Ne dıyeyım arkadasım Allah yardımcınız olsun cok zor durumdasınız sızı anlıyorum ama az bır sıkıntıyla sonsuz bır mutluluk kazanacaksınız ınsAllah.
Sızı mesgul edecek seylere yonelsenız ınsan kendıyle basbasa kaldıkcada kafasında kuruyor.Farklı seylere yonelırsenız belkı bulantınızı bır nebzede olsun unutuverırsınız.
Allah yardımcınız olsun bebegınızı hayırlısıyla kucagınıza almak nasıp etsın.
cANIm ben bilirim o hamilelik bulantısının ne demek olduğunu.....Çok zor bir şey
maalesef , yatakta yatamazdım , mutfağa girerken burnuma tülbent bağlar da girerdim....
Sanırım eczanelerde bileklik satılıyormuş bulantı için ve de çok iyi geliyormuş....Mutlaka dene bence....
Bir de doktorunun verdiği vitaminleri mutlaka düzenli kullan , şu dönemde bunlara çok ihtiyacın var çünkü...
canım benimde aynı bişey yemeğe korkuyorum
yiye bildiğim bol yoğurtlu makarnaydı yada yoğurt içine birazcık ekmek mama gibi
doktorum da makarna pilav ve ekmekten uzak durmamı istedi vücutta ödem yapar dedi
bebek vücuttaki proteini aldığı için protein ağırlıklı beslen dedi
ben hamile kalmadan önce reflü tedavisi görüyodum kronik öksürük ve bronşite çevirmişti
o yüzden mide bulantısından çok yanmayla başım dertte buda hamilelik boyunca devam edicek sanırım
uykumdan uyanıp lavaboya koştuğum oluyor bişey yemediğim halde sırf acı acı çıkardığım oluyo
herşey zor Allah hepimize yardım etsin sonunda güzel olucak bitek bunu düşünüyorum :)
....
inşallah sonu çok güzel olacak karnıma elimi koyduğumda sanki onu hissediyorum tipini bile hayal ediyorum bazen oturduğum yerden onu evin içinde yürüteçle yürürken falan hayal ediyorum kurduğum en güzel hayaller ki bir de doğsa neler olur kim bilir doktora gittiğimde ultrasondan görüyorum ya allahım kaç harftadır görmedim çok özledim. allah yardımcımız olsun inşallah arkadaşımda da vardı reflü malesef 9 ay boyunca öğrtüsü hiç bitmedi seninki sanırım benden kötü ama ben yoğurtlu bişey yerkende tiksiniyorum ne olacak bu halim allah büyük sayılı gün diyeceğiz
çok sağolasın sevdenurrcum bakalım artık allaha dua ediyorum inşallah, artık kesilir. normal yaşamı özledim
ayyy kıyamam normal gunlerıne de doneceksın tabıı 9 ay boyuca bulantısı devam eden cok az ınsAllah senınkı devam etmeyecek bızler de dua ederız senın ıcın ınsAllah hyırlısıyla kucagına alırsın bebegını kokusunu ıcıne cekersın doya doya:)
Ahh o bebek kokusu dunyanın en pahalı parfumlerı yanına yaklasır mı acaba ben bebek sevgısını yegenımde tattım ıcıme sokardım koklayarak uyuturdum:)
cok guzel bır duygu:)
evet gerçekten herkesde farklı oluyor anneme soruyorum ben hissetmezdim fazla diyor eskiler genelde hissetmiyorlarmış kime sorsam senin ki gibi hamilelik yaşamadık son zamanlar da böyle görüyoruz diyorlar ki annemler köyde yaşamış hamileliklerini bizim gibi bakanları olmadığı gibi bütün ev tarla taban işlerini de kendileri yaparlarmış doğumunu tarlada yapan bi sürü insan sayıyorlar ama sanırım son zamanlarda ki beslenme organik olmayan mevyeler sebzeler süt içiyoruz süte bezemiyor yoğurt desen içinde ne var belli değil peynir maşallah dolapta bir ay kalsa bayatlamıyor yoğurt keza aynı yavaş yavaş çürüyoruz sanırım :)herkeste farklı sanırım çünkü ben sadece yoğurtlu bişeyler yiyebiliyorum
bende evde yemek yapamıyorum annem sağolsun yapıyor eşimde anlayışlı olmasa yanmıştım
yeri geliyo onun nefesini bile istemiyorum iyi ki bana alınmıyor ben olsam onun yerinde alınırdım sanırım :)
allah razı olsun sevdenurcum. rabbim en güzelini sana da yaşatmak nasip etsin ve isteyen cümlesine inşallah, bebek kokusu muhteşem bi koku cennet kokusu bütün çocukları bebekleri çok seviyorum rabbim annelerine babalarına bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?