mide küçültme sonrası germe ameliyatları İstanbul doktor tavsiye

koza-kelebek

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
25
3
286
40
merhaba. ben mide küçültme olmadım aslında ama 30 kilo verdim ve aşırı sarkıklıklarım mevcut. öğrendiğime göre bu normal germe ameliyatlarından daha zor ve farklıymış. özellikle bu ameliyatlarla uğraşan doktor tanıyor musunuz? veya 30kilo ve üzeri vermiş olup gerdirme yaptırıp memnun kalanlardan doktor tavsiyesi istiyorum. İstanbulda olursa iyi olur. karın kol bacak her yerimin gerdirilmesi gerek

mide küçültme olup gerdirme ameliyatı yaptıran yok mu? çok fazla insan mide küçültme yaptırıyor artık illaki gerdiren olmuştur. doktorlardan öncesi sonrası paylaşan pek olmuyor sonuçları tabi mükemmel olmadığı için göstermek istemiyorlar ama ben zaten süper bir şey beklemiyorum ne kadar düzelebildiğini görmek istiyorum. internetteki doktorların kendi koyduğu fotoşoplu fotoğraflara da güvenemiyorum zaten burası bana güven veriyor. ama yorum yok burda da

Merhaba İstanbul’da Doçent Doktor Burhan Özalp e 20 gün önce ameliyat oldum
Korkmayın ertlemeyin
Ben çok erteledim
Ama korkulacak bir şey yokmuş
Bu platformda kötü yorumlar var evet
Ama dikkat edin ya doktor seçimleri yanlış
Yada hastane
Bu ikisi iyi olduğunda ameliyattan korkmaya gerek yok
Burhan hoca ile görüşün tüm sorularınıza cvp alacaksınız

Arkadaşlar merhaba,

Siteye sürekli giremiyorum bakamıyorum maalesef ama bilgi vereyim yine de bu konuyla ilgili, ben mide küçültme ameliyatı olmadım ama hamilelikten sonra çok kilo verince sarkmalar oldu, 360° pantolon giydirme estetiği diyorlar body lift, yaklaşık 15 gün önce ameliyatı oldum, şu anda ödem var pek anlaşılmıyor ama doktorum çok iyi, çok ilgili ameliyattan çıktığımda ağrı hissetmiyordum ve benimle çok ilgilendi, o yüzden ben tavsiye edebilirim, kendisi mide küçültme ameliyatı olanları daha çok ameliyat ediyor, Dr Sema Özden … Instagram sayfasına da bakabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…