• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Eki Görüntüle 3666842

Detaylı açıkladığınız için çok teşekkür ederim.
Gerçekten dediğiniz gibi, maddi manevi çok zor bir süreç.

Burada bir doktorla da görüştüm; ameliyat öncesinde böyle bir şişliğim yokken, bu kadar uzun süredir bu derecede şişliğin olması normal değil, müdahale edilmesi gerekir dedi. Şu an çalışıyorum, nasıl Türkiye’ye gelicem hiç bilmiyorum.

Siz daha önce gördünüz mü benim gibi ameliyattan 2.5 ay geçmesine rağmen hâlâ çene altında belirgin şişliği olan başka biri?

Artık marionette line’larımın ve nazolabial çizgilerimin eski haline dönmesini geçtim, şu çene altı şişliğim geçsin yeter. Bu şişliğin deride sarkmaya yol açmasından ya da kalıcı olmasından endişe ediyorum. Nereden baksan, kesin bir revizyon var gibi duruyor. Ben de Erhan Bey’le bi görüşücem bakalım.
Siz derin plan facelift’i kendisine olmayı mı düşünüyorsunuz?
Şişlik ameliyat dışında vücudun operasyona verdiği bir reaksiyon da olabilir, 2.5 ay geçmiş olsa bile telaşlanmayın hemen bence. Erhan Bey ile whatsapp’tan görüntülü görüşebilirsiniz belki. Deep plane için tekrar Erhan Bey’i düşünüyorum, ama bana hala nazolabial tamamen gitmez dedi. O biraz kafamı karıştırıyor.

Bana da orta yüz germe önerdi örnekleri gösterdi hiç dolgu yaptırmadım aşağı düşme var gözaltıtorbalarım var 3 ay demişsiniz biraz uzun bir dönem aslında ne süre sonra sosyal hayata dönebilecek gibi hissedebiliniyor psikolojik olarak ta kolay değil böyle bir ameliyat 🙏🏻
Sosyal hayata dönmekten kastınız tam olarak ne? Pek ağrılı-sızılı bir operasyon değil, ağrı nerdeyse 3. günden sonra bitiyor, ama yine de 6 hafta dikkatli olmanız lazım (yatma pozisyonu, kafayı öne eğmeme, ağırlık kaldırmama v.b. gibi) Şişkinlik ve yapay bir görüntü oluyor bir süre. 6.haftadan itibaren normale dönüyor, ama nihai sonuç anca 3.aydan itibaren görülüyor.

Şakak germe önermedi mi? Kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama bence çok çekik olmadan yaptırmak yaşlanma süreci için olumlu bir operasyon.

İnsan içine çıkabilecek gibi hissetme ve kendi görüntümüze adaptasyon gibi söyledim dışarı çıkabilme sosyalleşme gibi 6.haftadan anladığım kadarıyla bir de çalışıyor muydunuz izin mi aldınız o süre zarfında ne kadar izin alabildiniz
Bana çekim yerine hafif kaş kaldırma daha çok gider gibi ya da dediğiniz gibi çok çok hafif olabilşr

Şişlik ameliyat dışında vücudun operasyona verdiği bir reaksiyon da olabilir, 2.5 ay geçmiş olsa bile telaşlanmayın hemen bence. Erhan Bey ile whatsapp’tan görüntülü görüşebilirsiniz belki. Deep plane için tekrar Erhan Bey’i düşünüyorum, ama bana hala nazolabial tamamen gitmez dedi. O biraz kafamı karıştırıyor.
Umarım dediğiniz gibi, şişlik de çukurluk da geçici olur.

Gülerken bazı bölgelerdeki doku yukarı kalkmıyor, o kısımlarda çukurluk oluşuyor. Araştırdığım kadarıyla 6 aya kadar geçmezse kalıcı olabiliyormuş.

6. ayımı doldurduğumda Türkiye’ye gidicem zaten, Erhan Bey’le de yüz yüze görüşürüm.

Nazolabialler evet, tam anlamıyla geçmiyor. Hoş, benimkiler de olduğu gibi duruyor zaten

Siz ne zaman düşünüyorsunuz ameliyatı?

İnsan içine çıkabilecek gibi hissetme ve kendi görüntümüze adaptasyon gibi söyledim dışarı çıkabilme sosyalleşme gibi 6.haftadan anladığım kadarıyla bir de çalışıyor muydunuz izin mi aldınız o süre zarfında ne kadar izin alabildiniz
Bana çekim yerine hafif kaş kaldırma daha çok gider gibi ya da dediğiniz gibi çok çok hafif olabilşr
Evet çalışıyordum, ameliyat sonrası 10 gün rapor veriyor hastane, sonra kötü olursan tekrar rapor yazarım demişti Erhan bey. Ben evden çalışarak, ve ara ara rapor alarak 1 ay uzaktan idare ettim işi. 1 ay sonunda kısa tatile gitmiştim ama o tatilde de çok yormadım kendimi. Siz ilk 3 ay eski tempoda sosyal hayata dönmeyeceğinizi düşünerek planlayın bence, ayrıca ödem yapacak her şeyden uzak durmak lazım en azından 6 haftalık süreçte.

