• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı çok kısa süren oldu mu?

history1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
3.010
2.826
133
39
Kızlar geçtiğimiz hafta 3 4 gün yogun bulantı kusma yaşadım sonra hafifledi şimdi gündüz iyiyim gece biraz sanki bulanıyor ama o da psikolojik mi bilmiyorum.Bu şekilde bulantısı çok az süren oldu mu acaba?

Şuan 9+3 deyim daha bir kele bile kusmadım arada bulantı oluyo ama uzun sürmüyo doktoruma haftasonu sordum şanslı insanlardansın dedi

Benim genelde akşam ve gece bulanıyor bazen iyi bazen kötüyüm sağlıklı gebelik geçirelim inşallah

2-2.5 ay arası hafif ama tüm gün süren bulantılarım olmuştu. çok hafif ama devamlı olduğu için sıkıntı veriyordu. ancak sonra evde dinlenmeyi bırakıp işe tekrar başlayınca nasıl olduğunu anlamadan geçti. bir daha da hiç olmadı hatta bugün kızım olacağını öğrendim ki ben de pek bulantı olmayacağı için erkek olabilir diye düşünmüştüm. kızda bulantı çok olurmuş demişti tüm çevrem :)

2-2.5 ay arası hafif ama tüm gün süren bulantılarım olmuştu. çok hafif ama devamlı olduğu için sıkıntı veriyordu. ancak sonra evde dinlenmeyi bırakıp işe tekrar başlayınca nasıl olduğunu anlamadan geçti. bir daha da hiç olmadı hatta bugün kızım olacağını öğrendim ki ben de pek bulantı olmayacağı için erkek olabilir diye düşünmüştüm. kızda bulantı çok olurmuş demişti tüm çevrem :)
Demek bi prenses geliyor hayırlı olsun bakalım bizim minişler ne :KK46:

Folik asit ve vitamin hapı da bulantı yapiyor . Folik asiti bu yüzden icememistim. Vitamin mecbur devam edicem sanırım... Bulantı çeke çeke

Ben yeni ogrendim 4 haftalik hamileymisim ama bende hic mide bulantisi falan yok acaba sonra mi baslicak yada olmicakmi :)

Kızlar geçtiğimiz hafta 3 4 gün yogun bulantı kusma yaşadım sonra hafifledi şimdi gündüz iyiyim gece biraz sanki bulanıyor ama o da psikolojik mi bilmiyorum.Bu şekilde bulantısı çok az süren oldu mu acaba?
oğlum aralığın 9unda 6 aylık olucak Rabbimin izniyle, hamileyken hiç kusmadım desem ? :KK25:

Benim 8 haftalikken başladı ilk sadece kasik ve bel ağrısı vardı

senle aynıyız tamamen benimde hiç bulantım olmamıştı ta ki 2 3 gün öncesine kadar. ama çok hafif bi bulantı kusma vs yok aşerme yok. hiç bişey yok ama bebiş sağlıklı kafana takma hiç bence şanslıyız olaya ordan bak :KK74:

senle aynıyız tamamen benimde hiç bulantım olmamıştı ta ki 2 3 gün öncesine kadar. ama çok hafif bi bulantı kusma vs yok aşerme yok. hiç bişey yok ama bebiş sağlıklı kafana takma hiç bence şanslıyız olaya ordan bak :KK74:
Benim kusmam oluyor arada artık midem bulanmayinca tedirgin oluyorum bişey mi var die :-)

Back
X