- 9 Ocak 2024
- 7
- 0
- 6
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik değil de daha çok yerleşme ağrısı olabilir umuduyla sordum aslında..Canim salgin var oda olabilir, hamilelik icin erken bu belirtiler. Hakkkinizda bayrlisi olsun insallah hamilesindir![]()
Canım 31/1 arası , hem test hem servikal müküs hemde yumurtlama ağrılarımdan biliyorum her ay genelde tam denk geliyor ..Yumurtlama günün 1mıydı acaba
Yerlesmenin en belirgin belirtisi pembemsi kanama ve kahverengi akinti oluyor, bu mide ağrısı ve krampta olabilir tabiki ama yumurtlamanzn ustunden 8gun gecmis 15 gun dolsun test yapin insallah hamilesinzdrMerhaba kızlar , yumurtlamanın 8-9. Günündeyim. Bu gece şiddetli mide ağrısı uyandırdı , sonra karnımda kramplar oluştu. Son keskin kramptan sonra mide ağrım azaldı ama devam ediyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan var mı ? Teşekkür ederim şimdiden :)
Teşekkür ederim , ilk gebeliğimde yerleşme kanamam olmadı , bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması herkes de görülmüyor.. cevaplarınız için teşekkür ederim umarım güzel haberler alırım bu ayYerlesmenin en belirgin belirtisi pembemsi kanama ve kahverengi akinti oluyor, bu mide ağrısı ve krampta olabilir tabiki ama yumurtlamanzn ustunden 8gun gecmis 15 gun dolsun test yapin insallah hamilesinzdr![]()
Benimde olmadi!?Teşekkür ederim , ilk gebeliğimde yerleşme kanamam olmadı , bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması herkes de görülmüyor.. cevaplarınız için teşekkür ederim umarım güzel haberler alırım bu ay!
adet döngümün 15/16/17/18. Günleri yumurtlamam oluyor , ben 8 biliyorum fazla da olabilir inan ki garanti bir günüm yok göz kararı konuşuyorumBenimde olmadi!?
Yunurtlamanz gerceklesmis umarim hamilesinzdr,
Mide agrisi ve kramp direk hamilelik belirtisi ama 8 gün gecmis daha erken buldum ama tabikide oladabilir neden olmasın, bnden beş gün kahverengi akinti geldi bgn altıncı günüm kesildi nedir ne degildir blmiyorum hepmzn hakkinda hayrlisi olsun
Ne zaman test yapicaksin sonucu mutlaka yaz olur mu, benim lekelenme devam ediyorBenimde olmadi!?
Yunurtlamanz gerceklesmis umarim hamilesinzdr,
Mide agrisi ve kramp direk hamilelik belirtisi ama 8 gün gecmis daha erken buldum ama tabikide oladabilir neden olmasın, bnden beş gün kahverengi akinti geldi bgn altıncı günüm kesildi nedir ne degildir blmiyorum hepmzn hakkinda hayrlisi olsun
Bgn yaptim negatif ama erken davrandm umudunu sakin yitirme ,Ne zaman test yapicaksin sonucu mutlaka yaz olur mu, benim lekelenme devam ediyor
11. Gün basladi yunurtlamadan sonraki 11.gun oldu ve 4 gün sürdüadet döngümün 15/16/17/18. Günleri yumurtlamam oluyor , ben 8 biliyorum fazla da olabilir inan ki garanti bir günüm yok göz kararı konuşuyorumhakkımızda hayırlısı olsun. Akıntıların ne zaman başladı ? Yumurtlamadan ne zaman sonra ?
Allah'tan umut kesilmez bacım, bakalim sabah doktora bi gideydim hayırlısıylaBgn yaptim negatif ama erken davrandm umudunu sakin yitirme ,![]()
Haber verAllah'tan umut kesilmez bacım, bakalim sabah doktora bi gideydim hayırlısıyla
Haber verguzel haberlerini bekliyorum
![]()
Regl oldumHaber verguzel haberlerini bekliyorum
![]()
Kismet cnm hayrlisi değilmiş, olur daha onmzde uzunn yillar var allahin izniyle hakkinda hayrlisi olsunRegl oldum
Amin kuzum aynen oyleKismet cnm hayrlisi değilmiş, olur daha onmzde uzunn yillar var allahin izniyle hakkinda hayrlisi olsun![]()