Şakak germe makul boyutta ve gözler çok çekilmeden yapılırsa asıl genç gösteren operasyon gibi geliyor bana, o yüzden düşünün derim.

Umarım dediğiniz gibi, şişlik de çukurluk da geçici olur.

Gülerken bazı bölgelerdeki doku yukarı kalkmıyor, o kısımlarda çukurluk oluşuyor. Araştırdığım kadarıyla 6 aya kadar geçmezse kalıcı olabiliyormuş.

6. ayımı doldurduğumda Türkiye’ye gidicem zaten, Erhan Bey’le de yüz yüze görüşürüm.

Nazolabialler evet, tam anlamıyla geçmiyor. Hoş, benimkiler de olduğu gibi duruyor zaten

Siz ne zaman düşünüyorsunuz ameliyatı?
Şu an iyileşme dönemi olduğu için hemen telaşlanmayın, benim de yağları tekrar yerine getirdiği yerde (elmacık kemiği üstü) ve yağ enjeksiyonu yaptığı şakaklarda şekil-şemal bir acayipti. 3.aydan sonra şekil yerine oturdu. Biraz bekleyin, hala içinize sinmezse Erhan Bey ile görüşürsünüz. Bu dönemde psikoloji çok önemli, o yüzden hırpalamayın kendinizi.

Deep plane için siz ne kadar evden çıkmadınız? Veya ne kadar sürede işe dönebilme şansınız oldu (çalışıyorsanız eğer)? Ben en az 1 ay evden çıkmayacağım bir dönem olsun istiyorum, o yüzden en aklıma yatan Aralık başı, ama ayarlayamazsam en geç şubat-mart gibi olmayı düşünüyorum. Geçen sefer mayısta olmuştum, yaz çok zorlu geçti, aynı şeyi yaşamak istemem.

Şu an iyileşme dönemi olduğu için hemen telaşlanmayın, benim de yağları tekrar yerine getirdiği yerde (elmacık kemiği üstü) ve yağ enjeksiyonu yaptığı şakaklarda şekil-şemal bir acayipti. 3.aydan sonra şekil yerine oturdu. Biraz bekleyin, hala içinize sinmezse Erhan Bey ile görüşürsünüz. Bu dönemde psikoloji çok önemli, o yüzden hırpalamayın kendinizi.

Deep plane için siz ne kadar evden çıkmadınız? Veya ne kadar sürede işe dönebilme şansınız oldu (çalışıyorsanız eğer)? Ben en az 1 ay evden çıkmayacağım bir dönem olsun istiyorum, o yüzden en aklıma yatan Aralık başı, ama ayarlayamazsam en geç şubat-mart gibi olmayı düşünüyorum. Geçen sefer mayısta olmuştum, yaz çok zorlu geçti, aynı şeyi yaşamak istemem.
Çok teşekkür ederim, moral verdiniz 🌸

Şişlikler ve çukurluklar düzelse bile revizyon olucam çünkü kaslarımda asimetri var. Ayrıca sadece temporal yönde kaldırıldığı için biraz tuhaf bir görüntü oluştu. Onun dışında marionette lines bölgesi de eski haline döndüğü için o kısma da tekrar müdahale ettirmek istiyorum.

Benim ameliyatın ilk 2 günü korkunç mide ağrısı ve kusmayla geçti 😣 Sonra yaklaşık 2 hafta kadar Türkiye’de kaldım. İlk 3 günden sonra hiç ağrım olmadı. Yüzüm çok şişti ama neredeyse hiç morluk olmadı. Zaten evden çalıştığım için de çok zorlanmadım.

Benim şubat sonu tam 6 ay olacak. Mart gibi olabilirim belki

erhan bey işin ehli bi dr sanırım hakkında hiç olumsuz bi yorum yok. adınıza çok sevindim. orta yü< germe bende istiyorum ama bi dr bulamadım. siz bu operasyon için ne kadar ödemiştiniz acaba ve endoskopik mi olduzunuz? fiyat bilgisi için özelden de yazabilirsiniz burada açıkca belirtmek isterseniz. sevgiler...

konuyu çok sıkı takip edemedim siz deep plane mi düşünüyorsunuz orta yüz haricinde

hepsini yazdım ama tekrar özetleyim: ben temporal şakak ve orta yüz germe ameliyatı oldum. Nazolabilallerden şikayetçi olduğum için deep plane ameliyat olmayı düşünüyorum.

Back
X