Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne testi yaptınız? Kan mi, idrar mi?Adetim kısa sürdü başımın dönmesi ve mide bulantım çoğaldı. Ama testim negatif çıktı. Nasıl anlayabilirim hamile olup olmadığımı?
Adetiniz ne kadar surdu? Sizi umutlandirmak istemem ama ilk hamileligimde bozuk para büyüklüğünde kanama olmustu-normalde hic ara kanamam vs olmaz- sonrasinda devami gelmeyince idrar testi yaptim cikmadi. Bu arada bulantilarim deli gibi artmaya basladi. Zaten yeni evliydim bir seyden haberim yoktu hamilelik yok diye dusunup kesin midemde sorun var deyip gastroentrologa gittim. O da bana sen yuksek ihtimal hamilesin once betaya bakalim dedi. Sonuc 45500 hcg ile hamile oldugumu ogrendim.
Adet gibi oldu ama baş dönmem ve bulantım artıyor git gideAdetiniz ne kadar surdu? Sizi umutlandirmak istemem ama ilk hamileligimde bozuk para büyüklüğünde kanama olmustu-normalde hic ara kanamam vs olmaz- sonrasinda devami gelmeyince idrar testi yaptim cikmadi. Bu arada bulantilarim deli gibi artmaya basladi. Zaten yeni evliydim bir seyden haberim yoktu hamilelik yok diye dusunup kesin midemde sorun var deyip gastroentrologa gittim. O da bana sen yuksek ihtimal hamilesin once betaya bakalim dedi. Sonuc 45500 hcg ile hamile oldugumu ogrendim.Gelen kanamaniz adet gibi 2, 3 gun surduyse belki baska nedenden olabilir ama lekelenme tarzinda olduysa bence de kan verin.
Adet gibi oldu ama baş dönmem ve bulantım artıyor git gide
Merhaba dün kan verdim 0.43 çıktı değerim gebe miyimSiz yine de bir kan verin degilse de en azindan bunu netleştirip baska doktora gidersiniz bulanti ve bas donmesi icin.
5 ten dusuk deger negatiftir. seninki 1 den de kucuk.Merhaba dün kan verdim 0.43 çıktı değerim gebe miyim
Ben çok yanlış anlamışım5 ten dusuk deger negatiftir. seninki 1 den de kucuk.
Teşekkür ederimBen çok yanlış anlamışım
Teşekkür ederim5 ten dusuk deger negatiftir. seninki 1 den de kucuk.
zaten anladıgım kadarıyla adet de olmussun. mıde bulantın baska bişeyden demekkı bunun ıcın bı dr a gıtseydın belkı daha baska bı sorun var ortada eger psikolojik değilseBen çok yanlış anlamışım
Merhaba dün kan verdim 0.43 çıktı değerim gebe miyim
Ben daha önce düşük yaşadım gebeliğimi öğrendiğimde adet olmuştum normalden kısa sürünce o yüzden daha çok şüphelerim arttıAslinda adet olunca hamilelik olmuyor ama sadece birkac kisi hamileyken adet olmaya devam ettigi icin herkeste acaba ben de mi hamileyken adet oldum dusuncesi olusuyor. Yerlesme kanamasi gercekten cok ama cok az oluyor az gelen adet gibi degil. Olsun uzulmeyin bir dahakine olur umarım. Mide bulantiniz ve bas donmeniz icin dahiliyeye gidin bence.
Gecmis olsun insallah bir daha yasamazsiniz.Ben daha önce düşük yaşadım gebeliğimi öğrendiğimde adet olmuştum normalden kısa sürünce o yüzden daha çok şüphelerim arttı