• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulandıran Haberler

Ya bilemiyorum iğrenç geldi, üç kadının evliliği gibi falan.yani hayvanlar bitkiler bile eril-dişil çift iken..insanlarda böylesi..

Hayvanlarda eşcinsellik vardır, kimsenin yatak odasının da kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. İnsanların cinsel yönelimleri farklı olabilir, fantezileri farklı olabilir, bu size kimseyi anormalleştirme ya da yargılama hakkı vermez. Çocuk istismarcısı pedofiller dışında.

Haber seyretmeyi bırakalı uzun zaman oldu.

Gerçekçi bakalım, olay sadece reyting.
Tabi ki böyle olayların asla yaşanmaması gerekiyor. Ama yaşanıyor.. Yine de sizin de söylediğiniz gibi güzel haberlerin, başarı haberlerinin yanında bu gibi vahşet, kan dondurucu haberler çok daha fazla ilgi görüyor. En "mide bulandırıcı" haber kanalı kurtarıyor. Malesef gerçek bu.

Yoksa boşadığı karısını kıskanıp gidip öldüren adam bize ne katabilir.. Çocuklarımıza ne katabilir? Hep olmaması gerekenler örneği üzerinden mi çocuklarımızı eğiteceğiz. Bak bu tecavüz etmiş, sen ahlaklı ol. Bak bu karısını kesmiş, sen karına saygı göster. Bak zincirleme kaza da 15 ölü var, sen kurallara dikkat et.

Keşke başka türlü olsaydı..

Evet katiliyorum.yeni haberde okudum 10 yasindaki bir kiz cocugunu ailesi evleri yapildigi icin akrabaya yatili kalmaya emanet etmisler.cocugun hareketlerinden suphe duymuslar.ailesi sormus ama cocuk anlatamamis dile getirememis durumu.sadece hicabi amcam bana kotu seyler yapiyor diyebilmis.kitapliga kamera koyup ogrenmisler gercegi.adam hapiste simdi.cocuklarimiza korkutmadan bagirmadan sinirlenmeden iletisimlerimiz hep acik olmali.

Çocuklarla iletişim gerçekten çok önemli, bizler farkında değiliz ama çocukların yanında x çok kötü bir kadın, kadın şöyle yapmasaydı erkek öyle davranmazdı gibi sıradan günlük sohbetlerimizden bile kendilerince çıkarımları oluyor, çocukların düşünce yapısı bizimkinden farklı ve aklımızın alamayacağı kadar duyduklarını birbiriyle birleştirip bizlerin düşünce yapısının analizini yapma yetenekleri var ve söyleyeceklerini ona göre şekillendiriyorlar, onlardan memnun olmamız, sevmemiz ve kötü çocuk olmamak adına bazı şeyleri saklayabiliyorlar, bazen de yaşadıklarının kendi suçu olduğunu düşünüyorlar.
Çocuklara açık olmak gerekiyor, evet hepimizin tabuları var, edep ahlak anlayışımız var ama çocuklarımızın içlerine kapanmamaları, sorularının cevaplarını bir başkasından öğrenmelerine yöneltmemek adına ne olursa olsun herşeyi konuşabilmemiz lazım.

Bu onların ahlaksız olmasına neden olmaz, aksine herşeyi anne babasından öğrenir, aile içi eğitimi doğru alırsa kendini nasıl koruyacağını bilir, karşısındakini iyi analiz eder ve Allah korusun başına birşey geldiğinde korkusuzca anlatabilir, bugün birçok çocuk akrabaları veya çevresindeki insanlar tarafından taciz ediliyor, kimi çocuk sanal ortamda tanımadığı kişilerin kötülüklerine açık oluyor, şantaj yapılan çocuklar var, bir kısmı anne ya da babasından korktuğu için söyleyemiyor, bu da kötü niyetli insanların işini daha da kolaylaştırıyor maalesef.

Ben yozlastigimizi düşünüyorum. Ve inanın bu saydiklariniz dışında haberin ilk 20 dk izlediğim Hersey KOCA BIR YALAN gibi geliyor. Kürsüde konuşanlar ülkelere gidip oradan konuşanlar. YALANCISINIZ. bir kişide çıkıp doğru tek kelime etmiyor. Ülkemizi satiyorlar. Ve bide bizlerin emeklerini çalıyorlar. Yok vergi yok zam. Şimdi size diyorum bası çeken ler YALANCI oldugu surece bu ülke nasıl düzene girsin.

GECIM derdi o kadar hat safhada ki. İnsanların gözü dönmüş. Çünkü aç. Herseye aç.

Zengin çok zengin fakir ise fakfakir. ADALET NERDE KARDEŞİM?

Bu böyle devam ettiği surece insanlar sadece para icin yaşayacak. Çünkü nefes almak bile para.

Ülke refaha çıkmadan toplum olarak malesef duzelemicez.

Alakasız oldu sanırım konuyla ama o kadar ofkeliyim ki.

