- Konu Sahibi umudaMerhaba
sevgidolu bana kızma ama sen zateb kararını vermemişmiydin neden tekrar klinik falan arıyosun bu kadar panik yaparsan doğru yerde karar kılamıcaksın gibime geliyor acıkcası.. kaan aydos bence sperm çıkmadığı zaman gidilmesi gerek bi doktor ama neyse biz bu işi çok aradık taradık başka sayfalardada yazdım test sonuclarımı yurt dışına dahi yolladık cogu ok alman hastanesini gösterdi diğer kısımda memorilai.. neyse sen zaten bu konuşmalara değer vermiyosun Nereden sonuc alacaksınız rabb,m sizi oraya yönllendirsin diyorum ben
canım sen yadıklarımı okumadınmı eşim zaten şuan kaan aydusn ilaçlarını kullanıyor ben tüp bebek aşamasında o hastaneye gitmek istemediğimden merkez baktım yani özelde yaptırmak istedim için kaan bey çok iyi biri hem zaten şuan onların merkezleri tadilattaymış araştırmalarıma baktığımda o hastanede ürolog olarak eve t kaan hoca süper birisi ama labaratuar şartlarına felan güvenmiyorum çünkü olumlu sonuç alan çok az malum durumumuz belli çıkacak olanlar çok kıymetli o yüzden şansımın en yüksek olduüu bir merkez olsun istiyorum