Mide bulantisi hergun mutlaka olmak zorunda mı ki

sevda28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
181
5
46
Çanakkale
6 hafta 2 gunluk hamilerim...3 gündür gün icinde sürekli hafif hafif bulantım başladı..bir kac sefer kustum...bazı yiyecekleri düşününce icim kalkıyor resmen..ama iştahımda açık yemeye başlayınca yiyorum...sonra bulanti başlıyor...ama bugün o kadar yogun değil...bu durumdan şikayet etsemde bugün biraz endişelendim..az nerdeyse hic bul
Antim yok...tecrübeli arkadaslar bı yardımcı olursa soruma...bu bulanti hergun yogun bir sekilde olurmu bir başlayınca yoksa arada kesilmeside normal mı...korkmAlimiyim..yoksa abartıyorsunuz.. ya bebeğimin kalbi durduysa Allah korusun..ama dursa vücut atmaya çalışır akıntım artar hatta kırmızıya doner..öyle kahverengi akıntımda yok...biraz rahatlamaya ve bu durumun normal olduğunu duymaya ihtiyacım var arkadaslar nolur bisiler yazın..tesekkurler

Son düzenleme:

cnm benım bulantı bebgın sağlıklı olduna dair bı bulgu degıl ben hıc kusmadan 6 ayı bıtırdım mesela

cnm benım bulantı bebgın sağlıklı olduna dair bı bulgu degıl ben hıc kusmadan 6 ayı bıtırdım mesela

Maşallah dieyim ozaman:)

Evet bazen hic olmayabiliyormus..ama iste bende 2 3gun olukta bugün bı anda kendimi iyi hissedince endişelendim..ne bilim ..ilki düşük oldu belki o yüzden psikolojik olarak cok takiyorum..

Maşallah dieyim ozaman:)

Evet bazen hic olmayabiliyormus..ama iste bende 2 3gun olukta bugün bı anda kendimi iyi hissedince endişelendim..ne bilim ..ilki düşük oldu belki o yüzden psikolojik olarak cok takiyorum..

yok tatlım belkı yaşadıgın bulantıda psıkolojıktır kanama sıddetlı ağrı olmadktan snra korkma bende kımyasal gebelık yaşadım yıne hamıle kaldım bak 6 ay doldu sukur bı tane öle oldu dıye 2.de öel olcak dıe endışelenme ssakın

Bu sabah kalktım mide bulantım yok ....karnım ac hatta tiksintim bir günde kayboldu deliricem...6+3 um...bebeğime bişey mı oldu yaaaaaa(((((((((( offfffffff....

Mide bulantinizin durmasi ile bebeginizin kalbinin durması ne alaka... Coook güldüm kuzum. .....bende her sabah bulanti yaşiyorum ama durmasi için dua ediyorum...böyle şeylerle kafani kariştirma...bebeğin için sağlikli beslen sadece....benim ablam bi kere olsun mide bulantisi yaşamadi...9 ay boyunca şimdi maşallah dünyalar tatlisi yeğenim var....

Son düzenleme:
Acaba diyorum bebegin gelişimi durdu ve beta hcg degeri de yükselmiyor bu yüzden mı kesildiğinde bulantım hemde olması gereken haftalarda diye bir bağ kurdum kendince...hic başlamasaydı bu kadar telaş yapmadım...biliyorum cunku bazı kisilerde hic olmadan dogum yaptıklarını..ama bende halsizlik ve bulanti başlayıp kesildi suan iyi hissediyorum bildigin...

ben de dun sabah senınle aynı korkuları yasadım.aksam yemekten sonra hafıf bulantım oldu da rahatladım.ama ınan bız ıcımızde buyutuyoruz her seyı.mıde bulantısıyla kalp atısının ılgısı olamaz.belkı duysa rahatlayacagız.sabırlı ol.bebegın senınle.

gerçi ben reflüden dolayı gece kusmalarım oluyor ama o gebelikten önce de vardı.. yani demek istediğim bulantılarla bebeğin sağlığının bağlantısı yok.

Teşekkür ederim arkadaslar..biraz olsun icime su serpiniz:))hepiniz ve umarım bende bebeklerimize sag sağlım kavuşuruz Allah'ın izniyle inşallah

Teşekkür ederim arkadaslar..biraz olsun icime su serpiniz:))hepiniz ve umarım bende bebeklerimize sag sağlım kavuşuruz Allah'ın izniyle inşallah

Canım bende 5+2 yim suanda benimde midem hafiften bulanıyordu 2gundur kesildi ben ilk bebeğimi kaybettim çok endiseliyim acaba sen doktora Gittinmi bebeğinin saglik durumu nedir ben haftaya gidicem bu arada hiç ağrım ve kanamam yok benim cevap yazarsan sevinirim tatlim

Arkadasım kusura bakma cok geç gördüm..mide bulantilarim yüzünden Bayadir kendime gelemiyorum..benim de mide bulantilarim oluyordu..10. Hafta sonunda bitti cok şükür ..6. Haftada başladı..zaten 8 ve 12 hafta en şiddetli olduğu donmemiş.bence nette yazılanlara cok kafayı takma insan paranoyaklasiyor..hepimizin bünyesi farklı kiminin tam 3 ay sürüyor kiminin psikolojik olarak bulanıyor..kiminin kısa sürüyor kiminin hic olmuyor..kiminin 9 ay boyunca devam ediyor..bana doktorumda etrafta daha önce dogum yapmış arkadaslarımda hep aynı şeyi söylüyor..kalp atışlarını duyduysanız..bebek yüzde 90 sağlıklı bir sekilde gelişimine devam eder..o yüzden eğer kalp atışını duyduysanız endişelenme..benimde ilk gebeliğim düşük oldu..şimdi yine hamileyim allahıma şükürler olsun..12. Haftama girdim bugün kısmetse..evet endişelerim hala devam ediyor ve 9 ay boyuncada sürecek..cunku her ay yeni bir endişe sarıyor aklımı..kalp atışını duydum şimdide büyük ultrasonda eli ayağı düzgün mü acaba korkusu sardı..dua edelim hersey Allah'tan..sağlıklı bir gebelik diliyorum sana ve diğer arkadaslarıma umarım hepimiz için hersey güzel ilerler ve bebeklerimizi sağlı bir seklde kucağımıza alırız..

Son düzenleme:
oh oh ne güzel sevin vallaha bu miğde bulantısı çok fena suya hasretim 9 haftalık oldu dahada şiddetlendi bide bu havada grip olmayı da başardım bide reflü ne yiyorum ne içiyorum keşke bitse bu bulantılar ben kusamıyorumda boğazıma kadar geliyor geri gidiyor reflümü azdırdı sağ salim bir doğsaydı hayırlısıyla bebekim dahada yok zaten allah buna ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…