Su hale bak. Asgari ücrete bak. Köpeğe kemik atmaktan susturmaktan farksız...

Ve malesef sadece bizim ülkemizde değil dünya genelinde bi iğrençlik söz konusu.

Çünkü ALLAH inancımız gitmiş. UNUTMUŞUZ.

Sizin su yazdıklarınızı Allah’a inanan bi insan yapabilir mi ?
YOZLASTIKCA o cukura gidiyoruz.

Edep adap saygı görgü hicbirsey yok. Hersey malesef hırs ve zevk odaklı. Intikam odaklı. Burda görev malesef yine biz kadınlara düşüyor. Çünkü bu bütün saydıklarım i çocuklara öğrenebilecek yegane insan ANNEDİR- KADINDIR.

gelecek bizlerin elinde.

Ve malesef sadece bizim ülkemizde değil dünya genelinde bi iğrençlik söz konusu.

Çünkü ALLAH inancımız gitmiş. UNUTMUŞUZ.

Sizin su yazdıklarınızı Allah’a inanan bi insan yapabilir mi ?
YOZLASTIKCA o cukura gidiyoruz.

Edep adap saygı görgü hicbirsey yok. Hersey malesef hırs ve zevk odaklı. Intikam odaklı. Burda görev malesef yine biz kadınlara düşüyor. Çünkü bu bütün saydıklarım i çocuklara öğrenebilecek yegane insan ANNEDİR- KADINDIR.

gelecek bizlerin elinde.

Allah a inanan insanlardan da cok çıkıyor. Daha doğrusu sapkınlıklarıni din ile bastırmaya çalışan, dini öne sürüp her türlü dalavereyi çeviren, yurtlarda kuran kurslarinda çocukların ırzına geçenler ateistlerden çıkmıyor herhalde. Allahtan korkup yapmamak sizi iyi bir insan yapmaz ki. Insani duygulariniz zayıfsa vicdan yoksa her türlü kötülüğe açıksınız zaten. Allah korkusu da bir yere kadar durdurur böylelerini.

Allah a inanan insanlardan da cok çıkıyor. Daha doğrusu sapkınlıklarıni din ile bastırmaya çalışan, dini öne sürüp her türlü dalavereyi çeviren, yurtlarda kuran kurslarinda çocukların ırzına geçenler ateistlerden çıkmıyor herhalde. Allahtan korkup yapmamak sizi iyi bir insan yapmaz ki. Insani duygulariniz zayıfsa vicdan yoksa her türlü kötülüğe açıksınız zaten. Allah korkusu da bir yere kadar durdurur böylelerini.

Aynen de öyle. Vaaz verip istismar edilen yerlerde ki inancı da sorgular lanet ederim.

Din değil

İNANÇ BİTMİŞ.

homofobikliğin yüzünden allah sana da verir de o zaman görürsün
kınamaya bak sen öyle doğmadın diye yadırgayamazsın

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ektasina-da-sorusturma.1050213/#post-54141316

ben de böyle haberler görmek istemiyorum

haber izlesen okusan bi türlü okusan bir, evet haberlerden uzak durunca insan daha huzurlu oluyor ama bi taraftan da ülkede neler oluyor bilmeden oturamıyorsun

Bu forumda bunu destekleyen var ama.. hatta adim gibi eminim diyanetin 9 yas fetvasini destekleyenler de var.. aslinda trajik haber tam agzimizin icinde tv izlemeye gerek bile yok.. Iran olacagiz diye korkarken millet, direkt Afganistana gecis yaptik sukurler olsun..

3 kadının da 3 erkeğin de 3 farkli cinsiyetten insanın da evliliğine saygı duymak diye bir durum olamaz.

bu eş cinsel evlilik değil ki iki kişinin yaşadığı şeydir evlilik burada bilmem okudunuz mu bildiğin sapkin bir durum var 3 kişilik

bu 3 kişinin üçü kadın olsun veya biri kadın ikisi erkek olsun burada önemli olan eş cinsellik değil anormal olan çok eşlilik ve bu ne zaman normal görülmeye başladı?
Aşırı hoşgörüden bu ayrıntıyı kaçıranlar var cidden...

Hanımlar,
üsluplara dikkat etmezseniz bu konu çok ban getirir, bir sürü banlı üyenin arasına katılmak istemezsiniz herhalde.

Bence toplumu en irite eden olaylar tecavüz ve kadın cinayetleri.

Maalesef bazı kadınlar da kötü, onlara anne demek bile gelmiyor içimden, mesela bir anne 17 yaşındaki kızını yasak aşkını öğrendi diye sevgilisine öldürtmüş, bir lokma bebelere tecavüz eden sapıklar var.
Haberlerde bugün Gaziantepte bi üvey baba bebeği sokakta kucağında vura vura öldürüyor anası olacak mahluk da arkasından tin tin gidiyor. Suriyelilermiş herifi sonra polislerin yanında gösteriyorlar sıfatında falan bir tuhaflık var.
Bunların hiçbir affı olamaz asla. Allah bin türlü cezalarını versin inşallah.

