Mfk yöntemi

68aksarayli

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
728
206
23
28
Kızlar mfk yöntemi ile gebe kalanlar var mı bide detoks sirkesi kullananlar özellikle yazabilir mi

Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum eş paketi adet oldum ama sokulmuyor bir türlü lekeliyim bir haftadır ondan mı bilmiyorum

Anladım ilaclar mı gecikme yaptı acaba
Evet ilaçlardir muhakkak ama kullanmadan önceki ay 2 hafta gecikti ve hiç leke bile yoktu benim amh düşük düzensiz oluyor bazen ama hep erken olurdum ilk defa 2 aydır gecikme yaşıyorum bakalım hayırlısı artık

Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum eş paketi adet oldum ama sokulmuyor bir türlü lekeliyim bir haftadır ondan mı bilmiyorum
Bende 15 araliktan bu yana kullaniyorum 1 ocak son adet tarihim 7 gundur gecikti kan tahlilinde negatif cikti gebelik yok ama cok fazla belirtim vardi cok umitlenmistim acikcasi bas donmesi mide bulantisi kasiklarimda ignelenmeler karnimda sislik uyku halleri yorgunluk... siz ne durumdasiniz

Yorumlarda çok görüyorum mfk kullanan kadınları. Adet düze ini değiştirdiğiyle ilgili çok şikayet var
Aslinda doktor beyde hemsireleride vunun normal oldugunu soyluyolar bu ilaclarin ise yaradigina isaretmis oyle iddia ediyolar ama adet gecikince ve gebelik ve adet belirtileri benzer olunca o bekleme sureci surekli testlerin negatif cikmasi ama pozitif olma ihtimali vs cok cok yorucu bi surec

Herkes bu ilaclari kullanirken neler yasadi olumlu yada olumsuz belirtiler hisleriniz.. Paylasabilir misiniz?

Ayy benim guvenim azalmaya basladi sordugum hic bi soruya net cevap alamiyorum adetim 8 gun gecikti kan tahlili negatif vildan hanim kesinlikle sokturucu kullanmayin diyor dr sokturucu kullan gelsin dedi rahatsizliklarimi soyliyorum mesaja kucucuk bir kalp koyuyolar guvenim cok azaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…