Aşılama Microcipli asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende yaptırdım canım bu ikinci aşılamam mikroçipli.
bugün 5. günüm dünden beri kasık ağrılarım var şuanlık

Bende yaptırdım canım bu ikinci aşılamam mikroçipli.
bugün 5. günüm dünden beri kasık ağrılarım var şuanlık
bende neredeyse hiç belirti kalmadı hepsi geçti bugün 10. günüm cuma günü kan testi yaptırcam canım peki ilkinden ne kadar sonra kinciyi yaptırdın bide senin birincide tutmadığı halde akıntı varmıydı

İnşallah hayırlı olur canım hakkında. İlk geçtiğimiz şubat ayında yaptırdım o normal aşılamaydı ama nasip olmadı 2-3 ay Dinlendim ve aslında biz Dr tüp bebek diye gittik ama Dr bana yaşın çok genç bi kerede mikroçipli aşılama yapalım dedi öyle karar verdik. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Akıntım yoktu sanırım öyle hatırlıyorum

amin tabiki hayırlısı olsun microcipli aşılamaya daha çok ihtimal veriyorlar iyiki denemişssin bence microcipliyi. peki sizde sorun ne cnm

amin tabiki hayırlısı olsun microcipli aşılamaya daha çok ihtimal veriyorlar iyiki denemişssin bence microcipliyi. peki sizde sorun ne cnm
Aynen tutma ihtimali daha yüksekmiş inşallah hayırlısı olur. Sorun sebepsiz bizde nasip olmadı mı olmuyor işte canım. Sizde

İnşallah hamilesindir canım banada umut olursun benim eşimde verikosel var bende de pko inş bende hamile kalirim
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı. Sen aşılama yaptırdın mı veya herhangi bir tedaviye başladınız mı

bende dün okudum ama farkını tam anlayamaıdm ? bide kizlar aşılama süreci adetin kacıncı günü başlar o kadar cok farklı günler dillendiriliyorki ?

mikroçipli aşılama nedir acaba... inşallah güzel sonuçlar alırsınız buarada rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallah saol. İnternete yazarsan orada daha ayrıntılı yazıyor ama ben sana kısaca alıntı yapayım
en iyi spermi seçmek olan mikroçipteki kanallara konulup doğal ortamındaki gibi yarışmaları sağlanıyor. Çipler kromozom yapısı en iyi olan, DNA'sı hasar görmemiş spermleri kolaylıkla elde eldiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…