- 13 Mayıs 2017
- 7
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Aysel tugba
-
Ben yaptirdim ilk asilamam mikrocipli cnm bnmde 5.gunum ins tutarMicrocipli asilama yapan var mı. Ilgın de tutan varmi benim bugünüm 8. Gunum
Ne gibi belirtilerin var pekiBen yaptirdim ilk asilamam mikrocipli cnm bnmde 5.gunum ins tutar
Kasik agrisi bi de sisikinlik kabizlikNe gibi belirtilerin var peki
bende neredeyse hiç belirti kalmadı hepsi geçti bugün 10. günüm cuma günü kan testi yaptırcam canım peki ilkinden ne kadar sonra kinciyi yaptırdın bide senin birincide tutmadığı halde akıntı varmıydıBende yaptırdım canım bu ikinci aşılamam mikroçipli.
bugün 5. günüm dünden beri kasık ağrılarım var şuanlık
İnşallah hayırlı olur canım hakkında. İlk geçtiğimiz şubat ayında yaptırdım o normal aşılamaydı ama nasip olmadı 2-3 ay Dinlendim ve aslında biz Dr tüp bebek diye gittik ama Dr bana yaşın çok genç bi kerede mikroçipli aşılama yapalım dedi öyle karar verdik. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Akıntım yoktu sanırım öyle hatırlıyorumbende neredeyse hiç belirti kalmadı hepsi geçti bugün 10. günüm cuma günü kan testi yaptırcam canım peki ilkinden ne kadar sonra kinciyi yaptırdın bide senin birincide tutmadığı halde akıntı varmıydı
amin tabiki hayırlısı olsun microcipli aşılamaya daha çok ihtimal veriyorlar iyiki denemişssin bence microcipliyi. peki sizde sorun ne cnmİnşallah hayırlı olur canım hakkında. İlk geçtiğimiz şubat ayında yaptırdım o normal aşılamaydı ama nasip olmadı 2-3 Dinlendim ve aslında biz Dr tüp bebek diye gittik ama Dr bana yaşın çok genç bi kerede mikroçipli aşılama yapalım dedi öyle karar verdik. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Akıntım yoktu sanırım öyle hatırlıyorum
Aynen tutma ihtimali daha yüksekmiş inşallah hayırlısı olur. Sorun sebepsiz bizde nasip olmadı mı olmuyor işte canım. Sizdeamin tabiki hayırlısı olsun microcipli aşılamaya daha çok ihtimal veriyorlar iyiki denemişssin bence microcipliyi. peki sizde sorun ne cnm
Canım mikrocipli aşılamaya ne kadar verdiniz hangi hastanede tedavi oldunuzAynen tutma ihtimali daha yüksekmiş inşallah hayırlısı olur. Sorun sebepsiz bizde nasip olmadı mı olmuyor işte canım. Sizde
Smryna tüp bebek merkezinde yapıldı 1350 tlCanım mikrocipli aşılamaya ne kadar verdiniz hangi hastanede tedavi oldunuz
Saol canım bilgilendirdigin içinSmryna tüp bebek merkezinde yapıldı 1350 tl
Denizli özel sağlık hastanesinde oldum mikroçip için aşılamadan ayrı 500 TL verdikCanım mikrocipli aşılamaya ne kadar verdiniz hangi hastanede tedavi oldunuz
İnşallah hamilesindir canım banada umut olursun benim eşimde verikosel var bende de pko inş bende hamile kalirimDenizli özel sağlık hastanesinde oldum mikroçip için aşılamadan ayrı 500 TL verdik
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı. Sen aşılama yaptırdın mı veya herhangi bir tedaviye başladınız mıİnşallah hamilesindir canım banada umut olursun benim eşimde verikosel var bende de pko inş bende hamile kalirim
mikroçipli aşılama nedir acaba... inşallah güzel sonuçlar alırsınız buarada rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım hepimiz için hayırlısı. Sen aşılama yaptırdın mı veya herhangi bir tedaviye başladınız mı
ben ikinci günü iğneye başladım ama genelde adetliyken başlıyorlar diye biliyorum...bende dün okudum ama farkını tam anlayamaıdm ? bide kizlar aşılama süreci adetin kacıncı günü başlar o kadar cok farklı günler dillendiriliyorki ?
Amin canım inşallah saol. İnternete yazarsan orada daha ayrıntılı yazıyor ama ben sana kısaca alıntı yapayımmikroçipli aşılama nedir acaba... inşallah güzel sonuçlar alırsınız buarada rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben bugün adet oldum inş seninki tutar ben galiba tüp bebek denicemBen yaptirdim ilk asilamam mikrocipli cnm bnmde 5.gunum ins tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?