Valla ben kadin erkek arasinda olul da o kutsal bagi oylesine lekeleyen insanlar gordum ki artik dunyada sevgi olsun da ister agaci sevsin onla evlensin ister uc kadin birbiriyle ister uc adam bi cocuk evlat edinsin. Ne var allah askina sevgide ne var? Hersey normlara uymak zorunda mi? Esini aldatan doven olduren erkekler diyarinda yasiyoruz. Bunlar normal de ayse ile fatmanin aski mi anormal? Allahin oyle yarattigi insanlari kendi gibi birini sevdi diye ayirmam. Ne haddime?

Yargılamak haddimize değil. Fakat insanların doğal bir yaşama süreci var. Bahsettiğiniz evlilikler doğaya aykırı.
Doga??? Tarih oncesinde yasiyor olsaydik evet. Bir kadinin uremek icin bir erkege ihtiyaci vardi. Korunmak kollanmak icin mecburdu ona. Simdi istedigim sperm bankasindan alirim cocugu da yapar kendi soyadimla bakar buyuturum. Isim var gucum var. yani o dediginiz doga rafa kalkali cooooook oldu. O yuzden bana hic anormal gelmiyor.

Lezbiyen, gay evliliklerini hoşgöremiyorum saygı duyamıyorum konu sahibinin dediği gibi hayvana, kadına, çocuğa tecavüz edenlere nasıl bakıyorsam bu tür anormal ilişkilere de 'evliliklere' de aynı şekilde bakıyorum. Kadın erkek için, erkekte kadın için yaratılmıştır. Hoş göre göre sapıklıklar normalleştirilmeye çalışılıyor başka bir şey değil. Benim bu tür sapıklıklara gösterecek saygım da yok hoşgörüm de yok.
Kinadigini yasamadan olmezmis insan. Bi de boyle bakmak lazim.

Doga??? Tarih oncesinde yasiyor olsaydik evet. Bir kadinin uremek icin bir erkege ihtiyaci vardi. Korunmak kollanmak icin mecburdu ona. Simdi istedigim sperm bankasindan alirim cocugu da yapar kendi soyadimla bakar buyuturum. Isim var gucum var. yani o dediginiz doga rafa kalkali cooooook oldu. O yuzden bana hic anormal gelmiyor.
Saygı duyarım

arkadaşlar merhaba,
Dert mi, evet dert belki de. Toplum adına, geleceğimiz adına.
TV’den haberleri izlemiyorum. Önüme ne koyarlarsa bakmak hiç hoşuma gitmez. O yüzden internetten takip etmeye çalışıyorum gündemi. Gerçekten çoğu haber mide bulandırıcı.
Yok bilmem hangi yıllarca, topluma örnekmiş gibi karşımıza çıkan sanatçının yasak aşkı. Evliyken eşini bırakıp başkasıyla evlenenler, sonra lezbiyen evliliği, en kötüsü çocuklara taciz haberleri.. boşanınca gidip başkasınu buldu diye işlenen kadın cinayetleri. Sevgilisiyle birlikte kocasını Yok eden kadınlar.. midem bulandı gerçekten. Çok kötü oldum..(Af edersiniz) Bir kaç haber okuyunca gittim tükürdüm lavaboya.
Kınamak falan değil bunun adı, yani kötülüğü farketmek..
ya gerçekten psikolojim bozuluyor. Ben şöyle gündemde ne var, neyi başarmışız ülke olarak, sadece futbolun olmadığı sporun diğer alanlarındaki başarı haberleri, eğitimde önemli gelişmeler vs. Bunları takip etmek istiyorum.
Çözüm basit aslında. Haberleri hiç izlememek..
Ama bu yaşanan kötülüklerin hiç birini Yok saymaz.
Çocuğum kendine güvensin diye markete ekmek almaya gönderecek olsak, peşinde aynı zamanda dedektif gibi olmamız gerekiyor.
Önceden bu kadar da kötü değildi belki hayat.
Ya da ben göremiyordum, cahildim falan..
Düzeni değiştirmek için yapabileceğimiz ne var bilmiyorum ama sadece her zaman doğruluktan, dürüstlükten ve insanlıktan yana örnek davranışlarla devam etmemiz gerektiği.
İnsanların yaşadığı dünyada böyle şeylerin yaşanması üzücü gerçekten.
Ama hala hayatta iyi şeylerin de olduğunu bilip birilerine de göstermek gerekir,ümitvar olmak gerekir belki de.
Paylaşmak istedim,hepsi bu kadar..
Üzgünüm.Linç edenler olabilir ama ülke yönetimi yüzünden böyle.Sanatcının yasak askı veya lezbiyen dugunu kendilerini bağlar,ama resmen tacize tecavüze tesvik var.

Back
X