Mide bulantısından ölmek üzereyim

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
En iyi cevaplar
1
346
18
27
7 haftalık hamileyim yaklaşık 10 gündür sabah aksam günde 2 3 defa kusuyorum herseyden tiksiniyorum hiçbşey yiyemiyorum halsizlik yataktan kalkamıyorm çözümü var mı Allah askına

Allah yardımcınız olsun. 8. Hafta bulantılarım başladı ve doğuma kadar devam etti. Midem aşırı hassastır.

Her hafta bir şeye takıp yer içerdim
Bulantıma iyi geldiği için.

Öyle böyle bir sekilde zaman geçti. Sizin de geçecek üzülmeyin.
Mide bUlantınız için kraker, leblebi..
Yanı bunu sizin mideniz belirleyecek.
Hafifletmek icin deneyin bir sürü seyı
Tuzlu şeyler bastırıyor genelde

7 haftalık hamileyim yaklaşık 10 gündür sabah aksam günde 2 3 defa kusuyorum herseyden tiksiniyorum hiçbşey yiyemiyorum halsizlik yataktan kalkamıyorm çözümü var mı Allah askına
Maalesef ki yok. Doktor çok zor durumda kalmadıkça içme diyerek ilaç veriyor. 14 15 haftaya kadar devam edecek

İçtiğim su dahi çıkıyor şuan. Midem normalde de hassas reflüm var hamile kalmadan önce midemden dolayı 20 kg vermişliğim var kusarak tam düzelmişti hamilelikle tekrar basladı cok zor durumdayım

Maalesef ki yok. Doktor çok zor durumda kalmadıkça içme diyerek ilaç veriyor. 14 15 haftaya kadar devam edecek
Ne verirse versin ben bu sekilde yasayamam evimle ilgim tamamen kesildi annem kaynanam yemek yapıp yolluyor sadece corba icebiliyorm herseyden tiksiniyorum cokkk kötüyümm naneli sakızla kuru ekmekle hayatta kalmaya çalısıyormm

Bende 6 haftalık hamileyim canım diğer bebeğim 5 aylık ilgilenemiyorum migdem alt üst sabah daha kotu ama aksamda yatamiyorum evimi bile temizleyemiyorim

Ne verirse versin ben bu sekilde yasayamam evimle ilgim tamamen kesildi annem kaynanam yemek yapıp yolluyor sadece corba icebiliyorm herseyden tiksiniyorum cokkk kötüyümm naneli sakızla kuru ekmekle hayatta kalmaya çalısıyormm
Ben 2 ay peynir ekmek yedim. Kuru kuru öğürmekten midem çıkacak gibi oluyordu. Üstüne kabızlık. Hem hormonal hem kuru beslenmekten. Bu bir süreç tiksindiğiniz herşeyi tekrar seveceksiniz. Bana sehpa bile kokuyor gibi geliyordu. Doktorunuza en kısa zamanda gidip ilaç isteyin o halde.

Malesef çözümü yok herşeyi denedim aklınıza gelebilecek herdeyi ama yok kahvaltı yapar çıkarırsın öğlen yer zorla cikarirdim akşam yine aynı şekilde midem hep boştu yiyemiyorum eşimle bile yatmak istemiyordum . Çokok kötüydü.

Prilam bana iyi geldi. Akşamları 2 tane kullandım. Yine bulanıyodu ama kusmuyodum. 5.5 aydan sonra teke düşürdüm tamamen bırakamadım. Hala bulanacak oluyor. Nadiren öğürüyorum.

Valla bende 7.5 hafta hamileyim tik yok bende milletin bulantı kusma bir sürü şikayet. Çalışıyorum ben sitresli bir işte heralde düşünmeye vakit kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…