slm canım bendede var mide fıtığı ve reflü bende ameliyat olacaktım doktor sevk etti ama şu anda gerek görmediler birçok tahlil ve testler yaptılar ilaçla tedaviye karar verdiler şuanda ilaç kullanıyorum haziranda tekrar endoskopi olacam bakalım ne diyecekler allah şifanı versin gerçekten mide rahatsızlığı zor
sağol kadisim güzel arkadaşım inşallah bende eşin gibi ameliyat gerekmeden atlatırım ama pazartesi bir film çekilecek fıtığın ne kadar büyük olduğunu görmek için o filmin sonucuna göre karar verilecek dua edin yaa ameliyat olmadan iyileşeyim duyarlılığın içinde teşekkür ederim canımcığım Şenizcanım çok geçmiş olsun
bak sana kocamı anlatayım kaç doktora gittik kimi reflü dedi kimi mide fıtığı dedi
kimi yara var dedi
ama kimide biie yok dedi
en son gittiği doktor pisikolojik olduğurnu anlattı
kendisine bunun böyle olduğunu anladı ve ilaçları kullanmadı
bir kaç doktora daha git bitanem
edenizzz çok teşekkür ederim canımcığım öptüm seniŞenizöncelikle geçmiş olsun canım
bebeğin de hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar
buraya sayfa açtım ama hiatal herniyi araştırırken ameliyat olmayı düşünürken birden hamile olduğumu öğrendim böylece hiatal herni de rafa kalktı
inşallah söylendiği gibi gebeliğimde sorun yaşamam herkese sağlıklı bir hayat diliyorum
gebelikte sorun yaşadın mı fıtıktan dolayı ?merhaba arkadaşlar
buraya sayfa açtım ama hiatal herniyi araştırırken ameliyat olmayı düşünürken birden hamile olduğumu öğrendim böylece hiatal herni de rafa kalktı
inşallah söylendiği gibi gebeliğimde sorun yaşamam herkese sağlıklı bir hayat diliyorum
Merhaba kaç sene sonra gördüm bu yorumu ama aktifseniz sureciniz nasıldı iyilestiniz mi acaba. Geçmiş olsun tekrardangeçmiş olsun canım valla dediğin gibi mide rahatsızlığı çok yıpratıyor
sana ne ilaç verdiler ?ben birsürü ilaç kullandım işe yaramadı senin kullandığın ilaçlar işe yaradımı peki?şikayetlerin geçtimi?
en son gittiğim doktor fıtığın ilaçla tedavisi yok ya çekeceksin yada ameliyat olacaksın dedi en son bir film daha çekilecek ondan sonra belli olacak herşey doktor araştırıyorum şu sıralar
cevap verdiğin için teşekkür ederim a.s.
Merhaba geçmiş olsun, uzun zaman olmuş acaba nasıl geçti sürecinizmerhaba arkadaşlar
merhaba siz hamilelik yaşadınız mı acaba olduysa süreç nasıldıBu hastalık bende de var ne yapsam olmuyor ne yesem midem yanıyor bir çok şeyi hayatımdan çıkarmama rağmen düzelmedim...ve artık hamilede kalmak istiyorum...her sabah aç karna mide koruyucu hap içiyorum bağımlı oldum 3 yıldr hergun içiyorum hamile kalınca içemeyeceğim o zaman ne yapacağımı bilmiyorum...bu nasıl bi hastalık ki bunun çaresi yok ameliyatla bile düzelmihor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?