- 20 Mayıs 2017
- 31
- 11
- 1
- 36
- Konu Sahibi Aysel tugba
Eltimde bu ay cipli aşılama yaptıracak aşılamanız kaçıncı gün oldu acaba yardımcı olurmusunuz brde sperm hareketliliği ne kadardı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile misin canım senBen yaptirdim ilk asilamam mikrocipli cnm bnmde 5.gunum ins tutar
yok cnm bugun adet oldumhamile misin canım sen
canım hamile misinSmryna tüp bebek merkezinde yapıldı 1350 tl
tühh yaaa. mikroçipli yapıp hamile kalan yok galiba.Allhaım nolur yardım et bize ol de oluversin isteyen herkese ver hayırlısıylayok cnm bugun adet oldum
canım merhaba yazın dikkatimi çekti mikroçipli aşılamadan bahsetmişin normal aşılamadan ne gib bir farkı var bende bu ay inş yaptırcam onun için soruyorum..Denizli özel sağlık hastanesinde oldum mikroçip için aşılamadan ayrı 500 TL verdik
Evet hamileyim hemde asilamadan sonraki ay kendiliğinden oldu 4+4 haftalik peki ya sencanım hamile misin
Aynen tutma ihtimali daha yüksekmiş inşallah hayırlısı olur. Sorun sebepsiz bizde nasip olmadı mı olmuyor işte canım. Sizde
Merhaba canım. Artık her merkez bu işlemi yapıyor diye biliyorum. Ben tüp bebek tedavisi için gitmiştim Dr oda gel bikerede çipli aşılama yapalım dedi denedik ama olmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz artık. Ve tüp bebekte de çipli oluyormuş. Denizliye gidiyorum tedavi için yunus aydınaMerhaba.
Ben de bu hafta asilama yaptiracagim. Ilk defa duyuyorum microchipli asilamayi. Ozel hastaneler mi yapiyor bu islemi? Bulundugunuz il ve ilce neresi acaba? Arastirmak isterim.
Sen hamile kaldin mi canimMicrocipli asilama yapan var mı. Ilgın de tutan varmi benim bugünüm 8. Gunum