- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
Valla kullanmaya devam etcem ya düzenli değildi zaten ya düzene koyar yada aynı kalir takviye sinucta bir zararı yokturAyy benim guvenim azalmaya basladi sordugum hic bi soruya net cevap alamiyorum adetim 8 gun gecikti kan tahlili negatif vildan hanim kesinlikle sokturucu kullanmayin diyor dr sokturucu kullan gelsin dedi rahatsizliklarimi soyliyorum mesaja kucucuk bir kalp koyuyolar guvenim cok azaldi
Ben değil eşim kullanıyor. Ben de kullanmaya başlayacağım inşallah. Adet olacakmış gibi ağrılarım var.Sende mi kullanıyorsun mfk yı?
Ben amh düşüklüğü için 3ay eş paketi detoks sirke aldım ikinci aydayım bu ay yeni çıkan rezerve amh ekledim bakalım bende umutla birileri çıkıp düşük amh gebe kaldım demesini bekliyorum hakkımızda hayırlısıKızlar mfk yöntemi ile gebe kalanlar var mı bide detoks sirkesi kullananlar özellikle yazabilir mi
Aminnn inşallahBen amh düşüklüğü için 3ay eş paketi detoks sirke aldım ikinci aydayım bu ay yeni çıkan rezerve amh ekledim bakalım bende umutla birileri çıkıp düşük amh gebe kaldım demesini bekliyorum hakkımızda hayırlısı
Bence söktürücü kullanmadan takviyelere devam edin düzene girecektirBir de prolaktinim yüksek ve pkos görüntüsü var dedi prolaktin için de dostinex verdi kafam allak bullak oldu
Ben de öyle düşündümBence söktürücü kullanmadan takviyelere devam edin düzene girecektir
Evet ilk ay bende öyle oldum geç oldu bu ay zamanında oldum işte bakalım 7 yıldır istiyoruz hayırlısı artıkBen de öyle düşündüm
Umarım girer çünkü bu durum da bayağı stres yaratıyor
Hoca genelde eş takviyesi öneriyor siz sitenin içinde canlı destek var derdinizi anlatın ne kullanmanız gerektiğini soyleyeceklerMerhaba kizlar daha önce 1 bos gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadim doktorlar bir sebep bulamadi esimin butun değerleri normal benimde öyle ama olmadi şok bir senedirde hic gebe hile kalamadim 4 senelik evliyim daha önce bir ilac yada takviye de almadim mfk deneyelim dedik siteye baktm ama bilmiyorim hangilerini almamiz gerekiyor
Ben ben ben :) ben 36 yaşındayım erken menapoz belirtilerim vardı ve amh değerim 0.08 e inmişti. Eşimin sperm hareketleri de yavaştı. Tüp bebek için gittiğimde zor ama deneyelim dediler yumurtam bazen 1 bazen hiç olmuyordu. 2 kere tüp bebek denedim sonuç başarısız. 3. Denemeden hemen önce mfk takviyelerini kullandım (eş paketi eşimle birlikte). Doktorun yöntemmini de uyguldım bu esnada sirkesini de kullandım. İlaçları 3 aylık almıştım 2 ay kullandıktan sonra hamile kaldım hemde ikiz. Birnin kalbi 7. Haftada durdu diğeri devam etti. Yumurtası olmayan biri için mucizeydi. Ve şuanda kızım 4,5 aylık. Çok şükür ben bu mutluluğu yaşadım. Allah isteyen herkese de nasip etsin. Bu arada gecikme ben de yaşadım bu vücudun hazırlanma süreci. Denemenizi tavsiye ederim ve tabiki mfk hocamın dediği gibi moral ve inanç da çok önemli.Kızlar mfk yöntemi ile gebe kalanlar var mı bide detoks sirkesi kullananlar özellikle yazabilir mi
Bana umut oldunuz çok teşekkür ederimBen ben ben :) ben 36 yaşındayım erken menapoz belirtilerim vardı ve amh değerim 0.08 e inmişti. Eşimin sperm hareketleri de yavaştı. Tüp bebek için gittiğimde zor ama deneyelim dediler yumurtam bazen 1 bazen hiç olmuyordu. 2 kere tüp bebek denedim sonuç başarısız. 3. Denemeden hemen önce mfk takviyelerini kullandım (eş paketi eşimle birlikte). Doktorun yöntemmini de uyguldım bu esnada sirkesini de kullandım. İlaçları 3 aylık almıştım 2 ay kullandıktan sonra hamile kaldım hemde ikiz. Birnin kalbi 7. Haftada durdu diğeri devam etti. Yumurtası olmayan biri için mucizeydi. Ve şuanda kızım 4,5 aylık. Çok şükür ben bu mutluluğu yaşadım. Allah isteyen herkese de nasip etsin. Bu arada gecikme ben de yaşadım bu vücudun hazırlanma süreci. Denemenizi tavsiye ederim ve tabiki mfk hocamın dediği gibi moral ve inanç da çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?