Mfk yöntemi deneyip hamile kalanlar

Evet doktorda ayni bu sekilde diyor dogru yapmissiniz. Birdahaki adetinize kadar devam edin bu sekilde yumurtlama doneminizi bilmiyorsaniZ
Ben yumurtlamayı hep hissediyorum. Kasıpımdaki ağrıdan . Ayın 13 ve 14 ü kasık ağrım oldu ve akıntım. Suan yok ağrım. 4-7-9-12-14-17 ve son olarak yarın da yapacağım sonea bekleyeceğim

Merhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Darısı başımıza. Ben de almak istiyorum. İnşallah sonuç bizim de güzel olur

Bende mfk'yı denemeye karar verdim, siparişimi verdim bugün, inşallah güzel sonuçlar alırım

Merhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
3+2+3+2 yöntemi nasıl oluyr acaba

3+2+3+2 yöntemi nasıl oluyr acaba
Bugünü adet bitimi olarak sayalım. 2 haziranda adet bitti diyelim 2 haziranda iliski olacak.
Sonra 3.gün yani 5 haziran iliski
Sonra 2.gün yani 7 haziran iliski
10 haziran
12 haziran
15 haziran
3 2 3 2 bu sekilde cnm. Anlamadığın bi yer olursa sorabilirsin

Benim de yumurta rezervim az amh 0.52 sizin nasıldı sizin adınıza çok sevindim
Merhaba, benim de yumurta rezervim düşük ve 5 aylık evliyim doktorlar beni çok korkuttu ve ben de hemen çalışmalara başladim mfk hocamızın bee fodega ve panecea kullanıyorum ve çok iyi geldi bana bence mutlaka faydası vardir. 1.5 ay oldu kullanali bu ay iki gün gecikmem var

Merhaba bende 1 aylık fodega panacea bee bide advictor kullandim ama adetim bir hafta erken oldu ikinci ay devam mı edeyim bilginiz var mı doktor cevap vermiyor da😁
Bnce devam edin. Çünkü doktorun canli yayınlarını dinledigimde 3 ay kullanilmasi gerektiğini ve ilk ay olmayip 2. ay olanlarin msjlari okudum. Insallh Allahim bu ay size de nasip eder mujdeli haberleri alirsin

Back
X