Mide bulantım çok ama testim negatif çıktı.

Esra A D

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
36
4
6
26
Adetim kısa sürdü başımın dönmesi ve mide bulantım çoğaldı. Ama testim negatif çıktı. Nasıl anlayabilirim hamile olup olmadığımı?

kan testi verin

Adetiniz ne kadar surdu? Sizi umutlandirmak istemem ama ilk hamileligimde bozuk para büyüklüğünde kanama olmustu-normalde hic ara kanamam vs olmaz- sonrasinda devami gelmeyince idrar testi yaptim cikmadi. Bu arada bulantilarim deli gibi artmaya basladi. Zaten yeni evliydim bir seyden haberim yoktu hamilelik yok diye dusunup kesin midemde sorun var deyip gastroentrologa gittim. O da bana sen yuksek ihtimal hamilesin once betaya bakalim dedi. Sonuc 45500 hcg ile hamile oldugumu ogrendim. Gelen kanamaniz adet gibi 2, 3 gun surduyse belki baska nedenden olabilir ama lekelenme tarzinda olduysa bence de kan verin.

Adet gibi oldu ama baş dönmem ve bulantım artıyor git gide

Aslinda adet olunca hamilelik olmuyor ama sadece birkac kisi hamileyken adet olmaya devam ettigi icin herkeste acaba ben de mi hamileyken adet oldum dusuncesi olusuyor. Yerlesme kanamasi gercekten cok ama cok az oluyor az gelen adet gibi degil. Olsun uzulmeyin bir dahakine olur umarım. Mide bulantiniz ve bas donmeniz icin dahiliyeye gidin bence.
Merhaba dün kan verdim 0.43 çıktı değerim gebe miyim

Ben daha önce düşük yaşadım gebeliğimi öğrendiğimde adet olmuştum normalden kısa sürünce o yüzden daha çok şüphelerim arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…