mide bulantısı

Doktorlar ilac vermiyolarki benim doktorum bitki caylari var bulantiyi gidermek için ama ben kesinlikle onermiyorum dedi malesef gecmesini beklemekten baska caremiz yok sanırım

Bitki çaylarına zencefil de dahil mi acab? Çünkü o iyi geliyor diyorlar.

Zaten meyveden başka birşey yiyemiyorum. Ama bu kez de bebek beslenmez diye korkuyorum. İlk zamanlar annenin vücudunda olanlardan besleniyor diyorlar doğru mu?
Evet ilk üç ay anneden sonra annenin aldığı gıdadan besleniyor... Benim bebeğim beslenemedi "yiyemiyorum" dememe rağmen hiçbir doktor bunu umursamadı ilaç da yazmadı durumun ciddiyetini herhalde anlatamadım doktorlara... Sonuç ;2.500 doğdu ha şimdi maşallah topaç gibi olmasa da kilosu iyi ama doğunca insan sevinir ben " bunu nasıl yasatirim diye ağladm

Hadi ya o kadar sürüyor mu? Dokuz ay boyunca sürerse ne olacak
Herkesin farklı canım banada diyolar 4bucuk aydan sonra gecicek inşallah dedim.oğlumdada sadece uyandım gibi cıkarırdım ondan sonra hersey yerdim hiç bulantı cekmezdim gün içinde.ama bunda resmen dengesiz biri oldum cıktım çok sinirleniyorum üstelik nerdeyse babama bile bağrıyorum son anda frenliyorum kendimi.bazen gözlerim kararıp düşüyorum napıcam bilmiyorum.

Yaaaa üzüldüm şimdi. Ama bu senin elinde olan birşey değil ki sonuçta. Sen böyle olmasını ister miydin? İstemezdin tabiki de. Belki de o an ki duygusal durumdandır. Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza zamanla kilo da alırlar inşallah❤

Banada 3 ay dolsun gecicek diyolar ama nedense hic inanmıyorum :)

Ay rabbim yardımcın olsun. Bende de duygusallık arttı. Herşeye ağlar oldum. Ve yanlızca sabah bulantısı olmuyor benim. Uyumadigim her an mide bulantım mevcut.

A
Evet cnm allah korusun düşük olma ihtimalini arttiriyormus ama sen yinede kendi doktoruna bi danış
İlk bebeğim düşük oldu zaten. Allah muhafaza rabbim herkesi korusun. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum. Mide bulantısı çekerim daha iyi.

Tabiki istemezdim kim ister ki ? Bir tek annem doğal karşıladı çünkü ben 1kilo doğmuşum doktorlar bu çocuk yaşamaz demişler...sen dua et kendin gibi olmadı üzülme diye diye telkin etti beni... Kilosu boyu iyi ama işte anne olunca insan takıntı yapıyor bir tek ben çocuğun kilosunun iyi olduğuna inandıramıyordum kendimi :) doktor odasından az daha kovuluyordum o derece takmıştm da şimdi kucağa alırken zorlanıyorum, tamam diyorum tombilik olmuş :))) seninde inşallah geçer bulantılarn çok güzel hamilelik yasarsn inşallah

Aminnn inşallah bir şu dört ay geçsin bu kez de ben doğumdan korkuyorum ne yapacağım diye yazarım :)

Hormonları yuksek olan kadınlar daha cok etkileniyo bence su gebelik hormonu yokmu o işte bizi bitiriyo :) benim çok yuksek çıkmıstı kanda ordan biliyorum düşünün yani adetim 1 gun gecti diye kusmustum.zaten adetime bi hafta varkende dedim esime ben kesin hamileyim bişeymi yaptın dedim ondan sonra itiraf etti kaçırmış olabilirim diye hislerimede guvenirim çünkü Allah vergisi:)

Yaaaa nasıl çok mu korkunç? )
Anlatamam :) doğum yapmamış birine hicbisey demem.. sadece doğum sancısı nasıl olur nasıl gelir onu anlatırım bana soranlara ... Benim doğumum ölüm gibi bişeydi ama benim çatı darlığım vardı onun dışında zaten o sancıyı herkes çekiyor ... Çatala çıkana kadar herşey ondan sonrası kolay :)

Maşallah hemen oluyor çocuğunuz demek ki :) millet uğraşıyorda uğraşıyor. Yok ovalasyondu oydu buydu :O ilk bebek mi sizin de

Seni de kestiler mi? :O

Seni de kestiler mi? :O
Yok kendi yandan tac verdi , verince hafif bir kesi ile biraz büyüttüler, en iyisi kendisinin zaten taç vermesi yoksa ebelerin bazıları kendi kesi atınca büyük atabiliyor kız onu hissetmiyorsn merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…