• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi MİCROTESE

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

busra_1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
323
687
138
35
Kızlar merhaba.eşim azospermi.0 sperm yani.Emre Bakırcıoğlu microtese de ne kadar başarılı?Aranızda Emre Bey de tedavi görüp eşinde microteseyle sperm bulunup hamile kalan varsa yardımlarınızı bekliyorum...

Bence başarılı bir doktor.ben de kararsızım çünkü Ankara'da yaşıyorum hangi hastahanede acaba.

diğer topiğe yazdım cevabımı cnm geçmiş olsun bu arada senin eşinde mi azospermi

Evet 3kez denedik doğal yolla çıkanlar ile olmadı azdı çünkü .şimdi miktotese düşünüyoruz cevabın için teşekkür ederim sma Laboratuvarı nasıl bu kliniğin

MRB KIZLAR EMRE BAKIRCIOĞLU HANGİ HASTANEDE TESE YAPIYOR BİR DE ÜCRETLERİ NASIL BİLGİSİ OLAN VAR MI ANKARADA DEĞİL Mİ

mrb cnm öncelikle geçmiş olsun,bizim yarın Emre bey de randevumuz var,detaylı bi şekilde öğreniriz ve seni bilgilendirebilirim istersen,yalnız operasyonları Liv hospital da yapıyo diye biiyorum,İstanbul şişli mecidiyeköy de Emre bey.fulya özel kliniği nde.muayene ücreti 200,microtese de 2500-3000 arası

Back
X