mide bulantıları

merhaba arkadaslar bende 7 haftalık hamıleyım ınanılmaz derecede bulantım oluyor kusmuyorum fakat sureklı mıdem agzıma gelıo doktor zofer 4mg dıye bı ılac verdı ama prospektusu okuyunca tereddute dusdum bu ılacı kullananlar varmı yardıma ıhtıyacım var

selincim aynı sorun bende de var midem sabahtan akşama kadar bulanıyor ama kusma yok, Şayet kusmaya gitsem kusarım bu süreç gerçekten zor canım bir yemek istiyor kalkıp yapıyorum sonrasında bir kaşık bile yiyemiyorum :(

Son düzenleme:
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar umarım yakında atlatırsınız, bende o dönemde çok kötüydüm özellikle sabahları çokta zayıflamıştım ilk 3ay ama sonra toparladım, gebelikte kullanılacak vitaminler var sizde biliyosunuzdur gerçi ama bunlardan elevit bulantılarada iyi geliyor, doktorunuza sorarak bunu kullanabilirsiniz derim, ben ilk aydan itibaren başladım kullanmaya bulantı mutlaka oluyor ama idare edilebilir oluyo :34:, ha birde ben neredeyse hiç kusmadım, kusmak ayrı rahatsızlık verici bişey hapın etkisinden mi bilmiyorum ama

kızlar benimde çok kötü geçmişti kusa kusa bi kalmıştım allhım yardımcınız olsun ama 3 ay dolunca geçiyo bide folik asidin etkiside oluyo ama bakın bulantılar bi geçsin hemmen unutacaksınız kıpırtıları hissedince :emir_bebek:

Arkadaşlar ben 11haftalık hamileyim zofran 4mg kulanıdım çok iyi geldi ama tekrar temin edemiyorm bütün eczanelere. Sordum ben hatayda yaşıyorum nerede bulabilirim yardım edin

banada dr um zofran 4mg verdi oda zofer gibi ondansetron maddesini içeriyor. ben yaklasık 2 aydır kullanıyorum gebeliğimin 15. haftasındayım dr verdiği için açıkcası tereddütüm yok.. zaten onu almazsam ayakta bile duramıyorum mecburum yani
Canım konu çok eski ama zofranin zararını gördünmü

Back
X