MFK Yöntemi

Ay hayırlı olsun neler kullanmıştınız bende pcos var pcoson plus ve advıctor kullanıyorum fakat normalde 14. Günü yumurtlama görürdüm bu sefer göremedim ovulasyona devam ediyorum biraz korktum açıkcası

İnşallah şifa olur öncelikle. Baya ilaç var 3 aylık eş paketi var bizde ayrıyetten eşime azosperm bana reserve takviyesi var. Aslında yumurtlamayı siz de bilirsiniz o tatlı ağrıdan. Belki yumurtlamanız geçtir. Ben hiç yapmadım ovülasyon ama biliyordum o dönemde fokur fokur kaynıyordu yumurtalıklarım hoşuma da gidiyordu o tatliş ağrı. Devam edin inşallah gerisi gelir

Eş paketi mi aldınız içindeki ilaclar baya hap yutuluyor bir yan etkisi size oldu mu biz de eşimle eş paketi aldık ama sabah aksam olan bir de gün 1 olanlarla toplam 8 9 hap yutuluyor sizin de mi öyleydi takviye olduğu için bir bakımdan içim rahat ama bir yandan da tedirginim bu kadar hap ilk defa bir günde yutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…