• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulandıran Haberler

3 kadın da daha da bi değişik olmuş açıkcası yeni yeni idrak ettim sonuçta tek erkek iki kadın da olsa normal karşılaşmazdık. Aslında dediğinize geliyor olay, kalkıp küfür etmiyorum sadece herkesin kendi tercihiz diyebiliyorum.. sağlıklı mı, psikolojik olarak.. hayır değil. Mutlaka küçüklükten kalan vs atlatilmayan travmaları vardir.
Değil mi artık bazı olaylara da çok aşırı hoşgörür olduk meğerse oyleymisiz milletçe yoo hiç te saygı duymak zorunda değilim tabi ki küçükten vardır bir travmasi ama baktığımızda çok tuhaf gözüküyor bunu açıklamak çok zor geliyor benim anlatmak istediğim bu burdamısın ironik kismi saygı duyun diye bağıran arkadaşlar karşıt bir filte son derece saygısız bir üslupla yazıyor ben de buma hayret ediyorum herkes aynı mi düşünecek Allah aşkına

Hepsini anladım da lezbiyen evliliğine neden taktınız? size göre mide bulandırıcı olabilir ama o o kişilerin tercihi. Saygı duyabilirsiniz. Ayrıca şahsi dertleriniz için konu açsanız daha iyi olmaz mı? burası ülkede olan şeyleri konuşma yeri değil ki.Sadece sizin değil herkesin derdi bu zaten ve elimizden gelen birşey yok değil mi? konu açmış olmak için konu açıyorsunuz izlemeyin o zaman yani gidip lavaboya tükürdüm falan abartı geliyor bana. Biz kendi adımıza çevremizi düzeltebiliriz iyi insan olabiliriz çocuklarıızı bu şekilde büyütebiliriz ama psikolojimi de bozamam bu olaylardan dolayı üzülüyoruz ama yapacak birşey yok

İğrenç haberleri görünce farenin pastane ziyafeti geldi aklıma benimiçin iğrenç bu

Tecavüz cinayet dehşet verici

Ama cinsel tercih yargılanabilecek bişey değil
Yargılamak haddimize değil. Fakat insanların doğal bir yaşama süreci var. Bahsettiğiniz evlilikler doğaya aykırı.

Yargılamak haddimize değil. Fakat insanların doğal bir yaşama süreci var. Bahsettiğiniz evlilikler doğaya aykırı.

Neden aykırı olsun ? Doğada da eşcinsellik var.

Ayrıca insanoğlu yaptığı binlerce şeyle doğaya zaten aykırı bir canlı.Lütfen şu durumlarda doğaya sığınmayın.

o kadar çok çocuk tecavüzü, kadın tecavüzü, hayvan tecavüzü haberleri var ve o kadar olağan karşılanıyor ki iki-üç-beş yetişkinin kendi kararıyla yaşadıkları her ne olursa olsun midem bulanmıyor.. yeter ki o çocuklara- hayvanlara- kadınlara dokunmasınlar.. haber izlemiyorum çünkü neredeyse her haberde bir bebek tacizi var.. açıkçası ülke bu haldeyken 5'li 7'li yapılan evlilikleri umursamıyorum..

Neden aykırı olsun ? Doğada da eşcinsellik var.

Ayrıca insanoğlu yaptığı binlerce şeyle doğaya zaten aykırı bir canlı.Lütfen şu durumlarda doğaya sığınmayın.
Üreme?

Internet haberleri daha kotu insanlarin psikolojilerini bozmak ve normallestirmek icin kasitli ust siralara koyuyorlar haberleri.
Az once ben de okudum yeni yilin ilk bebegini cami avlusuna koymuslar bebek etrafa bakiyor yazik olsada opsem koklasam anne sicakligi hissettirsem biraz dedim o yavrucak anne karnindan cikmis anne teni sesi nefesi gogsu istiyor naptin agla agla benim uzuldugum kadar da mi uzulmez insan.

• Beğen
Reactions: H M
İnsanların cinsel eğilimleri sizi hiç ilgilendirmez. Midemizi bulandıracak yüzlerce ensest tecavüz, hayvana, çocuğa tecavüz olayı varken eşcinselliği bunların arasında saymanız bana sizin buraya polemik yaratmaya geldiğinizi düşündürdü. :KK12:

Lezbiyen, gay evliliklerini hoşgöremiyorum saygı duyamıyorum konu sahibinin dediği gibi hayvana, kadına, çocuğa tecavüz edenlere nasıl bakıyorsam bu tür anormal ilişkilere de 'evliliklere' de aynı şekilde bakıyorum. Kadın erkek için, erkekte kadın için yaratılmıştır. Hoş göre göre sapıklıklar normalleştirilmeye çalışılıyor başka bir şey değil. Benim bu tür sapıklıklara gösterecek saygım da yok hoşgörüm de yok.

