• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Micro Tese ve Sonuç Alanlar Lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgidolu bana kızma ama sen zateb kararını vermemişmiydin neden tekrar klinik falan arıyosun bu kadar panik yaparsan doğru yerde karar kılamıcaksın gibime geliyor acıkcası.. kaan aydos bence sperm çıkmadığı zaman gidilmesi gerek bi doktor ama neyse biz bu işi çok aradık taradık başka sayfalardada yazdım test sonuclarımı yurt dışına dahi yolladık cogu ok alman hastanesini gösterdi diğer kısımda memorilai.. neyse sen zaten bu konuşmalara değer vermiyosun Nereden sonuc alacaksınız rabb,m sizi oraya yönllendirsin diyorum ben

canım sen yadıklarımı okumadınmı eşim zaten şuan kaan aydusn ilaçlarını kullanıyor ben tüp bebek aşamasında o hastaneye gitmek istemediğimden merkez baktım yani özelde yaptırmak istedim için kaan bey çok iyi biri hem zaten şuan onların merkezleri tadilattaymış araştırmalarıma baktığımda o hastanede ürolog olarak eve t kaan hoca süper birisi ama labaratuar şartlarına felan güvenmiyorum çünkü olumlu sonuç alan çok az malum durumumuz belli çıkacak olanlar çok kıymetli o yüzden şansımın en yüksek olduüu bir merkez olsun istiyorum

ama ankarada olmasını gerektiğinide yazmıyorsun.. bu kadar acele etmenize gerek yok bence biraz sakinlersen klinik konusunuda halletmiş olursun bence.. kaan beymi yapıcak ameliyatı peki

ama ankarada olmasını gerektiğinide yazmıyorsun.. bu kadar acele etmenize gerek yok bence biraz sakinlersen klinik konusunuda halletmiş olursun bence.. kaan beymi yapıcak ameliyatı peki
canım anakarda olmasını şu yüzden istiyorum yaşadığım yere 6 saatli mesafede yani gidip gelebilirim ayrıca çalışıyorum izin problem olabilir ameliyata inşallah gerek kalmaz eğer gerek kalırsa kaan hocanın yapmasını isterim fakat ona yaptırırsak diğer tedavimide oaraya yaptırmak zorundayım bense genelde fakülte hastahanelerine bu konuda pek güvenmiyorum çünkü çok kalabalık oluyorlar zaten ist imkanım olsa orada merkez bulma daha kolay olurdu direk emre beye giderdik zaman konusuna gelirsek yaşım geçiyor yani ben artık ne olacaksa olsun biştysin istiyorum biz ikis enedir bu işin tedavisi için uğraşıyorum bu kadar seçici olmama bence çok normal sende bu yollardan geçtin beni daha iyi anlaman gerek canım

iyi günler bende memorial de tüp bebek tedavisi gördüm ve eşimede mikro tese uygulandı sonucumuz negatif ve hala bunun soku üzerindeyim.size sormak istediğim memorial de mikro tese yaptırarak ilkindemi yoksa kaçıncı tedavide hamile kaldığınız ve dr unuz kimdi?yanıtlarsanız çok memnun olurum iyi günler...

Back
X