• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MİDE BULANTILARI ::( İÇİN LÜTFEN TAVSİYE

papatsam

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
14
1
6
27
Hanımlar merhaba,
6+4 ten selamlar. Dün keseyi gördük içerisinde embriyoda var gerçek gebelik şükür. 10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceğim inşallah. Dünden beri geçmek bilmeyen mide bulantım var mahvoldum resmen kraker yiyorum bol su içiyorum geçmiyor. Nasıl başa çıkabilirim bununla :KK43: İşime odaklanamıyorum sürekli kusacakmışım gibi oluyor

doktorunuzdan ilaç isteyin. ben prilam kullanmıştım. iyi gelmişti. kraker leblebi filan hiç bir işe yaramıyordu, onları da kusuyordum

Hanımlar merhaba,
6+4 ten selamlar. Dün keseyi gördük içerisinde embriyoda var gerçek gebelik şükür. 10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceğim inşallah. Dünden beri geçmek bilmeyen mide bulantım var mahvoldum resmen kraker yiyorum bol su içiyorum geçmiyor. Nasıl başa çıkabilirim bununla :KK43: İşime odaklanamıyorum sürekli kusacakmışım gibi oluyor
Aynı dert bende de var ve iyi bir bulantı ilaç lazım bize 😔 çok geçmiş olsun

Prilam içmeye başladım son zamanlarda. Öncesinde doktorumunda önerisiyle zencefil çayı içiyordum iyi geliyordu. Sizde sorup döneyebilirsiniz.

merhaba
9+2 yim 6. haftadan beri kusarak geçiriyorum.
kızarmış ekmek tost dışında bişey yiyemiyorum.

doktor sabah zofer, akşam da prilam verdi.

zofer yarım bile içsem 2dk da geçirdi. prilam bi işe yaramıyor bende maalesef. her ikisini de direkt eczaneden alabiliyoruz

merhaba
9+2 yim 6. haftadan beri kusarak geçiriyorum.
kızarmış ekmek tost dışında bişey yiyemiyorum.

doktor sabah zofer, akşam da prilam verdi.

zofer yarım bile içsem 2dk da geçirdi. prilam bi işe yaramıyor bende maalesef. her ikisini de direkt eczaneden alabiliyoruz
Bulantı bilekliği deneyen oldu mu? Git gide şiddetleniyor bulantılarım :((((

Bulantı bilekliği deneyen oldu mu? Git gide şiddetleniyor bulantılarım :KK43:(((

yok canım ben denemedim. gece uykumdan uyanıyorum. gündüz 4-5 en az kusuyorum.

yani evdeysem çok ilaç içmemeye çalışıyorum. çok zorlanırsam yarım zofer çiçek gibi gün geçirtiyor

Bulantı bilekliği deneyen oldu mu? Git gide şiddetleniyor bulantılarım :KK43:(((
Ben denedim canım daha beter oldu hiç kusmamıştım 8. Haftaya kadar o bilekliği takınca iki dakika geçmeden kustum sonra da ne zaman taksam hep bulantımı daha çok artırdı maalesef
Prilam dene umarım sende full etki eder 14. Haftadayım hala çekiyorum bulantı belasını maalesef prilam en azından kusma sayısını azaltıyor bazı günleri de kusmadan atlatmamı sağlıyor
Geri kalan her şey faydasız maalesef ben de zencefilden krakere limona aklına ne gelirse denedim ama iki aydan fazladır çekiyorum yani
Birkaç haftaya biter diyorlar umarım öyle olur hayat enerjim kalmadı resmen 😢

Back
X