6 hafta 2 gunluk hamilerim...3 gündür gün icinde sürekli hafif hafif bulantım başladı..bir kac sefer kustum...bazı yiyecekleri düşününce icim kalkıyor resmen..ama iştahımda açık yemeye başlayınca yiyorum...sonra bulanti başlıyor...ama bugün o kadar yogun değil...bu durumdan şikayet etmemde bugün biraz endişelendim..az nerdeyse hic bu
Antim yok...tecrübeli arkadaslar bı yardımcı olursa soruma...bu bulanti hergun yogun bir sekilde olurum başlayınca...yoksa arada kesilmeside normal mı...korkmLimiyim ya bebeğimin kalbi durduysa Allah korusun..ama dursa vücut atmaya çalışır akıntım artar astta kırmızıya doner..öyle kahverengi akıntımda yok...biraz rahatlamaya ve bu durumun normal olduğunu duymaya ihtiyacım var arkadaslar nolar bitdiler yazın..tesekkurler
cnm benım bulantı bebgın sağlıklı olduna dair bı bulgu degıl ben hıc kusmadan 6 ayı bıtırdım mesela
Maşallah dieyim ozaman:)
Evet bazen hic olmayabiliyormus..ama iste bende 2 3gun olukta bugün bı anda kendimi iyi hissedince endişelendim..ne bilim ..ilki düşük oldu belki o yüzden psikolojik olarak cok takiyorum..
Bu sabah kalktım mide bulantım yok ....karnım ac hatta tiksintim bir günde kayboldu deliricem...6+3 um...bebeğime bişey mı oldu yaaaaaa(((((((((( offfffffff....
Teşekkür ederim arkadaslar..biraz olsun icime su serpiniz:))hepiniz ve umarım bende bebeklerimize sag sağlım kavuşuruz Allah'ın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?