mide sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi zzgda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zzgda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
29
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar ben 27. haftadayım ama en başından beri midem problem hele son bir kaç haftadır reflü yanma bulantı herşey var hiç bir şey yiyemiyorum elimde şurupla geziyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar sizler napıyosunuz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

mıde olayı cok zor bende ccok sıkıntım oldu dr renı verdı gunde dort bes kez renı aldım cok zor valla ama ınş gecer dogum olunca az daha sabret canım...............yıyınce hemen yatma ayy aklıma geldı o gunler mıdem agzımdaydı ya hele üç bebekle....ama ben daha dayanmadım zaten erken dogdular ıyı bak kendıne baharatlı seyler yeme

ay evet çok zormuş ya yemesem vicdan azabı duyuyorum yiyince ağrıdan deliriyorum napıcağımı şaşırdım az kaldı inşallah sorunsuz geçirsek

bende reni içiyordum yüksek yastıkla yatmakta çok iyi geliyor beyaz leblebi yemekte rahatlatıyor mide özsuyunu emdiği için
sabret doğurunca hapsi bitecek Allah hayırlı doğumlar versin

hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama napalım bunları da çekeceğiz artık inşallah bi 10 hafta daha dayansalar sonrası problem olmasında...

Canım ;bende aynı sıkıntıları kat kat fazlasıyla yaşadım.İlk 5 ay ağzıma bişey koyamadım,hep serumlarla beslendim.Günde belki 15 defa çıkardım.5. aydan sonra yemeye başladım ama kendimi ço zorladım.Yedikten sonra hep bulantım oldu.Sonrada mide yanması ve hazımsızlık başladı.Yani anlayacağın çoook kötü bir hamilelik geçirdim.Ben yemeklerden sonra 2 saate yakın oturmaya çalışıyordum(çok zor oluyordu ama),her yemekten sonra ve gece yatarken rennie duo şurup içiyordum.Bide içilmemesi gerekiyor ama koyu çay iyi geliyordu.Hiç şekerli bişey yemedim...
O günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu ama bitti ve sonunda nur topu gibi iki tane yavrum oldu.Sabret canım bu günlerin geçici olduğunu düşün.....

mide yanmamı hiçbişi kesmedi maleseff.. ama doğum yapınca bıçak gibi kesiliyor...merak etme..

Back
X