MFÖ'den geliyorr.. Bu aşk olur mu ?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Ruh eşinizi bulduğunuzda hissetmiş miydiniz, ben hissediyorum, yanılgı mı gerçek mi bilinmez ama sizlerin görüşlerine ihtiyacım var cancağızlarım :)
4 aydır tanışıyoruz, yüz yüze hiç görüşmedik ama aynı üniversite ve bölümden mezunuz o benim 3 üst dönemim. Teknolojinin nimetlerinden yararlanarak tanıştık instagram-facebook vs.
Genelde her gün konuşuyoruz herşeyden konuşuyoruz, hayattan, işimizden, insanlardan, modern dünyadan, ütopyalarımızdan.. saçmalıyoruz, eğleniyoruz, iltifatlar ediyoruz birbirimize bu nadir ama :KK70:
Birbirimize kitap yolluyoruz şimdi kitaplarımız kargoda içinde minik tatlı notlarla birlikte böyle sevimlilikler de yapıyoruz. Ama çok utangaç bi erkek, teklif konuları açılınca şu cümleyi kurdu ''ben asla adım atamam çekinirim, karşımdan çok büyük bişey görmem lazım adım atmak için, üzülmekten korkuyorum yine.'' demişti.
Laylaylom ilişki ona göre değil ve evlilik vb. olaylar ona uzak geliyormuş., diyor ki aşık oldum üzüldüm, evlenmek için aşık olmanın binlerce üst levelini yaşamam lazım ki anca evlenebilirim. Ama çocukları çok sever hatta evlatlık almak istiyor şartlar uygun olsaydı.. Ben de içimden hayaller kuruyorum ''Gel biz evlenelim ben sana ne bebişler doğururum'' diye :KK70: :KK70:

Diyeceksiniz ee bunlardan bize ne ? Durumu anlattım ki yorum yapabilesiniz, 4 ay kısa bir süre değil bence birşeylerin oluşması gerekliydi, ama hala ortada hiç bişey yok bu durum beni çok üzüyor.
İnsan hoşlanmadığı biriyle de hergün konuşmak istemez, mesaj atmaz, muhabbeti uzatmaz değil mi ? Madalyonun bu yüzüne bakınca mutlu oluyorum ama diğer tarafa bakınca da sadece hayal kırıklığıyla karşılaşacağım diye üzülüyorum.
Sizce ne yapmalıyım, daha önce bu şekilde bi yaşantısı olan oldu mu ? Yıllar sonra ilk defa birine bu kadar yakın hissediyorum kendimi, ilişkilerim oldu ama o frekans tutmadı, bunda çok farklı o bağ o sıcaklık o hissiyat, peşinden gitmeli miyim yoksa bundan hayır gelmez diyip sogumalı mıyım ?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız çooooook sevinirim ben :))

İşe yüz yüze görüşmekle başlayın.İnternetten konuşurken hayran olduğunuz kişiyle görüşünce bir mimiği bile soğutmaya yetebilir.

4 ay kısa bir süre değil ama hiç görüşmemiş ki, görüşünce çoooook farklı olabiliyor herşey uzaktan çok farklı oluyor ama yanına gidince itici gelebiliyor. Bunu yaşayan bir kaç arkadaşım olmuştu.

İşe yüz yüze görüşmekle başlayın.İnternetten konuşurken hayran olduğunuz kişiyle görüşünce bir mimiği bile soğutmaya yetebilir.

Bu bir kaç için olmayacak birşey işte, çok uzaklarda görev yapıyor, o Türkiye'nin bir ucunda ben bir ucundayım..

4 ay kısa bir süre değil ama hiç görüşmemiş ki, görüşünce çoooook farklı olabiliyor herşey uzaktan çok farklı oluyor ama yanına gidince itici gelebiliyor. Bunu yaşayan bir kaç arkadaşım olmuştu.

