Hanımlar merhaba,
6+4 ten selamlar. Dün keseyi gördük içerisinde embriyoda var gerçek gebelik şükür. 10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceğim inşallah. Dünden beri geçmek bilmeyen mide bulantım var mahvoldum resmen kraker yiyorum bol su içiyorum geçmiyor. Nasıl başa çıkabilirim bununla İşime odaklanamıyorum sürekli kusacakmışım gibi oluyor
Hanımlar merhaba,
6+4 ten selamlar. Dün keseyi gördük içerisinde embriyoda var gerçek gebelik şükür. 10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceğim inşallah. Dünden beri geçmek bilmeyen mide bulantım var mahvoldum resmen kraker yiyorum bol su içiyorum geçmiyor. Nasıl başa çıkabilirim bununla İşime odaklanamıyorum sürekli kusacakmışım gibi oluyor
Ben denedim canım daha beter oldu hiç kusmamıştım 8. Haftaya kadar o bilekliği takınca iki dakika geçmeden kustum sonra da ne zaman taksam hep bulantımı daha çok artırdı maalesef
Prilam dene umarım sende full etki eder 14. Haftadayım hala çekiyorum bulantı belasını maalesef prilam en azından kusma sayısını azaltıyor bazı günleri de kusmadan atlatmamı sağlıyor
Geri kalan her şey faydasız maalesef ben de zencefilden krakere limona aklına ne gelirse denedim ama iki aydan fazladır çekiyorum yani
Birkaç haftaya biter diyorlar umarım öyle olur hayat enerjim kalmadı resmen