- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kubraliiii
-
Ben de en çok kesilmekten korkuyorum. Koyun gibi tövbe :) herkes hissetmiyorsun diyor. Peki dikiş atarken?Yok kendi yandan tac verdi , verince hafif bir kesi ile biraz büyüttüler, en iyisi kendisinin zaten taç vermesi yoksa ebelerin bazıları kendi kesi atınca büyük atabiliyor kız onu hissetmiyorsn merak etme :)
İkisini de hissetmiyorsn ne kesiyi ne dikişi ... Uyusuk oluyor... Çocuk çıkarken de hissetmiyorsn :))Ben de en çok kesilmekten korkuyorum. Koyun gibi tövbe :) herkes hissetmiyorsun diyor. Peki dikiş atarken?
Rabbim izin verirse bu 2.olcak ilkinide evlediğimiz gibi kaldım.gecen nisan ayındada istemiştim kornmayı bıraktım ay kaldım ama boş gebelikti kürtajla sonuçlandı.aman dedim istemem cocuk sağlık sıkıntılarıda var cünkü.bundada bi gıdımcıktan dikkat ettimiz halde kalmışım.ben inanmazdım bazı kadınların yumurtaları cok calısırmış ayda bikackez yumurtlayan varmış işte o benim :) üstelik benim ablam ve annem zor hamile kalmışlar.eşimede diyom tarlamı toprak mı iyi tarlayı sürenmi bilmiyom artık :)Maşallah hemen oluyor çocuğunuz demek ki :) millet uğraşıyorda uğraşıyor. Yok ovalasyondu oydu buydu :O ilk bebek mi sizin de
Cidden mi? Nasıl hissetmiyorsun ya? Bir dakika ben şok şimdi. Sadece sancılar mı hissediliyor. İnternetten araştırırken epidural anestezi diye birşey görmüştüm. Sadece belden aşağı uyuşturuluyor. O yüzden mi acaba?İkisini de hissetmiyorsn ne kesiyi ne dikişi ... Uyusuk oluyor... Çocuk çıkarken de hissetmiyorsn :))
Ben epidural falan bilmem en doğalını yaşadım :))) suni sancı bile almadım... Hayır çocuk çıkarken hissetmiyorsn sadece belde ve karinda sancı oluyor o sancı ile ikininca zaten hafif bir yanma hissi oluyor vajinada o kdr... En azından ben bu çatı darlığı ile bebeğimin çıktığını anlamadım bile ama doğunca anında sancılar kesildi , oh be dedim hayat ne güzelA
Cidden mi? Nasıl hissetmiyorsun ya? Bir dakika ben şok şimdi. Sadece sancılar mı hissediliyor. İnternetten araştırırken epidural anestezi diye birşey görmüştüm. Sadece belden aşağı uyuşturuluyor. O yüzden mi acaba?
Yaaaa maşallah subanallah ne güzel işte. Ama çocuklar küçükken iyice dikkat etmek lazım demek :) Ben de evlendikten bir ay sonra hamile kaldım. Altı haftalıkken düşük yaptım. Dört ay sonra tekrar kaldım. Şükür bende kolay kalabiliyorum.Rabbim izin verirse bu 2.olcak ilkinide evlediğimiz gibi kaldım.gecen nisan ayındada istemiştim kornmayı bıraktım ay kaldım ama boş gebelikti kürtajla sonuçlandı.aman dedim istemem cocuk sağlık sıkıntılarıda var cünkü.bundada bi gıdımcıktan dikkat ettimiz halde kalmışım.ben inanmazdım bazı kadınların yumurtaları cok calısırmış ayda bikackez yumurtlayan varmış işte o benim :) üstelik benim ablam ve annem zor hamile kalmışlar.eşimede diyom tarlamı toprak mı iyi tarlayı sürenmi bilmiyom artık :)
Bende bir kürtaj atlattım. DoğruBen epidural falan bilmem en doğalını yaşadım :))) suni sancı bile almadım... Hayır çocuk çıkarken hissetmiyorsn sadece belde ve karinda sancı oluyor o sancı ile ikininca zaten hafif bir yanma hissi oluyor vajinada o kdr... En azından ben bu çatı darlığı ile bebeğimin çıktığını anlamadım bile ama doğunca anında sancılar kesildi , oh be dedim hayat ne güzel
benim de doğumla kıyaslanmasa da bir kürtaj tecrübem var. Bakalım ne olacak ayılıp bayılır mıyım artık bilmiyorum :) rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin deBen epidural falan bilmem en doğalını yaşadım :))) suni sancı bile almadım... Hayır çocuk çıkarken hissetmiyorsn sadece belde ve karinda sancı oluyor o sancı ile ikininca zaten hafif bir yanma hissi oluyor vajinada o kdr... En azından ben bu çatı darlığı ile bebeğimin çıktığını anlamadım bile ama doğunca anında sancılar kesildi , oh be dedim hayat ne güzel
Maşallah canım demekki seninde güzel çalışıyo.bide eşim doğulu benim onların kadınları kordonları bağlatanların bi kısmıda hamile kalanlar oldu diyomki ben yandım bağlatsamda işe yaramıcak :)Yaaaa maşallah subanallah ne güzel işte. Ama çocuklar küçükken iyice dikkat etmek lazım demek :) Ben de evlendikten bir ay sonra hamile kaldım. Altı haftalıkken düşük yaptım. Dört ay sonra tekrar kaldım. Şükür bende kolay kalabiliyorum.)