İtici gelmeyeceğine eminim, videolaşıyoruz ara sıra mimikleri falan çok şirin, üstelik ben okul döneminden de tanıyorum hatırlıyorum bi nevi, ama oturup konuşmuşluğumuz hiç olmadı ne yazık ki :KK43:

Kaderindeki insani taniyinca anliyorsun. İçin bir başka hissediyor, kalbin bir başka carpiyor durum boyleyse o gerçekten senin ruh esindir. Ruh eşimi taniyinca bende boyle hissettim. Belki o adim atardi bilemem ama su ölümlü dünyada beklemek çok şükür hicbir zaman bana gore olmadi. Facebooktan ekledim, o istemeden numarami kendim verdim kahve icmeye de ben cagirdim. Ucuz görünür muyum diye bir sn dusunmedim. Eşyalar ucuz görünür ben mal değilim sonucta aksini düşünecek adam beni bir eşya ile ayni kefeye koyacak adamdir ve onla ben asla olamam. Boyle basladik ilişkiye. 3 yildir da ayaklarim yerde değil, aşk neymiş onla hissettim ve her sn daha da büyüyen bir şekilde.. O yüzden hissediyorsan O'dur, O ise adim bekleme git ve al onu !

Bu bir kaç için olmayacak birşey igününde.Yank uzaklarda görev yapıyor, o Türkiye'nin bir ucunda ben bir ucundayım..
'Ruh eşim' gibi iddialı bir cümle kuruyosan bir gidip görmelisin herhangi bir tatil gününde.Yani neler neler var.Ya orda kız arkadası varsa? Sanal güvenszdir,yakınların gördügü sosyal hesaplar olsa bile.

MFÖ ne alaka? Anlayamadim acikcasi...
MFÖ'nün beni anlatan bi şarkısıdır ''Bu aşk olur mu?'' dinleyiniz mutlaka :))
Kaderindeki insani taniyinca anliyorsun. İçin bir başka hissediyor, kalbin bir başka carpiyor durum boyleyse o gerçekten senin ruh esindir. Ruh eşimi taniyinca bende boyle hissettim. Belki o adim atardi bilemem ama su ölümlü dünyada beklemek çok şükür hicbir zaman beklemek bana gore olmadi. Facebookdan ekledim, o istemeden numarami kendim verdim kahve icmeye de ben cagirdim. Ucuz görünür muyum diye bir sn dusunmedim. Eşyalar ucuz görünür ben mal değilim sonucta aksini düşünecek adam beni bir eşya ile ayni kefeye koyacak adamdir ve onla ben asla olamam. Boyle basladik ilişkiye. 3 yildir da ayaklarim yerde değil, aşk neymiş onla hissettim ve her sn daha da büyüyen bir şekilde.. O yüzden hissediyorsan O'dur, O ise adim bekleme git ve al onu !

Kocaman bir nazar boncuğu size ne güzel bi hissiyattır bu tahmin bile edemiyorum :))
Aslında ben de sizin yaptığınızın elimden geleni kadarını yaptım, ben ekledim ama konuşmayı o başlattı ve sürdürdü, hala da devam ediyor 4 aydır. Görüşme imkanımız olsa eminim görüşürdük ama şuan için çok zor, alıp başımı gidecek olsam bir dk durmam ama ulaşım bile çok güç.. Yoksa ben ona ne kahveler ısmarlar ne yemekler yapardım of of :KK70:
Umarım sizin gibi bi son bizi bekliyordur :)

yüzyüze görüşmeniz lazım canım.eğer yüzyüze görüştüğünüzde hissettiğin duygular dahada artarsa adım atarsın,yok elektrik alamazsan kaçarsın..adım atmaktan çekinirim diyorsan belli et.demiş ya adım atmam için büyük bişey görmem lazım diye,belli edersin işte duygularını

'Ruh eşim' gibi iddialı bir cümle kuruyosan bir gidip görmelisin herhangi bir tatil gününde.Yani neler neler var.Ya orda kız arkadası varsa? Sanal güvenszdir,yakınların gördügü sosyal hesaplar olsa bile.
O cümlenin devamı da var ama , direk ruh eşim demedim hissediyorum acaba yanılgıda mıyım diye fikir danışmak istedim :))
Güvensizliğim yok ona karşı aslında, çok şeffaf birisi bu her cümlesinde belli ediyor kendini, o yüzden o durumları hiç düşünmedim. Görüşebilme imkanımız olsaydı herşey başka olabilirdi ama mevcut durum bu, ben de burdan yola çıkarak anlamlandırmaya çalışıyorum ilişkimizi

yüzyüze görüşmeniz lazım canım.eğer yüzyüze görüştüğünüzde hissettiğin duygular dahada artarsa adım atarsın,yok elektrik alamazsan kaçarsın..adım atmaktan çekinirim diyorsan belli et.demiş ya adım atmam için büyük bişey görmem lazım diye,belli edersin işte duygularını

