• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide gazı mı acaba

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
68
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar saat 9 gibi meyve tabağı yedim Armut , üzüm,iki küçük boy muz 9 haftalık gebeyim karnım şiş ve midem de sanki sert bir şey var boğazıma kadar dayanıyor biraz ovuyorum ama fayda etmedi zaten bu dönemde şişkinlik gaz sorunu yaşıyorum biraz bu saatte tedirgin oldum sakın kalmaya çalışıyorum alt tarafı gaz diyorum da işte illa korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar saat 9 gibi meyve tabağı yedim Armut , üzüm,iki küçük boy muz 9 haftalık gebeyim karnım şiş ve midem de sanki sert bir şey var boğazıma kadar dayanıyor biraz ovuyorum ama fayda etmedi zaten bu dönemde şişkinlik gaz sorunu yaşıyorum biraz bu saatte tedirgin oldum sakın kalmaya çalışıyorum alt tarafı gaz diyorum da işte illa korkuyorum.
Denk gelmişken yorum yapmak istedim. İlerisi için geç saatte meyveyi fazla yememeyi, kabızlık durumu içinse muzu kontrollü tüketmenizi öneririm. Hamilelikte kabızlık istemiyorlar doktorlar. Aynı şekilde hiç sorununuz olmasa bile gebelik şekeri ihtimali yüzünden de tedirgin oluyorlar

Back