mide bulantısı...

h_mell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
11
0
36
İstanbul

Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım.Bayağıdır forumu takip ediyordum ama yeni üye oldum.
Bu sorunumu nereye yazacağımı bilemedim.Ama sorunum şudur ki;

Yaşım 17. Ve son 1 aydır durup dururken sürekli midem bulanıyor. İstifra etmiyorum ama sürekli o bulantı var. Yolculuk sırasında falan da değil. Normal yürürken , otururken vesaire. Bazen artı olarak hafif baş dönmesi de oluyor . Nedenini anlamadım.. Sizce neden oluyordur ?

tam teşekküllü bir kan tahlili yaptırın.
dr. gitmeden burada yanıtını öğrenemezsiniz.

geçmiş olsun canım. bunlar aslında hamilelik belirtilerine benziyor fakat öyle bir şey olması mümkün değil diyorsan bir doktora görün kesinlikle derim. beyinle ilgili bir sorun olabilir bunu hemen ailenle paylaş tatlım.

bir sürü sebebi olabilir. burada yazılan sebeplerin her biri üzerinden kendiniz tedavi mi uygulayacaksınız :bbo: doktora gidin geç kalmadan

üşütmüş olabilirsin, çok soğuk su içme, üstü açık yatma ben bunları yaptım ve sabahları özellikle dediklerini yaşıyorum, geçmiş olsun..

dondurma yediysen felan usutmus olabilirsin son 1 aydir ayni sorun bende de var.. psikolojik de olabilir stresli durumlarin olmussa mide hassaslasabiliyor.. soguk su icmemeye ozen goster ve tabiki doktor sart..

benim de çok midem bulanır ama sık sık artık bıktım ama sebebini buldum midemi üşütüyorum,gece belim açık kalıyor,bide soğuk bişey yiyince oluyo bide tansiyonum düşük seninde böyle olabilir

Sağlık işleri ertelenmez ama okul sorunlarımdan bir türlü gidemedim doktora. Hamilelik kesinlikle değil. :)
Pazartesi günü gidiyorum doktora. Sağ olun kızlar , tüm yanıtlarınız için. Umarım kötü birşey değildr =/

seni görünce işte dedim benden birisi yıllardır çekerim bunu, ne kadar bunaltıcı bişiydir iyi bilirim. bikaç sene öncesine kadar hergün midem bulanırdı sokaklarda metroda arkadaşlarımda eğlencede nerde nasıl ne zaman tutucağı belli olmazdı ilaçla su şişesiyle gezerdim bulanmaya başladığı zaman hemen ilaç içerdim artık illallah dedirtmişti bana yani, gitmediğim doktor kalmadı hiçbir fiziksel hastalık bulunamadı tamamen psikolojikmiş meğerse, ilaç kullanmaya başlayınca düzenli kullanımla iyice azaldı halada arada sırada çekerim bu illeti, önce bi kan tahlili yaptır istersen büyük ihtimalle psikolojik çünkü mide bağırsak sorunlarının çok büyük bir bölümü psikolojik oluyormuş.sınava falan hazırlanıyorsan stresli bi dönemdeysen hele yüzde yüz sıkıntıdan oluyordur ohaoldumsmile

nörolojiye git hemen oraası da seni gerekirse diğer yerler yönlendirir önemsemezlikm etme sakın ciddi bişi olabilir:olmaz::olmaz:

benim de başım döner malesef :( özellikle yazın, kafamı sağdan sola çevirirken bile dönüyor, gözlerim kararıyor vs.

gittim 7 tüp kan verdim :( bütün tahlillerimi yaptırdım hiç bişey çıkmadı. tansiyonum da sürekli düşük. doktor iyi beslen dedi. hala sorunlarım devam ediyor.

umarım mide bulantına bir çare bulursun. geçmiş olsun

hanımlar oturuyoruz onca saat bilgisayar başında düzensiz uyuyoruz düzensiz yiyip içiyoruz haliyle havalar da sıcak ondan oluyor.. bende de oluyor arada. ama kendime iyi baktığımda öyle bir şikayetim olmuyor. çok abartılı değilse gitme doktora şu bilgisayardan bir uzaklaş uykun bozuksa düzene sok. doktorlar tüp tüp kan alınca daha beter oluyorsun. ne zaman hastaneye gitsem çok ciddi olmayan birşeyden ötürü, daha beter olup eve dönüyorum. ben de artık gitmiyorum. yıllardır antibiyotik kullanmıyorum hastalandığımda. 7 senedir de boğazım ağrımadı mesela. unutma sen kendi kendinin doktorusun hiç bir doktor senin bünyeni senden iyi kestiremez. Aşırı şekilde rahatsızlığın varsa gidiceksin tabi.

Sağ olun yorumlarınız için valla. . Dün geceyi nasıl sabah ettim bilmiyorum , aklımda her ihtimal var :/ Pazartesiyi bekliyorum bakalım ..

Back
X