mide şişkinliğinden patlamak üzereyim ne olur yardım

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim..3. keredir midemde inanılmaz bir şişkinlik var ve gecemi gündüzümü bilemiyorum başlayınca..:sinifsinif::sinifsinif:böyle bir şey hiç görmedim ben.gerçekten çok sıkıntı veriyor bana..ne yapabilceğimi bilmiyorum..doktora gitmek çok kolay değil buralarda o yüzden hemen doktora gidemiyorum..bildiğiniz basit yönetmler varmı? yadaben gibi bu konudan muzdarip olanlar..lütfen yardımlarınızı bekliyorum..:sinifsinif:

arkadaşım hemen bi sade soda iç. üzerinde doğal mineralli su yazanlardan.. hamilelikte çok faydalı.....geçmiş olsun

canım sağol hemen bi soda alıyım o halde..inş iyi gelir yoksa ölücem sanki..

bi tane değil, 1 düzine halinde al canım.. inşaAllah çok rahatlayacaksın.. hamileliğinde arkadaşın olacak soda senin delikafadulden

ben de bi yöntem söyliyim.. uzanmak yerine dik oturmayı dene, mesela gece şişkinlikten uyandın mı hemen yerinde doğrul 1-2 dk sonra gaz olarak çıkarlar yani umarım.. benim sorunum bulantı dik oturunca hemen biraz gaz çıkartıp rahatlıyorum...
not: ben maden suyu içemiyorum çünkü zaten çabuk acıkıyorum bir de onu içince daha fena normalde sevdiğim halde hamileliğimin 6-7. haftasından beri ağzıma koymuyorum.. ben de 13. haftadayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…