mide bulantısıyla başım dertte...

evet benimki de bayağı kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyorum hala
16-18 haftadan sonra hissediliyormus cok güzel bir duygu ama :)

hissetmeye başlasak artık ya bazen çok haff bişey hissediyorum ama bebkmi emin olamyorum buaralar canım çok sıkkın bebişimi düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum ya o hissetmiyodur inşallah :(

merhaba
ben 9 haftalık gebeyim mide bulantsından dolayı pek bişey yiyemiyorum özellikle et,tavuk, yumurta ve yoğurttan tiksiniyorum bunlrı görmeye bile tahammül edemiyorum:(süt ürünlerinden sadece kaşar ve beyaz peynir yiyebiliorum tek rahat yediğim şey meyve napıcam bilmiyorum bbeğimi besleyemicem gelişmeyecek diye çok korkuyorum.napabilirim ben öneride bulunun lütfen...

canım 9 haftalıkmışsın dur daha yeni başladı.Ben yeni kurtuldum bak 4 aylık hamileyim ayrıca korkma bebek 3 aya kdr senin kanında beslenio yediklerinden beslenmio kafana takma onu 3 3,5 aylık olunca plesenta yardımıyla göbek kordonundan beslenicek brz sabır anlıorum ben seni aynı şeyleri yaşadım 14. 16.haftalarda bıçak keser gibi kesilir allahn iznyle nane limon kaynat süz süzgeçle şeker at 2 tanede o şekilde iç azaltır azcık bulantını o haplar bana hiç etki etmedi emedur ve dramamin kullandım daha çok kusuodum allah kolaylık versin

canım 9 haftalıkmışsın dur daha yeni başladı.Ben yeni kurtuldum bak 4 aylık hamileyim ayrıca korkma bebek 3 aya kdr senin kanında beslenio yediklerinden beslenmio kafana takma onu 3 3,5 aylık olunca plesenta yardımıyla göbek kordonundan beslenicek brz sabır anlıorum ben seni aynı şeyleri yaşadım 14. 16.haftalarda bıçak keser gibi kesilir allahn iznyle nane limon kaynat süz süzgeçle şeker at 2 tanede o şekilde iç azaltır azcık bulantını o haplar bana hiç etki etmedi emedur ve dramamin kullandım daha çok kusuodum allah kolaylık versin

şükür azaldı canım artık eskisi kadar berbat bulanmyo bulansada hafif geçiyo bir iki haftaya inşallah tamamen geçer :)şimdi biraz biraz yemeye başladım süt içebiliyorum günlük en azından

maşallah oğlun yinede kilo almış ne güzel inşallah bizim bebişlerde sağlıklı bir şekilde kilolarını alırlar bulantı berbat bişey ya Allah'a çok şükür azaldı artık benim ilk bebğim tek olur heralde ikinciyi düşünmeye cesaret edemem heralde ama eminde değilim :)Allah bebişlere sağlıklı uzun ömür versin :)

amin,,insallah,bnmde 3 bebegim v son diyorum:) ne kadar anne olmak guzel olsada bu kusmalari tekrar cekemem:(

valla ozamn neye üzgündüm şuanda hiç hatırlamıyorum :))))ama şimdi iyiym çok şükür bulantılarımda geçti bebğimde iyi ve kızım olaaaacaaakkk :)))

demek kızın olacak hadi hayırlısı
bana da doktor erkek dedi ama emin değildi yarın gideceğim bakalım gösterirse bu sefer emin olurum
benim bulantılarım ara ara oluyor yine ama çok şükür

demek kızın olacak hadi hayırlısı
bana da doktor erkek dedi ama emin değildi yarın gideceğim bakalım gösterirse bu sefer emin olurum
benim bulantılarım ara ara oluyor yine ama çok şükür

banada %80 kız dedi canım bendede hala %20lik bir şüphe var ama ben kızım diyorum inşallah yanıltmaz beni :)kilo alma durumu nasıl kaç kilo aldım benim iştahım bir aydır açıldı

banada %80 kız dedi canım bendede hala %20lik bir şüphe var ama ben kızım diyorum inşallah yanıltmaz beni :)kilo alma durumu nasıl kaç kilo aldım benim iştahım bir aydır açıldı

bende son bir aydır gayet iyiyim
yarıyıl tatilinde istanbuldaydım ailemin yanında annem süper baktı bana
toplamda 4 kilo aldım nasıl vericez...
senin nasıl kilo alma durumun?

bende son bir aydır gayet iyiyim
yarıyıl tatilinde istanbuldaydım ailemin yanında annem süper baktı bana
toplamda 4 kilo aldım nasıl vericez...
senin nasıl kilo alma durumun?

bende toplamda 5.5 aldım :(öyle korkuyorumki çok almaktan benim boyumda çok kısa kilo alınca çok çirkin oluyorum :)ben ekmeği çok tüketiyorum oyüzden çok alıyorm herlde birde pekmez içiyorum onunda etkiside var sanırım çünkü ilk iki ay alamadım sonra hızlandı kilo alışım 4 kilo çok iyi bence doktor 5.5da normal dedide son aylarda çok alınıyomuş ozaman naparız hiç bilmiyorum

valla ben yarım dunya olurum herhalde cunku benim de boyum uzun değil. (1.60)
yusyuvarlak birsey olucam gibi geliyor ama insallah veririz vermeliyiz
dikkat edince verilir bence
bir doğuralım da sağ salim gerisi gelir insallah

Bir haftadır bas dönmesi ve Bulantıdan muzdaribim. Hiç bitmeyecek gibi 7 haftayı devirdim her sey cok guzel diyordum şimdiyse hamile degil de hastaymisim gibi geliyor. Su an raporluyum ama haftaya ise gideceğim bu halde nasil yapacagım diye endiselenmekten bitap düştüm :( çalışanlar bu günleri nasil atlatınız ? Basınız dönerken sürekli ögururken nasil çalıştınız ? Bana deneyimlerinizi anlatırsanız minnettar olurum

Bir haftadır bas dönmesi ve Bulantıdan muzdaribim. Hiç bitmeyecek gibi 7 haftayı devirdim her sey cok guzel diyordum şimdiyse hamile degil de hastaymisim gibi geliyor. Su an raporluyum ama haftaya ise gideceğim bu halde nasil yapacagım diye endiselenmekten bitap düştüm :( çalışanlar bu günleri nasil atlatınız ? Basınız dönerken sürekli ögururken nasil çalıştınız ? Bana deneyimlerinizi anlatırsanız minnettar olurum

arkadasım sadece sabır ve bebeğini dusunmek
yoksa ilac falan care etmiyor
gececiğini bilerek sabretmek lazım
Allah yardımcın olsun

Back
X