Tüp bebek yardımcı olun

Tolga hoca işin de gerçekten çok çok iyi bir dr. Piyasaya göre pahali evet ama piyasaya göre de başarı oranı çok iyi. Ben Ke dişine giderken kar zarar hesapladım tekrar tekrar denemek mi daha karlı bir kez ödemek mi daha karlı. Ayrıca size iyi gelip gelmeyeceğini on görüşme de anlıyorsunuz. Benim başka bir yerde daha uygun fiyata ilk denemem iptal oldu. Kaliteli yumurta bulamadılar ve iki profesör ile ilerledik. Tolga hocayla görüşürken de başa dönecek gücümüz yok ne gerekiyorsa yapalim bir kez deneyelim ama sonuca gidelim dedik. 4 adet 5aa kalite embriyom donduruldu. Bu yolun ne kadar zor ve dikenli olduğunu öğrendik. Maddi manevi çok zor bir süreç insallah elimiz de gullerle bu yolun sonuna varırız. Hepimizin şansı açık olsun ☘💛

Tolga hoca işin de gerçekten çok çok iyi bir dr. Piyasaya göre pahali evet ama piyasaya göre de başarı oranı çok iyi. Ben Ke dişine giderken kar zarar hesapladım tekrar tekrar denemek mi daha karlı bir kez ödemek mi daha karlı. Ayrıca size iyi gelip gelmeyeceğini on görüşme de anlıyorsunuz. Benim başka bir yerde daha uygun fiyata ilk denemem iptal oldu. Kaliteli yumurta bulamadılar ve iki profesör ile ilerledik. Tolga hocayla görüşürken de başa dönecek gücümüz yok ne gerekiyorsa yapalim bir kez deneyelim ama sonuca gidelim dedik. 4 adet 5aa kalite embriyom donduruldu. Bu yolun ne kadar zor ve dikenli olduğunu öğrendik. Maddi manevi çok zor bir süreç insallah elimiz de gullerle bu yolun sonuna varırız. Hepimizin şansı açık olsun ☘💛
Amin inşallah.

Sonucunuz ne zaman belli olacak

Süreciniz hayırlı olsun. Benimde tüplerim kapalı bende cevat bayrakta 2.rahim filmini çektirdim açılmadı malesef 😞
Doktorlar olumlu sonuçları paylaşarak reklam yapma peşindeler malesef
Merhaba benimde iki tüpüm tıkalı Cevat beye gitmeyi düşünüyorum wp tan filmleri attım büyük olasılıkla açılabilir dedi size de mi öyle demişti yoksa ihtimal olarak mı konuştu 🥲

Açılanlarda varmış o yüzden denemek çok istiyorum ne yapacağım inanın bilmiyorum bana ameliyat falan da demediler direk tüp bebek dediler kafam çok karışık
Bende tüp bebeğe başlamamak ıcın Konya’da tüplerin kapalı olduğunu öğrenip cevat beyle görüştüm gel açarız Insallah dedi İstanbul’a gittim ama açılmadı sonuç döndüm ve tüp bebek tedavisine başladım elhamdülillah şuan ikizlerim yanımda uyuyorlar .
Umudunuzu kırmak istemem tabi denemek istiyorum dersenız tercih sizin

Back
X