O zaman bi 4-5 ay daha beklerim ben, memleketlerimiz de çok ters birbirine, nerden gidip bu kadar uzak bi insana bağlandım ben de çözemedim ki :))

hımm o kadar uzaklıkta sorun tabi.canım hoşlandığını belli et o zaman.ne kaybedersinki

Onu kaybederim ve bi daha ulaşamam diye korkuyorum işte, tanıdığım hiç bi erkeğe benzemiyor çünkü, çok hassas çok düşünceli birisi. 21 yy ın o atmaca gibi avlarını bekleyen erkekleri gibi değil, ince ruhlu nasıl anlatsam farklı biri

Onu kaybederim ve bi daha ulaşamam diye korkuyorum işte, tanıdığım hiç bi erkeğe benzemiyor çünkü, çok hassas çok düşünceli birisi. 21 yy ın o atmaca gibi avlarını bekleyen erkekleri gibi değil, ince ruhlu nasıl anlatsam farklı biri
bi erkeğe hoşlandığını belli edeceksin ama onu kaybedeceksin :) mantıklı mı sence canım bu..heleki karşındaki erkekte senden hoşlanır durumdayken.hiç kimse arkadaş gibi gördüğü biriyle bu kadar özel anılar yaşamaz

Kader doğru insani her zaman kapi komsusu olarak karsimiza cikarmaz, bazen uzaklari yakin etmek gerekir... :) Tesekkur ederim canim benim inşallah çok mutlu olursunuz :)
MFÖ'nün beni anlatan bi şarkısıdır ''Bu aşk olur mu?'' dinleyiniz mutlaka :))

Kocaman bir nazar boncuğu size ne güzel bi hissiyattır bu tahmin bile edemiyorum :))
Aslında ben de sizin yaptığınızın elimden geleni kadarını yaptım, ben ekledim ama konuşmayı o başlattı ve sürdürdü, hala da devam ediyor 4 aydır. Görüşme imkanımız olsa eminim görüşürdük ama şuan için çok zor, alıp başımı gidecek olsam bir dk durmam ama ulaşım bile çok güç.. Yoksa ben ona ne kahveler ısmarlar ne yemekler yapardım of of :KK70:
Umarım sizin gibi bi son bizi bekliyordur :)

Sana şunu söyleyebilirim.Sosyal de istediğin kadar konuşursun yazışırsın eglenirsin ama bu yüzyüze görüştüğü gibi olmaz her zaman.O seni gördüğünde yada sen onu gördüğünde belki bir eşyler hissetmeyebilirsin. Canım çok ezbere konuşuyrosun bütün yorumlarını okudumda sen ne yaşayıp yaşamayacagını o an bilemezsin.Görmüş olman videolar vs. onu iyice tanıdıgın anlamına gelmez.Bir insanı gerçek hayatta konuşmasından hareketlerinden tanırsın.Yoksa insan çok rahat bir şekilde mesajla resimle kendini çok güzel rola sokabilr . Tabi çocugu tanımadıgım için yargısız infaz da yapamam.Sadece fikrimi belirtiyorum.Biraz daha dikkatli davranabilirsin.

bi erkeğe hoşlandığını belli edeceksin ama onu kaybedeceksin :) mantıklı mı sence canım bu..heleki karşındaki erkekte senden hoşlanır durumdayken.hiç kimse arkadaş gibi gördüğü biriyle bu kadar özel anılar yaşamaz

Hoşlanır durumda mı acaba onu bi netleştirsem ben herşey rayına oturacak ama :)
Özel olan şuan için tek şey kitap çünkü ikimiz de düşkünüz kitaplara, bu fikri daha önce bi başkasıyla yapıp yapmadığını bilmiyorum mesela :KK43:

X