mide bulantısı ,gaz sancısı uyku bölünmesi,terleme sorunu yasayanlar

izmirli87

Almanyadan bir gurbetçi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
435
10
298
Almanya
kızlar 5 haftalık hamileyim ama cok kötüyüm mide bulantısı sanki gemideyim sallanıp duruyorum. halsizlik gece uyanmalar yıgılıp kalcam oldugum yere sanki. bu cumartesi doktora gidip anlatıcam benim gibi olan var mı neler yaptınız ve gecer mi...:14:

geçmiş olsun tatlım.bende ay şeyleri yaşadım.çalışıyorum oldugum yerde bılgısayar basında uyuyorum.sankı menepozlu kadınlar gibi alev alev yanıyorum.bi yanıyorum bi üşüyorum.gece uyurken sebepsiz yere uyanıveriyorum.ve sanki üzerimden dozer geçmiş gibi halsiz ve yorgunum.doktoruma sordum ben bunlar gebeliğin ilk haftalarında olan hcg hormonunun artması ıle ortaya çıkan belirtiler dedi.gebelik ilerleyip vücut bu hormona alışmaya başlayınca şikayetler azalacakmış.yorgun olmam için de dedi ki sen bilmıyorsun hıssetmıyorsun belkı ama şu an seın içinde ne kıyametler kopuyo rahim yabancı bişeyle karşılaştı ona savas acıyo kendını korumaya calışıyo ve yenı bı bebek olusturmak için çalışıyo buda vucudu yoruyo demişti.gayet normal yanı canım.sabır sadece

geçmiş olsun tatlım.bende ay şeyleri yaşadım.çalışıyorum oldugum yerde bılgısayar basında uyuyorum.sankı menepozlu kadınlar gibi alev alev yanıyorum.bi yanıyorum bi üşüyorum.gece uyurken sebepsiz yere uyanıveriyorum.ve sanki üzerimden dozer geçmiş gibi halsiz ve yorgunum.doktoruma sordum ben bunlar gebeliğin ilk haftalarında olan hcg hormonunun artması ıle ortaya çıkan belirtiler dedi.gebelik ilerleyip vücut bu hormona alışmaya başlayınca şikayetler azalacakmış.yorgun olmam için de dedi ki sen bilmıyorsun hıssetmıyorsun belkı ama şu an seın içinde ne kıyametler kopuyo rahim yabancı bişeyle karşılaştı ona savas acıyo kendını korumaya calışıyo ve yenı bı bebek olusturmak için çalışıyo buda vucudu yoruyo demişti.gayet normal yanı canım.sabır sadece

cnm cok tesekkürler inş öledir dayancak gücüm yok sinir de yapıo esime bagırıyorum üzülüyorum .senle biz aynı gibiyiz.zaman olarak.sen nasılsın şimdi.

yavaş yavaş sabah bulantılarım başlıyo.öğlene doğru geçiyo.inşallah devam etmez.bende sinirlilik değilde aşırı duygusallık var kedi gibi sevilmek istiyorum anca :) düşük riskini engellemek için bi ilaç verdi doktor benı o çok sersemletiyo ölü balık gibi dolanıyorum ortalıkta

yavaş yavaş sabah bulantılarım başlıyo.öğlene doğru geçiyo.inşallah devam etmez.bende sinirlilik değilde aşırı duygusallık var kedi gibi sevilmek istiyorum anca :) düşük riskini engellemek için bi ilaç verdi doktor benı o çok sersemletiyo ölü balık gibi dolanıyorum ortalıkta

kıyamam bnde yarına gidicem anlatıcam bi hafta bekledim kalp atısını duyayım die gitmedim yarın nasipse duyarız inş hem sevinc heyecan korku da var içimde limon ye bn yiyince ii gelio mide bulantıma benimde aynı öglen gecio aksama tekrar hele yemek yaparken..

bu arada benımde çok gazım vardı.hatta doktor vajinal ultrasondan baktı bu ne gaz dedı yanı düşün.ilaç vermek ıstemedı gaz için,geçer dedi.bende geçen salı duydum kalp atısını ya akşam atmış yada bu sabah dedi.ayyy bi sende duy bak nasıl insanın içi bi tuhaf oluyo pıt pıt pıt pıt pıt hızlı hızlı atıyo ama kendi pirinç kadar görünmuyo bıle doktora dedım kı hani bunun kendı pirinç kadarsa bu kadar ses hangi kalpten çıkıyo :)

Ben de 9. Haftamın içerisindeyim. Bu zaman kadar sadece mide yanması ara sıra hafif bulantı oldu ancak hiç çıkarma boyutuna gelmedim ta ki bugüne kadar. Hep afedersiniz kusmaktan korkardım ama bugün hepsini çıkardım. şu an da işteyim ve bir an önce eve gidip uzanmak istiyorum:(:5::25:

Ben de 9. Haftamın içerisindeyim. Bu zaman kadar sadece mide yanması ara sıra hafif bulantı oldu ancak hiç çıkarma boyutuna gelmedim ta ki bugüne kadar. Hep afedersiniz kusmaktan korkardım ama bugün hepsini çıkardım. şu an da işteyim ve bir an önce eve gidip uzanmak istiyorum:(:5::25:

mide bulantısı kadar kötü bişey yok insanı hayattan bezdiriyo resmen.hele çalışan insan için daha zor.limonlu su falan yapta iç canım yatıştırır mideni

mide bulantısı kadar kötü bişey yok insanı hayattan bezdiriyo resmen.hele çalışan insan için daha zor.limonlu su falan yapta iç canım yatıştırır mideni

bnde merak ediyorum inş duyarım cnm. bnde işdeyim 5 dak ii oluyom sonra feci ögürmekten dayanamıom.

Bende çalışıyorum ve çok ta kolay olmuyor sürekli kendimi uyucakmış gibi hissedıyorum benimde 9 hafta bitti kusmalara şiddetli olmasada artık ne zaman olacağını hissedebiliyorum.

Back
X