Yok yok onu oradan çıkarmak için gayet dinç oluyorsun :) sadece alttan baskı oluyor çocuğun başını hissediyorsn ama çıkarken ben hiç hissetmedm ebe kucağıma verdi şaşırdımBende bir kürtaj atlattım. Doğru
benim de doğumla kıyaslanmasa da bir kürtaj tecrübem var. Bakalım ne olacak ayılıp bayılır mıyım artık bilmiyorum :) rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin de)
Bende eşim de doğuluyuz demek ki bölgeyle de alakalı bir durum:)Maşallah canım demekki seninde güzel çalışıyo.bide eşim doğulu benim onların kadınları kordonları bağlatanların bi kısmıda hamile kalanlar oldu diyomki ben yandım bağlatsamda işe yaramıcak :)
Henüz daha yedi haftalık neyse bir yedi ay sonra tecrübelerinden fazlasıyla yararlanırm :) Allah nasip ederse tabi.❤❤❤Yok yok onu oradan çıkarmak için gayet dinç oluyorsun :) sadece alttan baskı oluyor çocuğun başını hissediyorsn ama çıkarken ben hiç hissetmedm ebe kucağıma verdi şaşırdımAllah güzel doğumlar nasip etsin herkese... Terlemeye başladın mı bil ki bebiş yarım saate gelecek
Allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin ... O 7 hafta bir göz açıp kapamaya 7 ay olur :)Henüz daha yedi haftalık neyse bir yedi ay sonra tecrübelerinden fazlasıyla yararlanırm :) Allah nasip ederse tabi.❤❤❤
İnşallah şişko karınla gezmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum :mAllah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin ... O 7 hafta bir göz açıp kapamaya 7 ay olur :)
:))) Çok güzel bir duygu beni 7. Ayima kadar anlamadilar,.dolmuşta cooook gittim ayakta :) utancıma yer verin hamileyim de diyemedim :)İnşallah şişko karınla gezmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum :m
7 ay mı?:))) Çok güzel bir duygu beni 7. Ayima kadar anlamadilar,.dolmuşta cooook gittim ayakta :) utancıma yer verin hamileyim de diyemedim :)
Bencede kesinlikle bölge ile alakalı bi durum çünkü eşim çok iyi şeyler yemiş memlekette iyi yetişmiş hala bile öyleler et süt yğurt peynir hep kendilerinin canım.Bende eşim de doğuluyuz demek ki bölgeyle de alakalı bir durum:)
Evet iç karın diyorlar ... Evet 7. Ayda anca sonra bir sistim davul gibi :)))7 ay mı?) bazılarının dördüncü ay da davul gibi oluyor. O iç karının büyüklüğünden kaynaklanıyormuş galiba.
Evet bizim buralarda doğal oluyor herşey çok şükür. Doğal beslendik sağlıklıyız. Biraz büyüdük yediklerimizi beğenmez olduk. Belki de bu çektiklerimiz de sonradan yediğimiz abur cubur yüzündenBencede kesinlikle bölge ile alakalı bi durum çünkü eşim çok iyi şeyler yemiş memlekette iyi yetişmiş hala bile öyleler et süt yğurt peynir hep kendilerinin canım.
Ama o da kötü yedi ay bekle son iki ay kala karnın belli olsun. Ay lütfen iç karnım biraz küçük olabilir mi? Nasıl fiziken zayıf mısın? :)Evet iç karın diyorlar ... Evet 7. Ayda anca sonra bir sistim davul gibi :)))
Evet zayiftim şimdi doğum kiloları ile cebellesiyormAma o da kötü yedi ay bekle son iki ay kala karnın belli olsun. Ay lütfen iç karnım biraz küçük olabilir mi? Nasıl fiziken zayıf mısın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?