Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 2 gündür midem çok bulanıyor ve hafif ağrı var ne yesem içsem geçmiyor...ayrıca bekarım evli de değilim .. Gastiritim vardı önceleri geçmişti ama neden böyle oldu anlamadım ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar 2 gündür midem çok bulanıyor ve hafif ağrı var ne yesem içsem geçmiyor...ayrıca bekarım evli de değilim .. Gastiritim vardı önceleri geçmişti ama neden böyle oldu anlamadım ...
Benim midemde çok hassastır. Bal,muz,süt tüketemiyorum doğru düzgün hemen mideme dokunur. Ben midem ağrıyınca kaynamış suyun içine kekik atarım tadını yumuşatsın diye biraz nanede eklerim. Beş dakika ağzını kapatır demler sonra süzerim içine bir iki damla limon sıkarım. Ilıyınca yavaş yavaş içerim. Bende çok etkili oluyor. Mide ağrımı kesiyor hemen. Kekik biraz acıdır ama gerçekten çok iyi geliyor. Bir dene mide ağrın geçecektir. Ama çay çokta soğumasın.
Ah neredeyse bütün ilaçları kullandım mideyle ilgili ama şu an kullanmıyorum sanki iyiye doğru gidiyo gibi mide bulantı hapım var sürekli elimin altında ondan kullandım biraz iyi geldi sanki ...