Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben İstanbul da yaşıyorum burda da varmıdır acaba ? Burda 3-4 tane Acıbadem varAcıbadem canım sanirim hepsi uyguluyor biz eskişehir acıbadem de yaptırdık mikroçip ile sperm seçmeyi
Eminmisin canım ?Bahçeci yapıyor fulya
Sitesine gir yazıyor oradaEminmisin canım ?
Yani uygulanıyor mu ?Ya şey yazıyor daha çok yeni diyor mikro cip yontemi.ama Bülent tıraş sitesinde de diyor
Memorial da mikroray var.daha mikrocip uygulanmaya başlanmamisYani uygulanıyor mu ?
mikroarray(aCGH) kapsamlı kromozom analizi, embriyoya uygulanıyor sanırımMemorial da mikroray var.daha mikrocip uygulanmaya başlanmamis
Yok canım bende araştırıyorum bizimde morfolojik bozuk arastirip bulursan bana da şöyle lütfenmikroarray(aCGH) kapsamlı kromozom analizi, embriyoya uygulanıyor sanırım
Şimdi bir videosunu izledim uyguluyoruz dediYa Bülent tıraş bu konu hakkında makale yazmış sence uyguluyor mudur
Aaa gerçekten mi Bülent traş mi uyguluyor musŞimdi bir videosunu izledim uyguluyoruz dedi
Ben Bülent traş gidebilirim valla :)))sevindim olmasinaZaten öznur65 yazmıştı hatırlarsan eskişehir acıbademde var diğerlerindede vardır demişti. acaba fulya acıbadem ve internationaldede varmıdır
Ben hala kararsızım : (Ben Bülent traş gidebilirim valla :)))sevindim olmasina