- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Tşkler canım ilk denemenmiydi benim ikinci olcak ilk denemem düştü 7. Haftadahttp://koekbiotech.com/references/fertile-references/
http://koekbiotech.com/references/fertile-plus-references/
Buradan öğrenebilirsiniz hangi hastanelerde uygulandığını. Bizde de mikro çip yöntemi uygulandı ve şu an 10 haftalık hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına...
Teşekkürler canım bu yöntem imsi den daha iyi diye okumuştum belki şansımız artar..senin ilk denemenmiydiForumlardan tanıdığım bir arkadaşta kadıköy acıbadem de yaptırdı bülent traş ta yapıyor zaten benim doktorum bülent traş la ortak çalışıyor her seferinde övgüyle bahsediyor akıl falan danışıyor ona ordan biliyorum
Burdaki linkler uygulanan hastanelerimi gösteriyor ? Baya yerde var o zmn ?http://koekbiotech.com/references/fertile-references/
http://koekbiotech.com/references/fertile-plus-references/
Buradan öğrenebilirsiniz hangi hastanelerde uygulandığını. Bizde de mikro çip yöntemi uygulandı ve şu an 10 haftalık hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına...
Tşkler canım ilk denemenmiydi benim ikinci olcak ilk denemem düştü 7. Haftadabelki bu yöntem şansımızı artırır
Burdaki linkler uygulanan hastanelerimi gösteriyor ? Baya yerde var o zmn ?
Yok canım 8. denemede oldu benim çok şükür ilk defa mikroçip uygulandı ama bide bizim olumsuz deneme çok olunca lenfosit aşısı falan yapıldı artık hangisinin etkisi bilmiyorum canım bu arada mikroçip yaptiracaksan fiyat sor bazı yerler fiyat farkı almiyormus normal tüp bebek ücreti sadece ben extra 1000 tl verdimTeşekkürler canım bu yöntem imsi den daha iyi diye okumuştum belki şansımız artar..senin ilk denemenmiydi
İmsi den çok farklımıdır diyordum ama öyle görünüyor, linkler ve bilgi için teşekkürler cnm3. Denemeydi canım. İlk ikisinde bu yöntem yoktu 3.de uygulandı çok şükür o da işe yaradı. İnşallah siz de faydasını görürsünüz
Çok deneme yapmışsın ama Sonunda yüzün gülmüş çok sevindim cnm, Peki bu yöntem 30- 50 tane içinde uygunmu? Milyon fln olması gerekmiyor değilmiYok canım 8. denemede oldu benim çok şükür ilk defa mikroçip uygulandı ama bide bizim olumsuz deneme çok olunca lenfosit aşısı falan yapıldı artık hangisinin etkisi bilmiyorum canım bu arada mikroçip yaptiracaksan fiyat sor bazı yerler fiyat farkı almiyormus normal tüp bebek ücreti sadece ben extra 1000 tl verdim
Sperm olması yeterli diye biliyorum ben canım ama çok ayrıntılı arastirmadik biz doktorumuz uygun gördü bizde tamam dedik eşimin sperm sayısı 10- 11 milyon morfoloji %1-2 arasi değişiyordu daha önce 2 denemede 5. gün diğerlerinde 3. gün transferi olmuştuÇok deneme yapmışsın ama Sonunda yüzün gülmüş çok sevindim cnm, Peki bu yöntem 30- 50 tane içinde uygunmu? Milyon fln olması gerekmiyor değilmi
Anladım canım teşekkürler . Umarım doğru merkezi seçebilirim : / bahçecide yaptırmıştım eşimde orda deneyelim tekrar diyor ama bu yöntem orda yok sanırım. kararsızım bende..Sperm olması yeterli diye biliyorum ben canım ama çok ayrıntılı arastirmadik biz doktorumuz uygun gördü bizde tamam dedik eşimin sperm sayısı 10- 11 milyon morfoloji %1-2 arasi değişiyordu daha önce 2 denemede 5. gün diğerlerinde 3. gün transferi olmuştu
Bahceci umut sa ben ordan hiç memnun kalmamistim süleyman beye gitmiştik biz ama ben doktordan çok merkezi sevmedimAnladım canım teşekkürler . Umarım doğru merkezi seçebilirim : / bahçecide yaptırmıştım eşimde orda deneyelim tekrar diyor ama bu yöntem orda yok sanırım. kararsızım bende..
Fulya bahçeci canımBahceci umut sa ben ordan hiç memnun kalmamistim süleyman beye gitmiştik biz ama ben doktordan çok merkezi sevmedim
Canım mrb geçmiş olsun bizde de sorun aynı.bülent traşın hastasıyım ben de çok istedim o yöntemi ama doktor uygun bulmadı..hastane yapıyo ama sayı az.az olunca uygun bulmadı morfoloji de sıkıntı.sanırım herkese uygulamıyor doktor inş size uygular hakkında hayırlısı. Ücret de evet 1000 tl ekstra veriyosunAnladım canım teşekkürler . Umarım doğru merkezi seçebilirim : / bahçecide yaptırmıştım eşimde orda deneyelim tekrar diyor ama bu yöntem orda yok sanırım. kararsızım bende..
Sayı ne kadar üstü olması gerekiyormuş canım, üzüldüm şimdi, bu yöntem aklıma yatmıştı : (Canım mrb geçmiş olsun bizde de sorun aynı.bülent traşın hastasıyım ben de çok istedim o yöntemi ama doktor uygun bulmadı..hastane yapıyo ama sayı az.az olunca uygun bulmadı morfoloji de sıkıntı.sanırım herkese uygulamıyor doktor inş size uygular hakkında hayırlısı. Ücret de evet 1000 tl ekstra veriyosun
Önceki sayfada verilen linke bak istersen canımMikrocip Ankara genart hrs de medicana da yapılıyor mu bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?