• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MGK ATATÜRK RESMİNİ CIKARMIS

Yok anacm yok bu milletin gözü kor olmuş bu adami kaldirir mi hic
Kimler gelip gitmedi canım yaa sultan süleyman mesela daha adlarını bilmediklerimiz osmanlı devletinin yok olusu mesela buda gidecek tadını cıkıarıypr bu gunlerin az kaldı daha kac yıl yasarki bu adam..

Kimler gelip gitmedi canım yaa sultan süleyman mesela daha adlarını bilmediklerimiz osmanlı devletinin yok olusu mesela buda gidecek tadını cıkıarıypr bu gunlerin az kaldı daha kac yıl yasarki bu adam..
Allahin bictigi ömrübilemem ama yyaölür ya tahtindan düşer inşallah gider yani

Allahin bictigi ömrübilemem ama yyaölür ya tahtindan düşer inşallah gider yani
kendi resmini asmaya cürret edemez..asgerlere önderlik yapıp kurtuluş savaşınımı kazandı..bakın dilediği zaman olmayacak şeyleri olduruyor..aldığı Suriyeliler hem aç hem sokakta halkın başına bela..

kendi resmini asmaya cürret edemez..asgerlere önderlik yapıp kurtuluş savaşınımı kazandı..bakın dilediği zaman olmayacak şeyleri olduruyor..aldığı Suriyeliler hem aç hem sokakta halkın başına bela..
O adama laf söylemek bile gereksiz güzel yuregimizi kirletmeyelim ona ettiğimiz kotu sözlerle. Allah siniyor türk milletini. Başka bir şeyle aciklanamaz bu

Bence böyle olmaz. İngilizlere Fransızlara rica edip bir saldırı ayarlamalı. Sonra 2.Kurtuluş Savaşından Orduların Kumandanı olmalı. O zaman onun da fotosu yer alır.

Fakat, hay Allah! O zaman da yine Atatürk'ün yanında 2.foto olur.

Tüh olmadı yine! Napsak ki?

Çaresiz bir durum ne yazık.

Yine 1.Fotoğraf Atatürk olacak. İlelebet öyle olacak. :cool:

Bence böyle olmaz. İngilizlere Fransızlara rica edip bir saldırı ayarlamalı. Sonra 2.Kurtuluş Savaşından Orduların Kumandanı olmalı. O zaman onun da fotosu yer alır.

Fakat, hay Allah! O zaman da yine Atatürk'ün yanında 2.foto olur.

Tüh olmadı yine! Napsak ki?

Çaresiz bir durum ne yazık.

Yine 1.Fotoğraf Atatürk olacak. İlelebet öyle olacak. :cool:

Ya İngiliz'e, Fransız'a gerek yok şimdi, çekilmişi var bak, bunu asabilir :)

fft99_mf712349.Jpeg

100 sene sonra sınıflarda atatürkün resmi değil erdoğanın resmi olurmuş, paralarda falan:KK53::KK53:

Yazıklar olsun!! Atamızın resmine bile tahammülleri yok.Resimlerini kaldırdın, ilkelerini kaldırdın diyelim kalbimizden nasıl kaldıracaksın. Dünya kabul etmiş dahiliğini siz etmeseniz ne olur??!! Kendini bilmezler.

Valla hangi taş sağlamsa ona mürcat edin artukun;) Millet gercekleri ögrendikce o %52 ler %80 leri bulacak. Hainler hakettiğini alacak;)

Valla hangi taş sağlamsa ona mürcat edin artukun:KK66: Millet gercekleri ögrendikce o %52 ler %80 leri bulacak. Hainler hakettiğini alacak:KK66:
Soda ic soda. Sendeki hazimsizliga bi tane yetmez ama bi kasa icersen anca hazmedersin Atatürk'ü.:KK53:

Bak hala sap gibi duruyo Atanin huzurunda o %52 leri alan adam. % 80 alsa da yetmeyecek yine sap gibi dikilecekler huzurunda. Gercekler bunlar zoruna gidebilir o yuzden soda ic soda

O adama oy verenler arasinda bile sen gibi dusunenler bir avuc. Sadece bir avucsunuz. Acinasi bir avuc

O koltuğa oturmasına göz yumanlar ,hiç mi vicdanınız sızlamıyor diyecemde vereceğiniz cevabı iyi biliyoruz...

Haber gercek mi bilmiyorum ama gercekse kaldirilmasi cok iyi olmus. Devamini bekliyoruz. Alinti yapmayin benim düsüncem bu yönde! Sacma bir gelenekti. Olmasi gereken olmus.

Haber gercek mi bilmiyorum ama gercekse kaldirilmasi cok iyi olmus. Devamini bekliyoruz. Alinti yapmayin benim düsüncem bu yönde! Sacma bir gelenekti. Olmasi gereken olmus.
Bu alinti yapmayın lafina da kil oluyorum. Neden sacma gelenek? Bu ulkeyi kuran sana secme secilme hakki veren egemenligin millete ait oldugunu soyleyen adamdan , resminden neden rahatsız oluyorsun?

Begenin begenmeyin zorunuza gitsin gitmesin bu ülkeyi Atatürk kurdu ve bu millet ona olan vefa borcunu unutmayacak, nankorluk etmeyecek , saygısını sevgisini hic kaybetmeyecek. O resmi indirenler inecek

Başka emriniz varmıydı hanımefendi,
O resmi oraya koymayanlar utansın,size saçma bize hakaret bu..
Resimden neden rahatsız oluyorsunuz,kabul edemiyorsunuz onu söyleyin..
C.başkanının resmi asılsa sevineceksiniz tabi..

Bu alinti yapmayın lafina da kil oluyorum. Neden sacma gelenek? Bu ulkeyi kuran sana secme secilme hakki veren egemenligin millete ait oldugunu soyleyen adamdan , resminden neden rahatsız oluyorsun?

Begenin begenmeyin zorunuza gitsin gitmesin bu ülkeyi Atatürk kurdu ve bu millet ona olan vefa borcunu unutmayacak, nankorluk etmeyecek , saygısını sevgisini hic kaybetmeyecek. O resmi indirenler inecek
Sonra polemikten gidiyorum. Sevmeniz icin illa resimlere mi ihtiyaniz var. Seven yine sevsin. Benim icin bu bir dayatmadir özgürlük kavramina kesinlikle uymuyor. Bazilari örnek vermis ondan diyorum; Erdoganin resmini de assalar ayni sacmalik benim gözümde. Ayrica Atatürk hakkinda yazdiklariniza katilmiyorum ama uzatma geregide duymuyorum Herkesin kendi düsüncesi.

Back
X