Mide bulantısı :(

Gecer canim gecer. Yeterki etrafinda anlayisli seni anlayan sana destek olan birileri olsun. Diger hersey gecer merak etme. Dogunca butlarindan ısırırsın ohh miss taze taze ağzının tadi degisir
İnşallah geçer canım sabırla bekliyorum Allah’a şükür eşim çok anlayışlı o yüzden psikolojim çok bozulmadı Cokk doğru söyledin bi doğsun Allah’ın izniyle her yerinden mıncırcamm

Bendecok kotu geçirdim ilk haftalarımı 3 4 aylik olana kadar cok kustum doktorum zofran zydis 4mg bir emme hapı vermişti o olmadan asla ymek yiyemiyordym cok zordu
Doktor bana verdiği ilaçları çok mecbur olmadıkça kullanma dedi internetten de baktım faydasından çok zararı varmış sabrediyorum ama çok çok zor

Arkadaşlar doktor bana bu ilacı değil başka iki tane ilaç verdi oda faydasından çok zararı varmış korktum kullanamıyorum günlerim berbat hayattan soğudum M Muallimeee90
O kadar iyi anlıyorum ki sizi... ilk gebeliğimde 9 ay cektim hiç bir ilac fayda etmedi. Simdikinde prilamla iyi gidiyor cok sukur... Arastırın bu ilacı isterseniz

O kadar iyi anlıyorum ki sizi... ilk gebeliğimde 9 ay cektim hiç bir ilac fayda etmedi. Simdikinde prilamla iyi gidiyor cok sukur... Arastırın bu ilacı isterseniz
Ya inanın hamile olduğuma bile sevinemiyorum sanki kendimi hasta gibi hissediyorum ilacı bi araştırıp kullanıcam yoksa çekilecek gibi değil

Ya inanın hamile olduğuma bile sevinemiyorum sanki kendimi hasta gibi hissediyorum ilacı bi araştırıp kullanıcam yoksa çekilecek gibi değil
Ben de prilamla idare ediyorum ama bantim hic yok degil. Kusmam yok ve istahsiz da olsa yiyorum ama halsizlik var tabi ben de duzelsem de hamileligin tadini cikarsam diyorum

Bende prilam kullanıyorum doktorum verdi gece yatmadan 2 tane içiyorum sabah rahat kalkıyorum kahvaltıya kadar idare ediyor. uzun süreli açlıkta bulantı yapıyor. İlaca başlayana kadar sabahları kalkınca 1 muz yiyordum o baya iyi geliyor hatta baş ucuna koy yataktan kalkmadan ye sonra kalk.

naneli sakız çiğnemeye çalışın portakal mandalina tarzı şeyler yiyin RABBİM bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin

Ya neden doktor prilam vermedi acaba üstelik hamilelere yönelik bir ilaçmış teşekkür ederim bir de muzu deneyeyim çünkü leblebi ve krakerden de usandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…