• Beğen
Reactions: H M
arkadaşlar merhaba,
Dert mi, evet dert belki de. Toplum adına, geleceğimiz adına.
TV’den haberleri izlemiyorum. Önüme ne koyarlarsa bakmak hiç hoşuma gitmez. O yüzden internetten takip etmeye çalışıyorum gündemi. Gerçekten çoğu haber mide bulandırıcı.
Yok bilmem hangi yıllarca, topluma örnekmiş gibi karşımıza çıkan sanatçının yasak aşkı. Evliyken eşini bırakıp başkasıyla evlenenler, sonra lezbiyen evliliği, en kötüsü çocuklara taciz haberleri.. boşanınca gidip başkasınu buldu diye işlenen kadın cinayetleri. Sevgilisiyle birlikte kocasını Yok eden kadınlar.. midem bulandı gerçekten. Çok kötü oldum..(Af edersiniz) Bir kaç haber okuyunca gittim tükürdüm lavaboya.
Kınamak falan değil bunun adı, yani kötülüğü farketmek..
ya gerçekten psikolojim bozuluyor. Ben şöyle gündemde ne var, neyi başarmışız ülke olarak, sadece futbolun olmadığı sporun diğer alanlarındaki başarı haberleri, eğitimde önemli gelişmeler vs. Bunları takip etmek istiyorum.
Çözüm basit aslında. Haberleri hiç izlememek..
Ama bu yaşanan kötülüklerin hiç birini Yok saymaz.
Çocuğum kendine güvensin diye markete ekmek almaya gönderecek olsak, peşinde aynı zamanda dedektif gibi olmamız gerekiyor.
Önceden bu kadar da kötü değildi belki hayat.
Ya da ben göremiyordum, cahildim falan..
Düzeni değiştirmek için yapabileceğimiz ne var bilmiyorum ama sadece her zaman doğruluktan, dürüstlükten ve insanlıktan yana örnek davranışlarla devam etmemiz gerektiği.
İnsanların yaşadığı dünyada böyle şeylerin yaşanması üzücü gerçekten.
Ama hala hayatta iyi şeylerin de olduğunu bilip birilerine de göstermek gerekir,ümitvar olmak gerekir belki de.
Paylaşmak istedim,hepsi bu kadar..

bizde isterdik doğru düzgün haberler olsun da onları kullanalım ama olmuyor

bunlar sadece sizin gördükleriniz

hatta sizin gördükleriniz daha yumuşatılmış hali

siz isterseniz okumazsınız ama ben bir kadın cinayetinin görüntüsünü izler saniye saniye durdurur kanları ya da bıçaklama anlarını blurlarım ki okuyucu o dehşet anlarını görmesin

alıştım mı hayır? her kötü haberden sonra midem ağrır başım tutar bazen ağlarım

iyi haberler kadar kötü haberler de var maalesef gündemde ne varsa onu kullanıyoruz

Ben bu tarz cinayet kadina siddet hirsizlik vs haberlerinin daha fazla benzer vakalara sebep olduğunu dusunuyorum. Bir noktadan sonra teshire giriyor resmen. Azalmak bir yana, caydirici olmai bir yana tesvik.ediyor sanki. Yontem gosteriyor potansiyel suclulara.

cinayetlerin, tecavüzlerin arasına eşcinsel evliliği koymanız olmuş mu sizce?
üst üste 2 haber dinliyorum, bir şahıs, birlikte yaşadığı kadının 5 aylık bebeğini çantaya koyup duvara vura vura öldürüp parka atmış,
başka bir ilimizde 15 günlük bebeğe tecavüz edilmiş, bebek ölmüş, anne olaydan haberdarmış.
şimdi bunlarla lezbiyen evliliği aynı mı?
kaldı ki eşcinsellik dünya tarihi kadar eski, doğada var olan bir yönelim. kimseye zararı yok, ama sız eğer iki kadının sevişmesini, 15 günlük bebeğe tecavüz etmekle aynı seviyede iğrenç görüyorsanız kendi bakış açınızı sorgulayın.

