Erkek İnfertilitesi MİCROCERAHİ İLE VARİKOSEL AMELİYATI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim valla kullanmadigimiz birsey kalmadi bende 3 yildir ugrasiyorum ocakta tup yapacaktik sonra vazgectik ve ben pes ettim artik bosladim ozaman oldu esimun degerleri morfoloji 1 ile 2 arasi degisiyordu testlerde
Aynen benimde artık uğraşacak durumum kalmadı en sonunda tup bebek yaptırdım ama orta kalite transfer ettiler çok fazla bisey beklemiyorum

Marfoloji 1 di bizde varikoselde 1 dereceydi 3 ay esim ilac kullandi tamam artik tup bebek yapabilirsiniz dediler yaotirdik yumurtalar döllenmeyince buseferde varikosel ameliyati olması gerek dediler bende simdi doktor arastırıyorum
Mrb. Hayırli olsun bebegnz gebelik elde etmssnz. Bizmde grade1 yani 1. Derece varikosel var eşimde doktorlarn bazısı ameliyata gerek yok dedi. 2 yldr beklyrz 2 tüp bebek tutmadı. Şimdi eşimle ameliyata karar verdk. Ameliyattan kaç ay sonra gebelik oluştu sizde. Bu arada eşimin sperm sayısı yüksek ileri hız ilaclarla yüzde otuza yükseldi ama morfoloji sıfır hiç yükselmedi

14 subat 2018 olmustu ameliyat etkisini degerlerde hic goremedik ama demekki olmus

14 subat 2018 olmustu ameliyat etkisini degerlerde hic goremedik ama demekki olmus
2 yıl olacakms nerdeyse. Bu süreçte bitkisel kürler ve ilaçlar kullandı mı eşiniz. Özellikle bitkisel kürleri kullanlarda ameliyat sonrası 3 ile 6 ay arasnda gebelik oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…