- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
İnşallah geçer canım sabırla bekliyorumGecer canim gecer. Yeterki etrafinda anlayisli seni anlayan sana destek olan birileri olsun. Diger hersey gecer merak etme. Dogunca butlarindan ısırırsın ohh miss taze tazeağzının tadi degisir
Doktor bana verdiği ilaçları çok mecbur olmadıkça kullanma dedi internetten de baktım faydasından çok zararı varmış sabrediyorum ama çok çok zorBendecok kotu geçirdim ilk haftalarımı 3 4 aylik olana kadar cok kustum doktorum zofran zydis 4mg bir emme hapı vermişti o olmadan asla ymek yiyemiyordym cok zordu
Prilam ı gece yatmadan alıyorsunuz dimi?Benim de bulantilarim var prilam diye bi ilac kullaniyorum. Doktorunuz neden vermiyor anlamadim ama baya rahatlatiyor tabsiye ederim.
Gaz için papatya çayı iyi geliyor banaBende de bulantı ve gaz sancısı var.
Çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum
Evet gece 2 tane alip uyuyorumPrilam ı gece yatmadan alıyorsunuz dimi?
Bende kullanıyorum. Bana doktor 1 tane verdi gece yatmadan önce. Içmeyince günüm çok kötü geçiyor.Evet gece 2 tane alip uyuyorum
Arkadaşlar doktor bana bu ilacı değil başka iki tane ilaç verdi oda faydasından çok zararı varmış korktum kullanamıyorum günlerim berbat hayattan soğudumBende kullanıyorum. Bana doktor 1 tane verdi gece yatmadan önce. Içmeyince günüm çok kötü geçiyor.
Prilam dr gebelere ozel hazirlanmis bir ilac. Hic bir zarari yok. Bence prilami deneyin biArkadaşlar doktor bana bu ilacı değil başka iki tane ilaç verdi oda faydasından çok zararı varmış korktum kullanamıyorum günlerim berbat hayattan soğudumM Muallimeee90
Reçetesiz satılıyor mu canımPrilam dr gebelere ozel hazirlanmis bir ilac. Hic bir zarari yok. Bence prilami deneyin bi
O kadar iyi anlıyorum ki sizi... ilk gebeliğimde 9 ay cektim hiç bir ilac fayda etmedi. Simdikinde prilamla iyi gidiyor cok sukur... Arastırın bu ilacı istersenizArkadaşlar doktor bana bu ilacı değil başka iki tane ilaç verdi oda faydasından çok zararı varmış korktum kullanamıyorum günlerim berbat hayattan soğudumM Muallimeee90
Ya inanın hamile olduğuma bile sevinemiyorum sanki kendimi hasta gibi hissediyorum ilacı bi araştırıp kullanıcam yoksa çekilecek gibi değilO kadar iyi anlıyorum ki sizi... ilk gebeliğimde 9 ay cektim hiç bir ilac fayda etmedi. Simdikinde prilamla iyi gidiyor cok sukur... Arastırın bu ilacı isterseniz
Evet satiliyor ama yazdirinca fiyat olarak daha uygun diye biliyorum.Reçetesiz satılıyor mu canım
Teşekkür ederimEvet satiliyor ama yazdirinca fiyat olarak daha uygun diye biliyorum.
Ben de prilamla idare ediyorum ama bantim hic yok degil. Kusmam yok ve istahsiz da olsa yiyorum ama halsizlik var tabi ben de duzelsem de hamileligin tadini cikarsam diyorumYa inanın hamile olduğuma bile sevinemiyorum sanki kendimi hasta gibi hissediyorum ilacı bi araştırıp kullanıcam yoksa çekilecek gibi değil
Bende öyleBen de prilamla idare ediyorum ama bantim hic yok degil. Kusmam yok ve istahsiz da olsa yiyorum ama halsizlik var tabi ben de duzelsem de hamileligin tadini cikarsam diyorum
InsaAllah 11 12 gibi duzelir diyorlar da bakalimBende öyleinşallah birkaç haftaya geçer
Prilam ı gece yatmadan alıyorsunuz dimi?
Bende prilam kullanıyorum doktorum verdi gece yatmadan 2 tane içiyorum sabah rahat kalkıyorum kahvaltıya kadar idare ediyor. uzun süreli açlıkta bulantı yapıyor. İlaca başlayana kadar sabahları kalkınca 1 muz yiyordum o baya iyi geliyor hatta baş ucuna koy yataktan kalkmadan ye sonra kalk.Ya inanın hamile olduğuma bile sevinemiyorum sanki kendimi hasta gibi hissediyorum ilacı bi araştırıp kullanıcam yoksa çekilecek gibi değil
naneli sakız çiğnemeye çalışın portakal mandalina tarzı şeyler yiyin RABBİM bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsinArkadaşlar bugün 6 haftalık olduk.. midem aşırı bulanıyor hiçbir şey canım istemiyor iştahım çok kapandı yiyemiyorum bu sebepten kendimi çok suçluyorumbunun bir çaresi var mıdır doktor ilaç vermiyor geçecek diyor..
Ya neden doktor prilam vermedi acaba üstelik hamilelere yönelik bir ilaçmışBende prilam kullanıyorum doktorum verdi gece yatmadan 2 tane içiyorum sabah rahat kalkıyorum kahvaltıya kadar idare ediyor. uzun süreli açlıkta bulantı yapıyor. İlaca başlayana kadar sabahları kalkınca 1 muz yiyordum o baya iyi geliyor hatta baş ucuna koy yataktan kalkmadan ye sonra kalk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?