Mide bulantısı ve kusma ne zaman biteceekk..

Benim ikinci hamileligim bu. O yüzden kizimin bebeklik kiyafetlerini cikarip ayirdim. Oglum olacak. Birkac cift corap haricinde birsey almadim. Hersey var. Sadece puset icin kilif alacagim cikarip yikanilmiyor pusetim. Ablasinin kiyafetleriyle hallederiz ilk yedi ay gibime geliyor :)
Ben de cinsiyeti ne olursa olsun reksiz alıcam bebeğime yeşil, sarı, beyaz gibi ikinci bebek olursa ikinci de giyer ilk aldıklarımı diye.

Ben de cinsiyeti ne olursa olsun reksiz alıcam bebeğime yeşil, sarı, beyaz gibi ikinci bebek olursa ikinci de giyer ilk aldıklarımı diye.

Kesinlikle böyle yapmanizi öneririm. Hem kiz olunca hersey pembe bile olmasi sikiyor insani. Benim pembe esyalar cogunluktaymis ama yine de yeteri kadar var. Ben baska cocuk düsünmedigim icin fazla esya almak istemiyorum. Sadece kizima baston bebek arabasi almak zorunda kaldik iki tane besigimiz zaten var. Tüm aile tek odada kaliyoruz. Bol gece kalkmali sütlü ve bezli günler bizi bekliyor =)

Kesinlikle böyle yapmanizi öneririm. Hem kiz olunca hersey pembe bile olmasi sikiyor insani. Benim pembe esyalar cogunluktaymis ama yine de yeteri kadar var. Ben baska cocuk düsünmedigim icin fazla esya almak istemiyorum. Sadece kizima baston bebek arabasi almak zorunda kaldik iki tane besigimiz zaten var. Tüm aile tek odada kaliyoruz. Bol gece kalkmali sütlü ve bezli günler bizi bekliyor =)
Sağlıkla kucağıma alıyım da geceleri kalkarım.

Benim bulantım 6+0 da başladı. 12+0 da azaldı. Şuan hala az az oluyor maşallah diyim 4 gündür hiç kusmadim. İşte zamanla azalıyor sonra bitiyor. 5 kilo vermiştim bende. Allah kolaylık versin artık azalmaya başlar. Bulandığı zamanlimon diliminin üzerine tuz döküp suyunu üçüne çek. Bana çok iyi gelmişti. Bir de bir bardak suya az bişey karbonat dök ve iç o da iyi geliyo. Leblebi kraker hiçbiri kar etmemişti bana
Ay inşallah geçer bitanem bana da yeşil zeytin çok iyi geliyor onu.yediğim gün kusmuyorum. Ama hiç belli de olmuyo tabi çok zorlanınca yine çıkıyor. Benim çok az kalmş madem cuma günü 12. Haftama giricem maşallah diyim dün kusmadım çok şükür. Bugün bakıcaz bakalım :) limon ve tuz iyi fikirmiş cnm çok kötü olrsam mutlaka denerm

Ay inşallah geçer bitanem bana da yeşil zeytin çok iyi geliyor onu.yediğim gün kusmuyorum. Ama hiç belli de olmuyo tabi çok zorlanınca yine çıkıyor. Benim çok az kalmş madem cuma günü 12. Haftama giricem maşallah diyim dün kusmadım çok şükür. Bugün bakıcaz bakalım :) limon ve tuz iyi fikirmiş cnm çok kötü olrsam mutlaka denerm

İşte böyle böyle bitecek seninde inşallah. Azalıyor ve bitiyor çok şükür diyorsun aşırı mutlu oluyor insan

Herkesin farkli oluyor sanirim ben daha bi kac gundur kusmuyorum bulantilarm hala devam ediyor malesef

Back
X