15 gunluk bebegin basinda anne yokmuymus nasil bir dunya Allahim kahrimdan olcem pelin ben bu haberlerden kaciyorum sen anlativerdin valla az olan enerjim de gityi ruh gibi oldum haberinle Allah mahvetsin boyle pislikleri.

cinayetlerin, tecavüzlerin arasına eşcinsel evliliği koymanız olmuş mu sizce?
üst üste 2 haber dinliyorum, bir şahıs, birlikte yaşadığı kadının 5 aylık bebeğini çantaya koyup duvara vura vura öldürüp parka atmış,
başka bir ilimizde 15 günlük bebeğe tecavüz edilmiş, bebek ölmüş, anne olaydan haberdarmış.
şimdi bunlarla lezbiyen evliliği aynı mı?
kaldı ki eşcinsellik dünya tarihi kadar eski, doğada var olan bir yönelim. kimseye zararı yok, ama sız eğer iki kadının sevişmesini, 15 günlük bebeğe tecavüz etmekle aynı seviyede iğrenç görüyorsanız kendi bakış açınızı sorgulayın.
Lezbiyenlikle bebek cinayeti aynı şeydir mi demişim acaba. Lütfen düzgün okuyun. Peş peşe olumsuz olayları sıraladım. Mide bulandırıcı olan lezbiyen evliliğidir sadece de demedim. Bu tür haberleri peş peşe okuyunca kötü oldum dedim. Bana göre üzücü olanları yazdım. Şimdiye kadar saygın olarak bildiğimiz sanat camiasında dönen bu tür işler de can sıkıcı mesela. Sebebi tam olarak nedir bilemiyorum ama ben sanata fazlasıyla saygı duyan biri olarak, ve bu insanların işiyle kişiliğini her ne kadar karıştırmayım desem de daha fazla dinlemiyorum bazı ses sanatçılarını mesela. Zaten insanlığa yakışan da doğru ile yanlışın farkında olmaktır
Kaldı ki lezbiyen evliliğini, hem de üç kişilikli bir evliliği, doğru bulmuyorsam, bu da benim görüşümdür, yargılayamaz kimse

Hepsini anladım da lezbiyen evliliğine neden taktınız? size göre mide bulandırıcı olabilir ama o o kişilerin tercihi. Saygı duyabilirsiniz. Ayrıca şahsi dertleriniz için konu açsanız daha iyi olmaz mı? burası ülkede olan şeyleri konuşma yeri değil ki.Sadece sizin değil herkesin derdi bu zaten ve elimizden gelen birşey yok değil mi? konu açmış olmak için konu açıyorsunuz izlemeyin o zaman yani gidip lavaboya tükürdüm falan abartı geliyor bana. Biz kendi adımıza çevremizi düzeltebiliriz iyi insan olabiliriz çocuklarıızı bu şekilde büyütebiliriz ama psikolojimi de bozamam bu olaylardan dolayı üzülüyoruz ama yapacak birşey yok
Evet saygı duyuyum zaten. Ama sadece bu midemi bulandırmadı. Hepsini birden okuyunca tiksindim. Hani hiç mi mide Yok sizde diye bir tabir vardır ya. Midem var ve tiksindim.

Lezbiyenlikle bebek cinayeti aynı şeydir mi demişim acaba. Lütfen düzgün okuyun. Peş peşe olumsuz olayları sıraladım. Mide bulandırıcı olan lezbiyen evliliğidir sadece de demedim. Bu tür haberleri peş peşe okuyunca kötü oldum dedim. Bana göre üzücü olanları yazdım. Şimdiye kadar saygın olarak bildiğimiz sanat camiasında dönen bu tür işler de can sıkıcı mesela. Sebebi tam olarak nedir bilemiyorum ama ben sanata fazlasıyla saygı duyan biri olarak, ve bu insanların işiyle kişiliğini her ne kadar karıştırmayım desem de daha fazla dinlemiyorum bazı ses sanatçılarını mesela. Zaten insanlığa yakışan da doğru ile yanlışın farkında olmaktır
Kaldı ki lezbiyen evliliğini, hem de üç kişilikli bir evliliği, doğru bulmuyorsam, bu da benim görüşümdür, yargılayamaz kimse

evet bu noktada haklısınız, kimse sizi bir şeyi yanlış buluyorsunuz diye yargılayamaz, kendi içinizde eşcinselliği de, biseksüelliği de, hatta bir sarışınla esmerin evliliğini bile iğrenç bulabilirsiniz, ama bunu toplum içinde (burası toplumsal bir platform) bu şekilde dile getirirseniz tepki alırsınız. ben de ensesti iğrenç buluyorum mesela, ama bunu dile getirdiğim için banlandığım bile oldu :)
neyse yine de tekrar söyleyeyim: sıraladığınız diğer şeylerin arasında eşcinsel evlilik hoş olmamış, bu da benim görüşümdür :)

Hanımlar,
üsluplara dikkat etmezseniz bu konu çok ban getirir, bir sürü banlı üyenin arasına katılmak istemezsiniz herhalde.

