Belirtiler her gün aynı şekilde olmayabilir endişelenmeyin. Bazen 1 hafta kesilir diğer hafta tekrar başlar. Ek bi belirtiniz ağrı kanama vs yoksa korkmayınMerhaba arkadaşlar bi sorum var. Hamile oldugumu yeni öğrendim. 6. Haftamı hep mide bulantisiyla geçirdim şimdi 7. Haftama girdim ve 2 gün önce bi bel ağrım oldu (ofiste çalışıyorum gün boyu oturuyorum) o akşamı mide bulantılarım kesildi ve halen yok. Benim gibi olanlar var mı yada nedenini bilenler ? Bi tık korktum ilk hamileliğim bide. Kadın doğumda 2 hafta sonra randevum var.
Çok şükür kanama vs yok ondan çok korkuyorum ama birden kesilince bi sorun mu var diye düşünüyordumBelirtiler her gün aynı şekilde olmayabilir endişelenmeyin. Bazen 1 hafta kesilir diğer hafta tekrar başlar. Ek bi belirtiniz ağrı kanama vs yoksa korkmayın
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet doktorum da söylemişti bunu ama ilk hamilelik olunca insan korkuyor ama cevabınızı okumak rahatlattıBelirtiler değişkenlik gösterir merak etmeyin. Bende 9.haftadayım 6.haftada bulantı başladı şuan azaldı. Doktora sordum hiçte olmayabilir bulantı aşırı da olabilir kusmada olabilir normal dedi yani herkesin süreci farklı
İnanın bende öyleyim içimdeki korku hiç geçmiyor ama biraz rahatlamak lazım kötüyü çağırmayalım her şey yolunda sonuçta stresimiz korkumuz bebişlerimize yansımasın sağlıkla alırız inşallah kucağımızaTeşekkür ederim cevabınız için. Evet doktorum da söylemişti bunu ama ilk hamilelik olunca insan korkuyor ama cevabınızı okumak rahatlattı
InshAllahİnanın bende öyleyim içimdeki korku hiç geçmiyor ama biraz rahatlamak lazım kötüyü çağırmayalım her şey yolunda sonuçta stresimiz korkumuz bebişlerimize yansımasın sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
Benim de 2 gün boyunca olmamıştı hiç. Sizin gibi sorguladım çok acaba neden bulanmıyor bir problem mi var falan diye. Anam sonradan bi başladı yine nevrim döndü vallahiMerhaba arkadaşlar bi sorum var. Hamile oldugumu yeni öğrendim. 6. Haftamı hep mide bulantisiyla geçirdim şimdi 7. Haftama girdim ve 2 gün önce bi bel ağrım oldu (ofiste çalışıyorum gün boyu oturuyorum) o akşamı mide bulantılarım kesildi ve halen yok. Benim gibi olanlar var mı yada nedenini bilenler ? Bi tık korktum ilk hamileliğim bide. Kadın doğumda 2 hafta sonra randevum var.
Benimde vardı uyuamıyordum da bir gece hiç uyanmadan uyudum sabah şüphelendim dedim ki bunda bişey var doktora gittim herşey var ama bebek yokMerhaba arkadaşlar bi sorum var. Hamile oldugumu yeni öğrendim. 6. Haftamı hep mide bulantisiyla geçirdim şimdi 7. Haftama girdim ve 2 gün önce bi bel ağrım oldu (ofiste çalışıyorum gün boyu oturuyorum) o akşamı mide bulantılarım kesildi ve halen yok. Benim gibi olanlar var mı yada nedenini bilenler ? Bi tık korktum ilk hamileliğim bide. Kadın doğumda 2 hafta sonra randevum var.
Kaçıncı haftada kaybettinizBenimde vardı uyuamıyordum da bir gece hiç uyanmadan uyudum sabah şüphelendim dedim ki bunda bişey var doktora gittim herşey var ama bebek yokbide benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu
Galiba 6 hastalıktı ama ben gine bir hafta bekletip bir umutla kalp atışını duyarım diye ama malesef duymadımKaçıncı haftada kaybettiniz
Başınız sağ olsun. Allah'tan umudunuzu kesmeyin Allah'ın izniyle yine hamile kalırsınız inşallah ve bebeğinizi kucağınıza alırsınızBenimde vardı uyuamıyordum da bir gece hiç uyanmadan uyudum sabah şüphelendim dedim ki bunda bişey var doktora gittim herşey var ama bebek yokbide benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu
Tek benim değil isteyen herkese RABBİM hayırlısını versin kucağımıza almayı nasip etsinBaşınız sağ olsun. Allah'tan umudunuzu kesmeyin Allah'ın izniyle yine hamile kalırsınız inşallah ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?