Mide bulantısı

Tiftik_tiftik

Gamzeli prens"in annesi..,
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
339
138
103
Aşırı bulantı yaşıyorum tabi sonucu lavabo kosusturmasi nerdeyse hicbirsey yiyemiyorum biyandan bebeğime üzülüyorum düzgün beslenemiyorum diye Dr a gitsem ilaç vericek ya da serum ama sürekli de serum olmaz ki, mutfaga adim atmak bile ölüm gibi koku vs Suan yazarken bile zor dayanıyorum..aynı durumu yasayanlar nasıl başediyorsunuz...?

Basedemiyorum yatak odasi hatic evin hicbir yerine gidemiyorum deterjan sabun sampuan dis macunu bile zehir oldu bana bebekler beslenir onda sikinti olmaz da kendi acimdan soyluyorum. en son odadan wc harici ne zaman ciktigimi hatrlamiyorum yanmda maske vicks limon ve mandalina koklamak icin 😭🤮🤮🤮 onlar da yetmiyor telefon bile midemi bulandiriyor

Basedemiyorum yatak odasi hatic evin hicbir yerine gidemiyorum deterjan sabun sampuan dis macunu bile zehir oldu bana bebekler beslenir onda sikinti olmaz da kendi acimdan soyluyorum. en son odadan wc harici ne zaman ciktigimi hatrlamiyorum yanmda maske vicks limon ve mandalina koklamak icin 😭🤮🤮🤮 onlar da yetmiyor telefon bile midemi bulandiriyor
Sanırım aksama acile gidicem sadece meyve yiyebiliyorum sonrası açlık+ bulantı allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun

bende bulantı sıkıntısı yaşıyordum serum yedim rahatlatmadı sonra biraz uyudum uyandıktan sonra
eşim elyapımı ciğ köfte buldu (el yapımı ama sahte hazır olanlar değil) çok zor bulunması ama araştırmanız gerek
biraz iyi geldi ekşili oldığu için yatıştırdı ve sık sık çiğ köfte ve ekşili tuzlu kreker vesaire yiyorum sanada öneririm canm

Bende cok bulanti cekiyorum bulanti bilekligi aldim biraz ise yariyor nette bi doktor bileklere basinc ve buz masaji tarif ediyor onu izle ben deniyorum sabahlari leblebi yiyorum yumurta sut yiyemiyordum daha yeni basladim tuzlu kraker bide surekli evde olma cik dolaş ise kaptırınca unutuyorsun mideyi.yagli yeme haslama ye benimde eksi cok hosuma giderdi mandalina meyve vs sonra gastrit oldum simdi gastrit ilacina başladım cok asitli meyve yeme miden bos çünkü. Sabahlari elma yedim kirmizi ve sari. Havuc ve ayvada iyi geliyor

Tost makinesinde ekmek kızart oda iyi geliyor arada cok az taze zencefil iciyorum bir cay kasigi dolduracak kadar az kesiyorim 5 dk demliyp bi cay bardağı iciyorim

Firina kofte patates ver yapacak biri varsa sen yapamazsan az yagli kiymadan rahatsiz etmiyor.birde kalabalik sofra varsa orda yemege çalış ben kalabalik aile masalarında yemek yiyebildigimi fark ettim

Benim doktorum ilac vermedi bulantim var dedim 3 kere gunde kusma olmadigi sürece yazmicam dedi. Sandiviç yap bi isirik bi su bu isirik bi su tarifini verdi dr.

Şu an doruk haftalrını yaşıyosun maalesef bana hiç bieşy fayda etmedi 18 haftalık oldm ama hala sabahları çıkarıyorm..16.haftadan sonra bi tık daha hafifliyor.. yani benimki günde 10 kez kusuyosam 16 dan sonra 4 e falan düştü şimdi de 1 veya 2 bazen 3 değişiyor yani tamamen geçmiycek..ama merak etme bebeğn beslenir kussanda ye ben öyle yaptm yoğtr ekmek yedim meyve yedim..

Benim doktorum ilac vermedi bulantim var dedim 3 kere gunde kusma olmadigi sürece yazmicam dedi. Sandiviç yap bi isirik bi su bu isirik bi su tarifini verdi dr.
Aynen canım dün kayinvalide de hazır olan sofraya oturdum mutfağa girmedim bile güzelce yedim bende şaşırdım gece rahat uyudum

Mutfakta rahatsız olan gider kokusu da etkiledi bugün Aksam eşim gelince hemencik yaptı o kokuyu almıyorum şükür

Aşırı bulantı yaşıyorum tabi sonucu lavabo kosusturmasi nerdeyse hicbirsey yiyemiyorum biyandan bebeğime üzülüyorum düzgün beslenemiyorum diye Dr a gitsem ilaç vericek ya da serum ama sürekli de serum olmaz ki, mutfaga adim atmak bile ölüm gibi koku vs Suan yazarken bile zor dayanıyorum..aynı durumu yasayanlar nasıl başediyorsunuz...?
ben de hamileyken yaşadım 15 gün hastanede yattım enfeksiyon kapmıştım bence acil doktora git korkma serumdan ilaçtan yinede sen bilirsin ama doktor bana ben hastanede yatmak istemiyorum eve gitmek istiyorum dedigimde bana çocugun dogdugunda aglamazsa üzülürsün ilk bebegin demişti allah korusun bence ihmal etme

Back
X