Bence toplumu en irite eden olaylar tecavüz ve kadın cinayetleri.

Maalesef bazı kadınlar da kötü, onlara anne demek bile gelmiyor içimden, mesela bir anne 17 yaşındaki kızını yasak aşkını öğrendi diye sevgilisine öldürtmüş, bir lokma bebelere tecavüz eden sapıklar var.

evet bu noktada haklısınız, kimse sizi bir şeyi yanlış buluyorsunuz diye yargılayamaz, kendi içinizde eşcinselliği de, biseksüelliği de, hatta bir sarışınla esmerin evliliğini bile iğrenç bulabilirsiniz, ama bunu toplum içinde (burası toplumsal bir platform) bu şekilde dile getirirseniz tepki alırsınız. ben de ensesti iğrenç buluyorum mesela, ama bunu dile getirdiğim için banlandığım bile oldu :)
neyse yine de tekrar söyleyeyim: sıraladığınız diğer şeylerin arasında eşcinsel evlilik hoş olmamış, bu da benim görüşümdür :)
Belki de.. iğrenç bulduğum şey görecelidir belki, bunu belirtmem doğru değildir. İnsanların ilişkisine saygı duyuyoruz. Ama bir anne olarak da sağduyumu kaybetmemeliyim. Ben de bu topluma ve hayat iki evlat yetiştirme gayretindeyim.onların, tüm çocuklarımızın, hepimizin dünyası bu. Ve dediğim gibi en çok da çocuğa cinsel taciz haberlerine üzülüyorum, kahroluyorum. Ama elimden çocuklarımı muhafaza çabamdan başka çok da birşey gelmiyor maalesef.

Belki de.. iğrenç bulduğum şey görecelidir belki, bunu belirtmem doğru değildir. İnsanların ilişkisine saygı duyuyoruz. Ama bir anne olarak da sağduyumu kaybetmemeliyim. Ben de bu topluma ve hayat iki evlat yetiştirme gayretindeyim.onların, tüm çocuklarımızın, hepimizin dünyası bu. Ve dediğim gibi en çok da çocuğa cinsel taciz haberlerine üzülüyorum, kahroluyorum. Ama elimden çocuklarımı muhafaza çabamdan başka çok da birşey gelmiyor maalesef.
Korku ve endişeleriniz de haklısınız, tüm anneler aynı endişeleri yaşıyor, çocuklarınız büyüdükçe çok başka korkular da eklenecek, yapabileceğiniz en doğru şeylerden biri çocuklarınızla iletişiminizi korumak, onlarla konuşmak ve onların konuşmalarını sağlamak.

Çocuk yetiştirmek zor, hele de cinsel istismar, uyuşturucu vb şeyler bu kadar çoğalmışken.

Korku ve endişeleriniz de haklısınız, tüm anneler aynı endişeleri yaşıyor, çocuklarınız büyüdükçe çok başka korkular da eklenecek, yapabileceğiniz en doğru şeylerden biri çocuklarınızla iletişiminizi korumak, onlarla konuşmak ve onların konuşmalarını sağlamak.

Çocuk yetiştirmek zor, hele de cinsel istismar, uyuşturucu vb şeyler bu kadar çoğalmışken.
Evet katiliyorum.yeni haberde okudum 10 yasindaki bir kiz cocugunu ailesi evleri yapildigi icin akrabaya yatili kalmaya emanet etmisler.cocugun hareketlerinden suphe duymuslar.ailesi sormus ama cocuk anlatamamis dile getirememis durumu.sadece hicabi amcam bana kotu seyler yapiyor diyebilmis.kitapliga kamera koyup ogrenmisler gercegi.adam hapiste simdi.cocuklarimiza korkutmadan bagirmadan sinirlenmeden iletisimlerimiz hep acik olmali.

Back
X