• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Microcipli asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eltimde bu ay cipli aşılama yaptıracak aşılamanız kaçıncı gün oldu acaba yardımcı olurmusunuz brde sperm hareketliliği ne kadardı acaba

Kizlar meraba ilk asilamam mikrocipli tutmadi. Gece catlatma ignesi vurunsum ikinci asilama olucak oda mikrocipli insallah hepimizin tutar

Baska yokmu cipli asilama yaptiran bende yaptirmayi dusunuyorum da hic olumlu sonuc alan yok burda kararsiz kaldim

Aynen tutma ihtimali daha yüksekmiş inşallah hayırlısı olur. Sorun sebepsiz bizde nasip olmadı mı olmuyor işte canım. Sizde

Merhaba.
Ben de bu hafta asilama yaptiracagim. Ilk defa duyuyorum microchipli asilamayi. Ozel hastaneler mi yapiyor bu islemi? Bulundugunuz il ve ilce neresi acaba? Arastirmak isterim.

Merhaba.
Ben de bu hafta asilama yaptiracagim. Ilk defa duyuyorum microchipli asilamayi. Ozel hastaneler mi yapiyor bu islemi? Bulundugunuz il ve ilce neresi acaba? Arastirmak isterim.
Merhaba canım. Artık her merkez bu işlemi yapıyor diye biliyorum. Ben tüp bebek tedavisi için gitmiştim Dr oda gel bikerede çipli aşılama yapalım dedi denedik ama olmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz artık. Ve tüp bebekte de çipli oluyormuş. Denizliye gidiyorum tedavi için yunus aydına

Back
X