- Konu Sahibi umudaMerhaba
arkadaşlar sürekli konuyu değiştirp açıyorum aranızda yokmu hiç micro tese hakkında bana bilgi verecek olan sadece doktor ismi merkez maliyeti ve alınan sonucu sordum senağlamasenağlamasenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz olumlu sonuc aldık alman hastanesi tansel bey mikrotese fiyatı 1450
arkadaşlar sürekli konuyu değiştirp açıyorum aranızda yokmu hiç micro tese hakkında bana bilgi verecek olan sadece doktor ismi merkez maliyeti ve alınan sonucu sordum senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum artvinli arkadaşım peki senin hamilelik oldumu bide kaan aydosa gidelim diyoruz ama bilemiyorum kafam karıştı
cnm benim tedavim ameliyattan 3 ay sonra başlıcak dr öle söyledicanım çok sağol senin ilaçlar başladımı yani sende tedaviye başladınmı yoksa ameliyattan sonbramı başlıcan
mrb.lar benım eşimde beşiktaş jınemedde serdar erkan yaptı microteseyı çok memnunuz kendısınden dr.olarakda sevecen gayet pozitif bir insan 1.5 ay snra benım tüpbebek yapıldı şimdi ikizlerim var 12+3 günlük oldular çok şükür.ücreti 1800ytl aralık ayı basında yapılmıştı 3 saat istirat sonrası saldılar.4-5 gün evde dinlendı rahattı,hayırlı sonuçlar almanızı dılerım..