- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 23
- 28
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
Merhaba bende yeni aldım ürünler adetten 6 gün sonra ulaştı elime başlayalı 10 gün oldu adete 1 hafta kaldı sonucu paylaşırım sizinleKızlar mfk yöntemi ile gebe kalanlar var mı bide detoks sirkesi kullananlar özellikle yazabiKonuyu takipteyim
Çok az mı leke kan yoksa sadece lekeyse bi test yapsan keşkeBende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum eş paketi adet oldum ama sokulmuyor bir türlü lekeliyim bir haftadır ondan mı bilmiyorum
Yok az değil ama cokda değil normal kanama gibide değil evde yaptım test negatif bir hafta geçmişti adetim olsa çıkardıÇok az mı leke kan yoksa sadece lekeyse bi test yapsan keşke
Anladım ilaclar mı gecikme yaptı acabaYok az değil ama cokda değil normal kanama gibide değil evde yaptım test negatif bir hafta geçmişti adetim olsa çıkardı
Yorumlarda çok görüyorum mfk kullanan kadınları. Adet düze ini değiştirdiğiyle ilgili çok şikayet varBende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum eş paketi adet oldum ama sokulmuyor bir türlü lekeliyim bir haftadır ondan mı bilmiyorum
Evet ilaçlardir muhakkak ama kullanmadan önceki ay 2 hafta gecikti ve hiç leke bile yoktu benim amh düşük düzensiz oluyor bazen ama hep erken olurdum ilk defa 2 aydır gecikme yaşıyorum bakalım hayırlısı artıkAnladım ilaclar mı gecikme yaptı acaba
Evet benim zaten duzensizdi hepten duzensizlesti psikolojim bozulduYorumlarda çok görüyorum mfk kullanan kadınları. Adet düze ini değiştirdiğiyle ilgili çok şikayet var
Benim kanamam aktiflesti bir dahaki aya kaldik bakalım hayırlısıSonuçlarınızı buraya yazarsanız çok sevinirim kızlar. Ben de sonucu yazacağım inşallah
Sende mi kullanıyorsun mfk yı?Sonuçlarınızı buraya yazarsanız çok sevinirim kızlar. Ben de sonucu yazacağım inşallah
Bende 15 araliktan bu yana kullaniyorum 1 ocak son adet tarihim 7 gundur gecikti kan tahlilinde negatif cikti gebelik yok ama cok fazla belirtim vardi cok umitlenmistim acikcasi bas donmesi mide bulantisi kasiklarimda ignelenmeler karnimda sislik uyku halleri yorgunluk... siz ne durumdasinizBende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum eş paketi adet oldum ama sokulmuyor bir türlü lekeliyim bir haftadır ondan mı bilmiyorum
Aslinda doktor beyde hemsireleride vunun normal oldugunu soyluyolar bu ilaclarin ise yaradigina isaretmis oyle iddia ediyolar ama adet gecikince ve gebelik ve adet belirtileri benzer olunca o bekleme sureci surekli testlerin negatif cikmasi ama pozitif olma ihtimali vs cok cok yorucu bi surecYorumlarda çok görüyorum mfk kullanan kadınları. Adet düze ini değiştirdiğiyle ilgili çok şikayet var
Benimki söküldü bir dahaki aya olur inşallahHerkes bu ilaclari kullanirken neler yasadi olumlu yada olumsuz belirtiler hisleriniz.. Paylasabilir misiniz?
Adet gecikmeniz mi vardi 8 gun gecikyi gebelikte yok ama henuz adet belirtidide yok ne kadar gecikmisti sizin adetinizBenimki söküldü bir dahaki aya olur inşallah
Yaklaşık 5 gün gecikti ondan önceki ay 2 hafta gecikmisti takviye kullanmıyordum şimdi düzene sokuyor dedilerAdet gecikmeniz mi vardi 8 gun gecikyi gebelikte yok ama henuz adet belirtidide yok ne kadar gecikmisti sizin adetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?