- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Arkadaşlar bugün 6 haftalık olduk.. midem aşırı bulanıyor hiçbir şey canım istemiyor iştahım çok kapandı yiyemiyorum bu sebepten kendimi çok suçluyorumbunun bir çaresi var mıdır doktor ilaç vermiyor geçecek diyor..
Yemek yapmıyorum canım ama sabahları uyanmak istemiyorum resmen çok feciiÇaresi yok diye biliyorum bi müddet yemek yapmamaya çalış başka yerde ye hafif şeyler ye çoook kötü olduğun zamanlarda serum baglatabilirsin. O da her zaman olmazBenim sadece 1 günüm öyle geçti feciydi Allah kolaylık versin canım
Ben iştahım kapalı olup beslenemediğim için çok üzülüyorum inşallah geçer çabucakNe zaman geçeceğini kimse bilemiycek ve maalesef ne yapsan boş. 21 haftadayım çok şükür son 3 haftadır iyiyim. yine ilaca devam ediyorum ama. İlk 4 ay 3 günde bir serum takıldım. 5.haftamda başlamıştı bulantılarım. Çok çok zordu. Allah yardımcın olsun.
Vermedi anlamadımBenim de bulantilarim var prilam diye bi ilac kullaniyorum. Doktorunuz neden vermiyor anlamadim ama baya rahatlatiyor tabsiye ederim.
vallah ben etkilo ilav kullanfim zofer o bile etkili olmadi 9 ay kustumArkadaşlar bugün 6 haftalık olduk.. midem aşırı bulanıyor hiçbir şey canım istemiyor iştahım çok kapandı yiyemiyorum bu sebepten kendimi çok suçluyorumbunun bir çaresi var mıdır doktor ilaç vermiyor geçecek diyor..
Bende de aynenBende de bulantı ve gaz sancısı var.
Çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum
Hiç üzülmeyin bebek bir şekilde besleniyo sizin depolarınızdan. Eğer çok kilo düşüşü olursa sizde serum takviyesi alırsınız vitamin katıyolar içine. Bebek besleniyo olan anneye oluyoBen iştahım kapalı olup beslenemediğim için çok üzülüyorum inşallah geçer çabucak
Kilom düşüşü olmamış aslında ama hiç bir şey ağzıma süremiyorum, öyle değişik bir şeymiş ki. Bi yandan da vicdan azabı cekiyordum ama bu yprumunuz ilaç gibi geldi. Olsun güzel telaşlar bunlar doğumdan sonra veririz inşallah bende hemen kilo alırım su günler geçinceHiç üzülmeyin bebek bir şekilde besleniyo sizin depolarınızdan. Eğer çok kilo düşüşü olursa sizde serum takviyesi alırsınız vitamin katıyolar içine. Bebek besleniyo olan anneye oluyoilk 3 ay ben 2-3 kilo verdim. Şimdi 6 kilo almışım. Doktor yavaş dedi çok zayıflamıştım ondan hızlı aldım sanırım
Tuzlu çubuk çok iyi geliyor. Eti formun tatsız tuzsuz olanları da rahatlatıyor. Şekerli şeyler yemeyin mideniz daha çok bulanır. Bebek o dönemde çok küçük olduğu için ihtiyacı da çok az. Yemek için zorlamayın kendinizi. Allah yardımcınız olsun, ben de hiç geçmeyecek sanıyordum ama geçiyor endişelenmeyinArkadaşlar bugün 6 haftalık olduk.. midem aşırı bulanıyor hiçbir şey canım istemiyor iştahım çok kapandı yiyemiyorum bu sebepten kendimi çok suçluyorumbunun bir çaresi var mıdır doktor ilaç vermiyor geçecek diyor..
Kuzum ben 12.haftamdayım halen senin gibiyim. Kurt gibi acım ama yemek kokusu gelince ıstahim kapaniyo. Bende ekşi meyve falan yiyorm tatlı şeylere pek varmıyorm tuzlu ekşi şeyler yiyorm. Sen de bi dene istersen. Benim de 7-8 haftalıkken cok kötüydü. Ama simdi hergun cikarmak yerine haftada 2 yada 3e dustu cok sükürKilom düşüşü olmamış aslında ama hiç bir şey ağzıma süremiyorum, öyle değişik bir şeymiş ki. Bi yandan da vicdan azabı cekiyordum ama bu yprumunuz ilaç gibi geldi. Olsun güzel telaşlar bunlar doğumdan sonra veririz inşallah bende hemen kilo alırım su günler geçince ☺
Ayy ne kadar zormuşturBenim 8.aya kadar geçmemişti. Düşün halimi..
Zaten sürekli tuzlu çubuk yiyorum yiye yiye ondan da tiksindim. :) Hiç yiyemiyorum diye kendimi üzmeyeyim o zaman :) inşallah hayırlısıyla geçer allah razı olsunTuzlu çubuk çok iyi geliyor. Eti formun tatsız tuzsuz olanları da rahatlatıyor. Şekerli şeyler yemeyin mideniz daha çok bulanır. Bebek o dönemde çok küçük olduğu için ihtiyacı da çok az. Yemek için zorlamayın kendinizi. Allah yardımcınız olsun, ben de hiç geçmeyecek sanıyordum ama geçiyor endişelenmeyin
Zaten tatlı hiç içim almıyor canım bende tuzlu kraker leblebi falan yiyorum yada ekmek.. inşallah geçer kuzm oy oy çok zormuş gerçekten boşuna cennet anaların ayağı altına serilmemiş :)Kuzum ben 12.haftamdayım halen senin gibiyim. Kurt gibi acım ama yemek kokusu gelince ıstahim kapaniyo. Bende ekşi meyve falan yiyorm tatlı şeylere pek varmıyorm tuzlu ekşi şeyler yiyorm. Sen de bi dene istersen. Benim de 7-8 haftalıkken cok kötüydü. Ama simdi hergun cikarmak yerine haftada 2 yada 3e dustu cok sükürgececk yavaş yavaş. Anne olmak kolay değil bitanem ne yapalım.
Gecer canim gecer. Yeterki etrafinda anlayisli seni anlayan sana destek olan birileri olsun. Diger hersey gecer merak etme. Dogunca butlarindan ısırırsın ohh miss taze tazeZaten tatlı hiç içim almıyor canım bende tuzlu kraker leblebi falan yiyorum yada ekmek.. inşallah geçer kuzm oy oy çok zormuş gerçekten boşuna cennet anaların ayağı altına serilmemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?