mide bulantısı

Yok kendi yandan tac verdi , verince hafif bir kesi ile biraz büyüttüler, en iyisi kendisinin zaten taç vermesi yoksa ebelerin bazıları kendi kesi atınca büyük atabiliyor kız onu hissetmiyorsn merak etme :)
Ben de en çok kesilmekten korkuyorum. Koyun gibi tövbe :) herkes hissetmiyorsun diyor. Peki dikiş atarken?

Maşallah hemen oluyor çocuğunuz demek ki :) millet uğraşıyorda uğraşıyor. Yok ovalasyondu oydu buydu :O ilk bebek mi sizin de
Rabbim izin verirse bu 2.olcak ilkinide evlediğimiz gibi kaldım.gecen nisan ayındada istemiştim kornmayı bıraktım ay kaldım ama boş gebelikti kürtajla sonuçlandı.aman dedim istemem cocuk sağlık sıkıntılarıda var cünkü.bundada bi gıdımcıktan dikkat ettimiz halde kalmışım.ben inanmazdım bazı kadınların yumurtaları cok calısırmış ayda bikackez yumurtlayan varmış işte o benim :) üstelik benim ablam ve annem zor hamile kalmışlar.eşimede diyom tarlamı toprak mı iyi tarlayı sürenmi bilmiyom artık :)

A
İkisini de hissetmiyorsn ne kesiyi ne dikişi ... Uyusuk oluyor... Çocuk çıkarken de hissetmiyorsn :))
Cidden mi? Nasıl hissetmiyorsun ya? Bir dakika ben şok şimdi. Sadece sancılar mı hissediliyor. İnternetten araştırırken epidural anestezi diye birşey görmüştüm. Sadece belden aşağı uyuşturuluyor. O yüzden mi acaba?

Ben epidural falan bilmem en doğalını yaşadım :))) suni sancı bile almadım... Hayır çocuk çıkarken hissetmiyorsn sadece belde ve karinda sancı oluyor o sancı ile ikininca zaten hafif bir yanma hissi oluyor vajinada o kdr... En azından ben bu çatı darlığı ile bebeğimin çıktığını anlamadım bile ama doğunca anında sancılar kesildi , oh be dedim hayat ne güzel

Yaaaa maşallah subanallah ne güzel işte. Ama çocuklar küçükken iyice dikkat etmek lazım demek :) Ben de evlendikten bir ay sonra hamile kaldım. Altı haftalıkken düşük yaptım. Dört ay sonra tekrar kaldım. Şükür bende kolay kalabiliyorum. )

Bende bir kürtaj atlattım. Doğru
benim de doğumla kıyaslanmasa da bir kürtaj tecrübem var. Bakalım ne olacak ayılıp bayılır mıyım artık bilmiyorum :) rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin de )

Maşallah canım demekki seninde güzel çalışıyo.bide eşim doğulu benim onların kadınları kordonları bağlatanların bi kısmıda hamile kalanlar oldu diyomki ben yandım bağlatsamda işe yaramıcak :)

Yok yok onu oradan çıkarmak için gayet dinç oluyorsun :) sadece alttan baskı oluyor çocuğun başını hissediyorsn ama çıkarken ben hiç hissetmedm ebe kucağıma verdi şaşırdım Allah güzel doğumlar nasip etsin herkese... Terlemeye başladın mı bil ki bebiş yarım saate gelecek

Henüz daha yedi haftalık neyse bir yedi ay sonra tecrübelerinden fazlasıyla yararlanırm :) Allah nasip ederse tabi.❤❤❤

Bencede kesinlikle bölge ile alakalı bi durum çünkü eşim çok iyi şeyler yemiş memlekette iyi yetişmiş hala bile öyleler et süt yğurt peynir hep kendilerinin canım.
Evet bizim buralarda doğal oluyor herşey çok şükür. Doğal beslendik sağlıklıyız. Biraz büyüdük yediklerimizi beğenmez olduk. Belki de bu çektiklerimiz de sonradan yediğimiz abur cubur yüzünden )

Ama o da kötü yedi ay bekle son iki ay kala karnın belli olsun. Ay lütfen iç karnım biraz küçük olabilir mi? Nasıl fiziken zayıf mısın? :)
Evet zayiftim şimdi doğum kiloları ile cebellesiyorm 5 kilo bile çok farkediyor veremedim o 5 kiloyu :) neyse daha 6 ay oldu zaten verilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…