- Konu Sahibi adayadayxix
-
arkadaşlar birşey soracağım, lucrin kullanırken sizde de şişkinlik oldu mu? benim karnım ve göğüslerim şişti sanki, acaba ilaçtan mı dersiniz?
bugün adet oldum ve artık aktif tedavi başlayacak, yarın ultrasona girdikten sonra gonal-f ve ankara yolculuğu başlayacak. inşallah hayırlı bir biçimde sonuçlanır yolcuğum ve hepimizin tedavileri.
mehaycım bugün adet oldum asıl tedavi şimdi başlayacak. Allah kısmet ederse haziran sonunu bulur benim tedavinin bitmesi.
mehaycım bugün adet oldum asıl tedavi şimdi başlayacak. Allah kısmet ederse haziran sonunu bulur benim tedavinin bitmesi.
bugün ilk gonal-f'e başladım 375 ünite. 3 gün daha devam edeceğim çarşamba sabahtanda clinic'te olacağız. ondan sonra ne olacak bilmiyorum, daha bir sürü ilaç var aldığımız onları kullanmaya orda başlayacağız herhalde.
a.s.
arkadaşlar yumurta toplamı işlemi adetin ortalama kaçıcı günü yapıldı sizde?
bende 12.miydi 14. gün müydü neydi.kişiye göre değişiyor.bol bol süt iç.bi de nar suyumuydu ne.bunlar yumurtaları geliştiriyormuş.ben de bir dahaki sefere bunları içicem.
adayadayi canim senindemi uzun protokol???
evet canım benim de uzun protokol. adetin 21. günü lucrin'e başladım, sonraki adetin 3. günündede yani dün gonal-f' e başladım 375 ünite. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?