mide bulantılarım

evet canım benim ama ben genelde hazır yememeye çalışıyorum sütü köyden getirtiyorum evde mayalıyoruz
ama ne yaparsak yapalım artık ineklerin yedikleri organik olmadığı için sütü de organik olmuyo açıkçası
bizede böyle bi devir geldi yapıcak bişey yok

geçenlerde tvde bi haber çıkmıştı ingiliz düşesine bursa inciri gönderilmiş mide bulantıları için.bi dene istersen baya faydalı olduğundan bahsetmişlerdi.

geçenlerde tvde bi haber çıkmıştı ingiliz düşesine bursa inciri gönderilmiş mide bulantıları için.bi dene istersen baya faydalı olduğundan bahsetmişlerdi.
haberi bende izledim breathincim incir aldı eşim dün , tabi kurusunu bulabildik dünden beri yiyorum ama bulantıma pek bişey yapmadı bi ilaç fayda ediyor onu da içmek istemiyorum 12. haftada geçer diye umdum ama belli ki 14-16 .haftaları bulacak inşallah o zaman geçer kiminin 9 ay geçmiyormuş burda bi arkadaşın da 5. ayında bitmiş

aynen canım yumurta desen organik değil tavuklar resmen kafeslerde ,atibiyotik içiriyorlarmış sanırım tavuk yesek artık hayvanlar bakmıyor çoğunun yüzüne resmen rezil durumda et i oldum olası sevmem gerçi ama lazım işte rabbim yardımcımız olsun

kuru incir kuru kayısı kan üzümü fındık badem özellikle ceviz bunları ihmal etmeyin zaten ben günlük yiyorum hepsinden
gerçi bazen zorluyorum ama bunlar lazım çinko bakımından yüksek bağışıklığı sağlam olsun bebişlerimizin :)

canım bende senin gibiydim aynı.4 üncü aya kadar devam eder..ne yapsanda nafile doktorum bana metapimid verdi sabahları ac karnına 1 tane yutunca iyi geliyor birde yemekten sonra gaviscon şurubu içtim çok iyi geldi 4.aydada gecti çok şükür

bana zofran verdi canım ama sadece 2 kere içtim o da çok yorgun düşdüğümde içebildim zarar vermekten korkuyorum neticede ilaç.iyi bari senin 4 ayında bitmiş inşallah benim de biter yakında

yediğim şuan kuru incir ve ceviz canım onları da ite ite yiyorum evet kesinlikle çok faydalılar

Tuzlu çubuk kraker, beyaz leblebi, limon suyu, beyaz gazoz (yudum yudum al) bunlar bana iyi geliyor ama her zaman değil bende çok çekiyorum şu an bile bulanıyor Allah'tan istifra etmiyorum öyle kuru kuru bulanıyor. Bir de ben bulanmasına rağmen yiyorum yinede herşeyi napim aç kalamam

en iyisini yapıyorsun ye yiyebildiğin kadar iki kişi olunca zaten insanın midesi devamlı boş oluyor ben yesem de safrayla birlikte geri çıkıyor canım çok canıyor o kadar acı birşey ki bağrım acıyor artık onlar bana fayda etmiyor malesef sweet senin artık geçmesi gerekmez mi ya 14.haftaya gelmişsin

Evet aslında geçmesi lazım bende bekliyorum kurtulmayı umarım azalarak geçer bir an önce. Bulantı biraz da kişiden kişiye değişen bi durum. Kokulara karşı hassas olma durumu çok ilginç önceden derlerdi hamile arkadaşlarım tuhaf gelirdi şimdi parfüm bile sıkamıyorum burnuma geldikçe midem kalkıyor kokulara karşı hep böğğ durumundayım:)) geçse de hamileliğin tadını çıkarsam dolmuşa bile binemiyorum burnumdan geliyor dışarı çıktığımda

Kızlar bu arada söyleyin organik gıdalardan laf açılmışken mümkünse köy tavuğu yiyin köyden getirtecek imkanınız yoksa da marketten alınanları asla yemeyin özellikle erkek bebeklerin gelişimini sekteye uğratıyormuş Dr. Um yememin gereken şeyleri sayarken sadece katkı maddeyi gıdalar ile tavuk dedi

köyden getirtebilsek keşke ama istanbulda bu biraz zor olur yumurta bulsam razıyım ben şuan yiyemiyorum belki ama ilerde yemem gerekecek bilemiyorum ya eskiden hiç düşünmezdim ama şimdi düşünmek zorundayım yediklerimi. bu devirde bebek beslemek bile zor ya herşey zehir .köylere yakın olanlar bizden daha şanslı

seni çok iyi anlıyorum

16. haftaya kadar bende çok yoğun bulantılar yaşadım öyle böyle değil

bir sabah uyandım ne bulantıdan ne mide yanmasından eser kalmamıştı

4 hafta daha sık dişini inşallah atlatıcaksın sonrası çok güzel hiç korkma böyle devam etmiyor

bende 16 hafta boyunca havuç ayva çubuk kraker ve kaşarlı tosttan başka bişey yiyemedim ama bebeiğimin gelişimi yinede önden gidiyor

4.aydan sonraki beslenmen çok önemli multivitamin kullanıyorsan hiiç canını sıkma keyfini çıkar çünkü bu günlerini gülerek hatırlıycaksın

sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza

Ben de büyük şehirde oturuyorum ama çevre köylerden tanıdıklar aracılığıyla tavuk getiriyorum hamile kalmadan önce başlamıştım köyden almaya. Bilenler bilir kıpkırmızı eti var sanki kırmızı et tavuk eti değil market tavuklarıyla arasındaki tat farkına inanamadım tadına alışmakta bile zorluk çektim düşünün artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…