- Emoji Skoru
- 1.509
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi papatya _fal
14Kaç haftalık senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14Kaç haftalık senin
Benimde 8
Sizin daha yeni yeni başlamıştır 10-11 gibi iyic artmıştı benimBenimde 8
Ay kız sus aman diyeyim zaten zayıfım 43 kiloyum zar zor yiyomSizin daha yeni yeni başlamıştır 10-11 gibi iyic artmıştı benim
Geçer herhalde yeni nesil hamilelik böyle herhalde12. Haftadan sonra azalıyor. Ben çözümü yogurt çorbası, ekmek ve prilam ile bulmuştum. Tabiki yine oluyor ama en azindan biraz azaltıyordu.
Evet çok ilginç ben aile büyüklerinden kime sorsam bizim midemiz filan bulanmadı diyorGeçer herhalde yeni nesil hamilelik böyle herhalde![]()
Annemin 4 de olmus benimEvet çok ilginç ben aile büyüklerinden kime sorsam bizim midemiz filan bulanmadı diyor![]()
14 e girdim biraz hafifledi sanki ama nezaman biter bilemiyorum12. Haftadan sonra azalıyor. Ben çözümü yogurt çorbası, ekmek ve prilam ile bulmuştum. Tabiki yine oluyor ama en azindan biraz azaltıyordu.
Valla canım bu bir süreç neyi için alıyorsa ondan bol bol yemeye çalış grnelde tost kızarmış ekmek zeytin kraker patates bunlar iyi gelirAy kız sus aman diyeyim zaten zayıfım 43 kiloyum zar zor yiyom![]()
Evet yiyorum yoğurt falan en çok meyveValla canım bu bir süreç neyi için alıyorsa ondan bol bol yemeye çalış grnelde tost kızarmış ekmek zeytin kraker patates bunlar iyi gelir
Biter inşallah kaç kilosun şuan14 e girdim biraz hafifledi sanki ama nezaman biter bilemiyorum
Çok kiloyumBiter inşallah kaç kilosun şuan
Hamilelikte mi aldın bende zayıfımÇok kiloyum![]()
Ben böyleydim bunun için kendiMi kötü hissedip kahrederken bebeğimde kromozom bozukluğu olduğunu öğrenip yaklaşık üç ay gebelik sonlanacak diye bekledim. Size bunu yazma sebebim ise bunun geçeceğini en azından gün sonunda sağlıklı bir şekilde bebeğinize ulaşmanın mutluluğunun paha biçilemez olduğu. Şimdi keşke hala karnımda olsaydı da benim midem bulansaydı diye ağlanıyorum. Sıkmayın kendinizi hepsi geçecek.8 haftadayim aşırı derecede midem bulanıyorilaç verdi doktorum fakat fayda etmedi . Halsizlik var uyku sürekli geliyor .koku hassasiyeti aşırı derecede.İstahsizlik var hiç bir şey yiyemiyorum neredeyse su bile zor içiyorum.Zayifladim çoğu kişi geçecek diyor ama çok yıprandım bu dönemde benim gibi olan var mı acaba
Hadi ya geçmiş olsun benimde ikili tarama yapılacak bir hafta sonraBen böyleydim bunun için kendiMi kötü hissedip kahrederken bebeğimde kromozom bozukluğu olduğunu öğrenip yaklaşık üç ay gebelik sonlanacak diye bekledim. Size bunu yazma sebebim ise bunun geçeceğini en azından gün sonunda sağlıklı bir şekilde bebeğinize ulaşmanın mutluluğunun paha biçilemez olduğu. Şimdi keşke hala karnımda olsaydı da benim midem bulansaydı diye ağlanıyorum. Sıkmayın kendinizi hepsi geçecek.
Hayır kilolu hamile kaldım hrnüz hamilelikte hiç kilo almadım. Zayıf ol sağlığın yerindeyse sorun yokHamilelikte mi aldın bende zayıfım
17 . Haftamdayim halen daha migdem bulaniyor geçmedi bir türlü8 haftadayim aşırı derecede midem bulanıyorilaç verdi doktorum fakat fayda etmedi . Halsizlik var uyku sürekli geliyor .koku hassasiyeti aşırı derecede.İstahsizlik var hiç bir şey yiyemiyorum neredeyse su bile zor içiyorum.Zayifladim çoğu kişi geçecek diyor ama çok yıprandım bu dönemde benim gibi olan var mı acaba
İyyim şükürHayır kilolu hamile kaldım hrnüz hamilelikte hiç kilo almadım. Zayıf ol sağlığın yerindeyse sorun yok
Kimisinin uzun sürüyormus17 . Haftamdayim halen daha migdem bulaniyor geçmedi bir türlü