• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Micro Tese ve Sonuç Alanlar Lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umudaMerhaba

Rabbim meleğimi nasip et
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2.351
4
116
Diğer
arkadaşlar sürekli konuyu değiştirp açıyorum aranızda yokmu hiç micro tese hakkında bana bilgi verecek olan sadece doktor ismi merkez maliyeti ve alınan sonucu sordum senağlamasenağlamasenağlama

canım sen sadece bir hastaneyle görüştüğün zaman net bir netice alırsın.....çünkü her hastanenin her doktorun farklı tarifeleri tedavileri var.......biz geçenlerde maya tüpbebeğe gitmiştksadece microtese ameliyatı 600 euroydu daha sonra ilaçtı transferdi falan toplam 3 750 tl masraf çıkardılar tabi kalacak yiyecek içecek ekstra çıkacak masraflarda sana ait tedavi uzarsa toplam 5 bin yada 6 bini buluyo.........eeeeeeeeeee bu kadar masrafa yorgunluğa emeğinin karşılığını alıyomusun desen orasını allah bilir belki bu kadar tedaviye sperm çıkmıyor herşey boşa gidiyor sende oluşan yumurtalar toplanmıyor rahatsız ediyor ödem oluşuyor hiç bellide olmaz bünyeden bünyeye değişiyor........yada tam tersi çıkıyor hayırlısıyla bebişin oluyor .....allah herşeyin hakkımızda hayırlısını versin...dediğim gibi en sağlıklı sonucu bir dr görüşünce alırsın

biz olumlu sonuc aldık alman hastanesi tansel bey mikrotese fiyatı 1450

arkadaşlar sürekli konuyu değiştirp açıyorum aranızda yokmu hiç micro tese hakkında bana bilgi verecek olan sadece doktor ismi merkez maliyeti ve alınan sonucu sordum senağlamasenağlamasenağlama

Canım bu konuyla ilgili tüp bebek bölümünde dada fazla bilgi alabilirsin sanırım orda bu şekilde açılmış konular vardı :1hug:

merhaba arkadaşım.bizim mikro tese ameliyatımız memorialde semih bey tarafından yapıldı.öncelikle senin tedavin başlatılıyor,günlük iğneler yumurta takibin,yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesini vuruluyorsun.48 saat sonra yu
murta toplama gününde önce eşin alınıyor ameliyata sonuç olumluysa senide yumurta toplamaya alıyorlar.eşinin ameliyatıyla senin yumurta toplama işlemin aynı gün oluyor.rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

canım diğer topiktede cevapladım ama anlaşılan görmemişsin biz daha önce iki kez tese yaptırdık ve bulunmuştu allah şükür ama tutmadı şimdide araştırmalarımız sonucu alman da emre beye gidiyoruz çok methini duyduk 1450 ytl sonuç alıncada bildiririm nasipse birbuçuk ay sonra

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum artvinli arkadaşım peki senin hamilelik oldumu bide kaan aydosa gidelim diyoruz ama bilemiyorum kafam karıştı

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum artvinli arkadaşım peki senin hamilelik oldumu bide kaan aydosa gidelim diyoruz ama bilemiyorum kafam karıştı

rabbim inşallah sizinde yüzünüzü güldürsün canım.ben 3 kez memorialde transfer oldum.2 kez dondurulmuşlarla hepsindede hamilelik oluştu canım.ilk gebeliğim ikizdi doğumdan sonra kaybettim.diğerleride ikizdi fakat düşükle sonuçlandı.biz hastaneden çok memnun kaldık.tavsiye ederim için rahat birşekilde güvene bilirsin.

tşk ediyorum artvinli arkadaşım ama biz ankaraya yakınızya gidiş geliş ist zor olur bide çalışıyorum ben kaan aydosu düşünüyoz şimdilik

arkadaşım çok sağol bebeğin hayırlı olsun sizin maliyet ne kadardı bide hangi ialçları kullanmıştın azosperm sebebiniz neydi

canım çok sağol senin ilaçlar başladımı yani sende tedaviye başladınmı yoksa ameliyattan sonbramı başlıcan

eşiminde tese ameliyatı olması gerekiyordu. biz ankarada anatolıya tüp bebek merkezine gittik. neyse tese ameliyatı için bizi çağırdılar dışarıdan üniversite hastanesinden üroloji uzmanı geliyor ameliyat için ama doktor eşime bakınca önce biz ameliyatı değil tesa yı deneyelim demiş ve tese ye gerek kalmadan tesa yöntemiyle sperm bulunmuştu gerçi sonuç negatif oldu ama olsun tekrar denicez aynı yerde. tese nin maliyetide 900 tl bol şanslar.

mrb.lar benım eşimde beşiktaş jınemedde serdar erkan yaptı microteseyı çok memnunuz kendısınden dr.olarakda sevecen gayet pozitif bir insan 1.5 ay snra benım tüpbebek yapıldı şimdi ikizlerim var 12+3 günlük oldular çok şükür.ücreti 1800ytl aralık ayı basında yapılmıştı 3 saat istirat sonrası saldılar.4-5 gün evde dinlendı rahattı,hayırlı sonuçlar almanızı dılerım..

mrb.lar benım eşimde beşiktaş jınemedde serdar erkan yaptı microteseyı çok memnunuz kendısınden dr.olarakda sevecen gayet pozitif bir insan 1.5 ay snra benım tüpbebek yapıldı şimdi ikizlerim var 12+3 günlük oldular çok şükür.ücreti 1800ytl aralık ayı basında yapılmıştı 3 saat istirat sonrası saldılar.4-5 gün evde dinlendı rahattı,hayırlı sonuçlar almanızı dılerım..

canım allah tanmamına erdirsin inşallah hayırlıs ile doğumunuda görürsün canım siz dondurulmuşlarlamı denediniz tekarar bebeğiniz hayırlı olsun

teşekkür ederim ewet eşimin hormon degerleri bozukdu dr.%20 şans verdi bulunması için o yüzden önce m.tese yapıldı spermler donduruldu sonra bana tüp bebege basladık spermler dondurulmuş fakat embriyolar dondurulmuş değil teşekkür ederim tekrar Allah hepimize nasip etsin...

sevgidolu bana kızma ama sen zateb kararını vermemişmiydin neden tekrar klinik falan arıyosun bu kadar panik yaparsan doğru yerde karar kılamıcaksın gibime geliyor acıkcası.. kaan aydos bence sperm çıkmadığı zaman gidilmesi gerek bi doktor ama neyse biz bu işi çok aradık taradık başka sayfalardada yazdım test sonuclarımı yurt dışına dahi yolladık cogu ok alman hastanesini gösterdi diğer kısımda memorilai.. neyse sen zaten bu konuşmalara değer vermiyosun Nereden sonuc alacaksınız rabb,m sizi oraya yönllendirsin diyorum ben

Back
X