• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide balonu taktırmak istiyorum

hilalinko

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2023
3
2
6
29
Merhabalar, 1 yıl önce evlendim ve 20 kilo aldım. 93 kiloyum asla kendimi durduramıyorum yemek yemek istiyorum sürekli. Mide balonu bana çare olur diye düşünüyorum. Aranızda taktıran varsa olumlu olumsuz yönlerinden bahsedebilir mi?

Valla Bende bekliyorum hanımlar 😁 paylaşın lütfen 18 inde taktracagm aşırı tatlı krizlerim var ve iştahım çok açık

Sakın taktirmayin. Bir kaç gün önce bu hataya düştüm taktırdım nerdeyse oluyordum. Takan doktor medyatik biri Ali Durmus. Adam şarlatan . Ölümcül fenalastim adam çıkarmadı balonu. 24 saat kivrandim serumlar ilaçlar kar etmedi gece gece başka hastaneleri aradım çıkarın diye doktor yok denildi. Bu doktor sabah gel çıkaralım dedi gittik adam yine gelmedi hastane de de iki saat kivrandim müdahale edilmesi başka doktor geldi çıkardı. Ölürsünüz sahip cikanda yok.

Merhabalar, 1 yıl önce evlendim ve 20 kilo aldım. 93 kiloyum asla kendimi durduramıyorum yemek yemek istiyorum sürekli. Mide balonu bana çare olur diye düşünüyorum. Aranızda taktıran varsa olumlu olumsuz yönlerinden bahsedebilir mi?
Slm.4 gün evvel taktırdım ben de.Gerçekten ilk 2 gün özellikle ölücem sandım.Neye uğradığımı şaşırdım Bulantı kusma mide krampları vs.Ama bana bunların olacağını 3,4 gün sonra azalarak biteceğini söyledi diyetisyen.Gerçektende öyle oldu,4.gündeyim hafifledi.Tam olarak geçmedi ancak inanıyorum ki birkaç güne azalarak bitecek.Bana baştan herşey anlatıldı.Sadace tahminimden daha beter birşeymiş onu bilemedim.Zaten 3 gün evvelde vücudu hazırlamaya başlıyorsunuz,birgün evvelde aldırdıkları ilaçlara başlıyorsunuz.İşlem biter bitmez beni odaya alıp rahatlatıcı serum verdiler.Birkaç saat anlamadım o yüzden.Ancak sonrası resmen ölümden beter birşey.Yazdıkları reçeteyide aldım kullanmaya başladım hemen.Ayrıca bir reçete daha verildi,çok zorlanırsam serum taktırabileceğimi söylediler bu reçeteyle.2.gün gecesi dayanamadım gittim taktırdı.Cidden rahatlattı.O günden sonra azalmaya başladı.Zaten ilk 4 gün sıvı diyet var,yarın tartılıcam kesin en az 2 kilo gitmiştir.Midemde fil var gibi hissediyorum.Henüz çok başındayım,her şeyi deneyen biri olarak bunun ile yarayacağı inancım yüksek.Boğazımı tutarsam.Dr.um balon için mide küçültme ameliyatına eşdeğer dedi.Bir daha taktırırmıyım onu 6 ay sonra ki sonuca göre söylerim.Değer mi o acıya hiç bilmiyorum.Şimdiden geçmiş olsun.

Back
X