R Ruh-u Revan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 114 Emoji Skoru 49 Puanlar 48 Yaş 30 15 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruh-u Revan #1 Aranızda mide kanaması geçiren oldu mu yardımcı olabilir misiniz lütfen acil
yeva777 Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Emoji Skoru 47 Puanlar 18 15 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruh-u Revan #2 Mutlaka hekime başvurun,gastritin sebebi de olabilir,daha kötü durumların da.Korkup gitmemezlik etmeyin teşhisin geç konulması esas korku olmalı.
Mutlaka hekime başvurun,gastritin sebebi de olabilir,daha kötü durumların da.Korkup gitmemezlik etmeyin teşhisin geç konulması esas korku olmalı.
R Ruh-u Revan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 114 Emoji Skoru 49 Puanlar 48 Yaş 30 15 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruh-u Revan #3 Dışkıda koyu renk gördüm sadece reflüm var şu an midem de biraz rahatsız ikisi olunca biraz endişe ettim biraz evhamlıyım emin olamadım
Dışkıda koyu renk gördüm sadece reflüm var şu an midem de biraz rahatsız ikisi olunca biraz endişe ettim biraz evhamlıyım emin olamadım